Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luidspreker test. Dit is de beste koop

Redactie     12:02     No comments


Met welke set luidsprekers heb je het mooiste geluid in je huiskamer? De grote HiFi-tijdschriften verenigd in de EISA hebben de Q Acoustics 3050i de EISA Award 2018 - 2019 toegekend als beste koop bij de luidsprekers.


Ook What Hi-Fi heeft deze huiskamerspeakers de volle 5 sterren gegeven. De hoogste waardering die je kan halen. En ook Home Cinema Choise, Hi-Fi Choice en Hi-Fi World kiezen voor deze luidspreker. Kijk hier voor de actuele winkelprijs van deze speakers en alle informatie.

Waarom is de Q Acoustics 3050i zo goed?

De Q Acoustics 3050i is een indrukwekkende zuilluidspreker die je hele (grote) woonkamer met geluid kan vullen. Dat doet deze set luidsprekers met een verbluffend goed geluid. Het frequentiebereik tot 30.000 Hertz zorgt voor een zeer gedetailleerd en heel levensecht geluid. De klankkast is dusdanig ontworpen dat hij geen trillingen geeft waardoor bijgeluiden uitblijven. Er worden spikes meegeleverd die voorkomen dat de vloer meetrilt met de heerlijke volle bastonen van deze beste koop bij de huiskamerspeakers.Het stereogeluid is bijzonder breed, waardoor je verschillende instrumenten en zangstemmen  heel goed kunt localiseren. Het geluid is indrukwekkend gedetailleerd.

Voor de ontkoppeling van de tweeter is er een rubberen veersysteem ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van een slim intern kanaalsysteem voor een meer lineaire basweergave.

Heel betaalbaar

Q Acoustics is een innovatief merk dat veel doet aan het ontwikkelen van de perfecte luidspreker. De nieuwe 30150i is hun topmodel. Toch is deze luidspreker heel betaalbaar. De keuze van de HiFi tijdschriften om deze speaker, na al hun tests, als beste koop uit te roepen is dus niet verrassend. Deze luidsprekers zijn de ideale combi van een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit.

De beste koop is via de bovenaan genoemde link te koop in de kleuren zwart, wit, noten (bruin) en grafiet (grijs). Kijk daar voor alle prijzen en specificaties.

Zie ook: Meer testen HiFi speakers
Foto's: Q Acoustics

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.