Beste zuilspeakers test: Q Acoustics zuil luidsprekers beste koop bij zuil speakers

De Q Acoustics zuil luidsprekers zijn getest als de beste koop bij de zuilspeakers. Deze zuil luidsprekers zijn goed betaalbaar. Kijk hier onder voor aanbiedingen.

beste zuilspeakers / beste zuil luidsprekers test

Met welke set luidsprekers heb je het mooiste geluid in je huiskamer? De grote HiFi-tijdschriften verenigd in de EISA hebben de Q Acoustics 3050i de EISA Award toegekend als beste koop bij de luidsprekers voor in de woonkamer. Dit zijn de beste zuilspeakers, de beste grote vloerspeakers voor het mooiste geluid in je huiskamer.


Ook What Hi-Fi heeft deze huiskamerspeakers de volle 5 sterren gegeven. De hoogste waardering die speakers in de test kunnen halen. En daarmee stopt het niet. Ook Home Cinema Choise, Hi-Fi Choice en Hi-Fi World kozen eerder voor deze luidsprekers als beste zuilspeakers.

Je kan niet anders concluderen dan dat deze Q Acoustics 3050i de beste luidsprekers, dan wel de beste koop (de beste luidsprekers voor de beste prijs) zijn. Hier meer informatie over deze beste zuilspeakers uit de test.

Kijk hier voor de actuele winkelprijs van deze zuilspeakers en alle informatie.

Waarom zijn de Q Acoustics 3050i zuilspeakers zo goed?

De Q Acoustics 3050i is een indrukwekkende zuilluidspreker die je hele (grote) woonkamer met geluid kan vullen. Dat doet deze set luidsprekers met een verbluffend goed geluid. 

Het frequentiebereik tot 30.000 Hertz zorgt voor een zeer gedetailleerd en heel levensecht geluid. De klankkast is dusdanig ontworpen dat hij geen trillingen geeft waardoor bijgeluiden uitblijven. Er worden spikes meegeleverd die voorkomen dat de vloer meetrilt met de heerlijke volle bastonen van deze beste koop bij de huiskamerspeakers.Het stereogeluid van deze beste zuil luidsprekers is bijzonder breed, waardoor je verschillende instrumenten en zangstemmen  heel goed kunt lokaliseren en van elkaar kun onderscheiden. Het geluid van de zuilspeakers is indrukwekkend gedetailleerd.

Voor de ontkoppeling van de tweeter is er een rubberen veersysteem ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van een slim intern kanaalsysteem voor een meer lineaire basweergave.

Heel betaalbaar

Q Acoustics is een innovatief merk dat veel doet aan het ontwikkelen van de perfecte luidspreker. De nieuwe 30150i zuilspeaker is hun topmodel. Toch is deze zuil luidspreker heel betaalbaar. 

De keuze van de HiFi tijdschriften om deze speaker, na al hun tests, als beste koop uit te roepen is dus niet verrassend. Deze zuil luidsprekers zijn de ideale combi van een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit.

Deze beste koop bij de zuilspeakers is via de bovenaan genoemde link te koop in de kleuren zwart, wit, noten (bruin) en grafiet (grijs). Kijk daar voor alle prijzen en specificaties.

Hieronder vind je nog meer testen van HiFi speakers. Dat kunnen zuil luidsprekers zijn zoals de beste zuilspeaker hier boven, maar ook andere soorten speakers zoals een (kleinere) boekenplank speaker.

Zie ook: Meer testen HiFi speakers
Foto's: Q Acoustics


Onderwerp:
De Q Acoustics 30150i zuil luidsprekers zijn in talloze testen als beste luidsprekers voor de woonkamer getest. Dan moeten dit dus wel geweldig goede luidsprekers zijn! Bovendien is een set Q Acoustics zuilluidsprekers weliswaar niet goedkoop, maar wel heel betaalbaar. Maak kennis met deze beste zuilspeakers. Op bovenstaande pagina alle informatie over deze beste luidspreker boxen en aanbiedingen van deze beste boxen voor je muziek. 

Een reactie posten

0 Reacties