Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gasfornuis (met oven, 60 cm) en beste koop

Redactie     15:04    


Zoek je een het beste fornuis met een breedte van 60 centimeter? Hier kijken we naar het beste gasfornuis in dit populaire formaat en een goedkoper alternatief (de beste koop).


Alle prijzen en specificaties

Beide fornuizen beschikken over vier gaspitten en een oven. Het beste gasfornuis uit de test heeft bovendien een wokbrander. Alle specificaties en prijzen van beide fornuizen kun vinden bij het overzicht gasfornuizen. Je vindt daar nog veel meer fornuizen (ook elektrisch, keramisch en inductie). Van alle fornuizen zijn er reviews, gebruikerservaringen, pluspunten en minpunten te vinden.

Beste gasfornuis: Smeg SNLK61MA9

Het beste fornuis uit de test is dit Smeg gasfornuis. Het is een topklasse gasfornuis met grote mogelijkheden. En een relatief grote oven, want met een inhoud van 71 liter is deze best ruim voor een 60 centimeter brede oven. Je hebt verder de beschikking over 4 gaspitten en een 3,5 kWh wokbrander om makkelijk gezonde wokmaaltijden mee te bereiden.De oven is voorzien van een timer die hem automatisch kan uitschakelen. De wand van deze hetelucht oven is geƫmailleerd zodat vet en vuil niet aankoeken.

Wat ook niet onbelangrijk is in een mooie keuken is dat dit beste gasfornuis er ook nog eens geweldig goed uitziet, en het fornuis is makkelijk waterpas te zetten. Wie een gasfornuis van hoge kwaliteit zoekt, en daar wat meer voor wil betalen is dit echt het beste gasfornuis.

Beste koop: Etna FGV160

Maar je kunt ook de helft van het aankoopbedrag uitsparen en kiezen voor de voordelige FGV160 waarvan de oven zelfs nog een tikkeltje groter is (kijk bij het eerder genoemde overzicht voor de actuele prijzen). Dit Etna gasfornuis ziet er misschien minder mooi uit dan de Smeg, en misschien wat minder luxe, de kookmogelijkheden lijden daar niet onder.De oven van het Etna fornuis beschikt over 5 inschuifruimtes voor het meegeleverde ovenrooster en bakplaat. Er is een grillstand en bovenwarmte en onderwarmte. Ideaal voor pizza.

De vonkontsteking is automatisch, het gas ontvlamt meteen zodra je het opendraait. Er is geen aparte knop nodig. Ook handig is de afdekplaat. Deze zorgt er voor dat je extra werkruimte hebt als je de gaspitten niet gebruikt.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met fornuizen voor alle prijzen, specificaties en reviews van alle fornuizen.

Zie ook: Alle testen fornuizen


Onderwerp:
Kijk hier boven voor het beste gasformuis uit de gasfornuis test. Een Smeg gasfornuis is als beste gasfornuis getest. De beste koop uit deze test van gasfornuizen is een Etna fornuis. Bovenaan vind je een overzicht met nog veel meer goede gasfornuizen.
Gasfornuis test, beste gasfornuis, gasfornuizen getest.

, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.