Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luidsprekers test. De beste luidspreker boxen, de beste koop

Redactie     12:02     No comments


Met welke set luidsprekers heb je het mooiste geluid in je huiskamer? De grote HiFi-tijdschriften verenigd in de EISA hebben de Q Acoustics 3050i de EISA Award toegekend als beste koop bij de luidsprekers.


Ook What Hi-Fi heeft deze huiskamerspeakers de volle 5 sterren gegeven. De hoogste waardering die je kan halen. En ook Home Cinema Choise, Hi-Fi Choice en Hi-Fi World kozen eerder voor deze luidsprekers. Je kan niet anders concluderen dan dat deze Q Acoustics 3050i de beste luidsprekers, dan wel de beste koop (de beste luidsprekers voor de beste prijs) zijn. Hier meer informatie over deze beste hifi luidsprekers.

Kijk hier voor de actuele winkelprijs van deze speakers en alle informatie.

Waarom zijn de Q Acoustics 3050i speakers zo goed?

De Q Acoustics 3050i is een indrukwekkende zuilluidspreker die je hele (grote) woonkamer met geluid kan vullen. Dat doet deze set luidsprekers met een verbluffend goed geluid. Het frequentiebereik tot 30.000 Hertz zorgt voor een zeer gedetailleerd en heel levensecht geluid. De klankkast is dusdanig ontworpen dat hij geen trillingen geeft waardoor bijgeluiden uitblijven. Er worden spikes meegeleverd die voorkomen dat de vloer meetrilt met de heerlijke volle bastonen van deze beste koop bij de huiskamerspeakers.Het stereogeluid is bijzonder breed, waardoor je verschillende instrumenten en zangstemmen  heel goed kunt lokaliseren. Het geluid is indrukwekkend gedetailleerd.

Voor de ontkoppeling van de tweeter is er een rubberen veersysteem ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van een slim intern kanaalsysteem voor een meer lineaire basweergave.

Heel betaalbaar

Q Acoustics is een innovatief merk dat veel doet aan het ontwikkelen van de perfecte luidspreker. De nieuwe 30150i is hun topmodel. Toch is deze luidspreker heel betaalbaar. De keuze van de HiFi tijdschriften om deze speaker, na al hun tests, als beste koop uit te roepen is dus niet verrassend. Deze luidsprekers zijn de ideale combi van een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit.

De beste koop is via de bovenaan genoemde link te koop in de kleuren zwart, wit, noten (bruin) en grafiet (grijs). Kijk daar voor alle prijzen en specificaties.

Zie ook: Meer testen HiFi speakers
Foto's: Q Acoustics


Onderwerp:
De Q Acoustics 30150i luidsprekers zijn in talloze testen als beste luidsprekers getest. Dan moeten dit dus wel geweldig goede luidsprekers zijn! Bovendien is een set Q Acoustics zuilluidsprekers weliswaar niet goedkoop, maar wel heel betaalbaar. Op bovenstaande pagina alle informatie over deze beste luidspreker boxen en aanbiedingen van deze beste boxen voor je muziek.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.