Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste frituurpan (friteuse met olie)

Redactie     15:43     No comments


Met de komt van de airfryer zou je bijna de "ouderwetse" frituurpannen vergeten. Maar frituren met olie is absoluut niet uit de tijd. Integendeel. Lekkerbekken zweren er bij. In de horeca krijg je toch ook geen hetelucht-friet! Daarom hier de beste frituurpan met olie uit de test.

De Tefal FR8040 Oleoclean Pro is een echte topper onder de olie-friteuses. Niet voor niets testte onder andere het Duitse magazine Heimwerker deze frituurpan als beste friteuse met olie. Deze beste frituurpan is niet de goedkoopste, maar je maakt er friet en andere snacks in de hoogste kwaliteit mee.

Gelukkig kun je deze beste frituurpan online voordelig kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Tefal frituurpannen.Beste friteuse met olie: Tefal FR8040 Oleoclean Pro

Maar wat maakt deze Tefal tot de beste frituurpan? Behalve dat je met deze friteuse heerlijke knapperige friet en snacks maakt is het ook een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Hij beschikt bijvoorbeeld over een een volledig afsluitbare en uitneembare binnenpan. Dat maakt het mogelijk om de bak uit de friteuse te halen en deze in de koelkast of op een andere koele plaats te bewaren zonder dat je bang bent dat je morst.


Ook filtert deze frituurpan de olie. Dat is gezonder, en daardoor hoeft de olie veel minder snel vervangen te worden. Na het frituren zet je de friteuse op de filterstand. Een automatisch filtersysteem verzamelt dan na het afkoelen alle bakresten uit de olie. Deze kunnen dan voor een volgend gebruik eerst vanuit de blauwe opvangbak worden weggegooid. Zo blijft de olie lange tijd schoon en gezond.

Aan dit slimme systeem heeft de Tefal FR8040 zijn typenaam Oleoclean Pro te danken.Ook handig: Na gebruik mogen de binnenpan, het filter en het mandje gewoon in de vaatwasser.

Kortom de Tefal Oleoclean Pro FR8040 is een heel gebruiksvriendelijke, makkelijk schoon te maken frituurpan die heerlijke snack-resultaten behaalt en ook nog eens gezonder is dan andere friteuses met olie. Dat is zijn wat hogere prijs meer dan waard.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Tefal frituurpannen om deze beste frituurpan goedkoop te kopen.

Of kijk op Beste Frituurpan Kopen voor meer goede frituurpannen en airfryers, voor de goedkoopste winkels om deze friteuses te kopen, de friteuse top 10 en veel tips en informatie over frituren met olie of hete lucht.

Zie ook: Meer als best geteste friteuses (ook hete lucht friteuses)


Onderwerp:
Frituren met olie? De Tefal Oleoclean Pro is de beste friteuse met olie uit de test. Deze beste frituurpan uit de test maakt heerlijke frietjes en snacks en is heel gebruiksvriendelijk.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.