Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fitbit Versa. Beste smartwatch tegen een lage prijs

Redactie     08:30     No comments

Zoek je een goede smartwatch met een aantrekkelijk prijskaartje? Kijk dan vooral eens naar de Fitbit Versa. Deze voordelige smartwatch is door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop, en Bol.com adviseert hem als beste smartwatch voor dagelijks gebruik.

fitbit smartwatch slim horloge

Kortom een heel goede smartwatch met veel mogelijkheden hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de Fibit Versa.


Kijk op Beste Smartwatch Kopen voor deze beste smartwatch tegen een lage prijs.  Je vindt daar de goedkoopste aanbieders en de Smartwatch Top 10.


Beste voordelige smartwatch: Fitbit Versa

De Fitbit Versa is een relatief goedkope smartwatch met veel mogelijkheden.  Met zijn sensoren voor het meten van hartslag, snelheid, afstand, slaap, traptreden en verbranding is het een uitstekende smartwatch voor wie gezonder en bewuster wil leven. Afstanden en tijden tijdens bijvoorbeeld het fietsen of lopen worden vastgelegd, maar ook bij het zwemmen, want de Fitbit Versa is waterproof tot wel 50 meter diep.

De Fitbit Versa 2 biedt ook de mogelijkheid om met de smartwatch contactloos te betalen. De Fitbit Versa 3 beschikt tevens over een ingebouwde GPS sensor zodat je bij het hardlopen je smartphone niet mee hoeft te nemen.

 


fitbit horloge


Je prestaties en inspanningen worden gemeten en in kaart gebracht, en via de bluetooth verbinding bedien je vanaf de pols de muziek op je telefoon. Ook een koptelefoon of oortjes kunnen draadloos met bluetooth verbonden worden.

Ook je slaappatroon wordt door deze smartwatch in kaart gebracht. De Fitbit Versa onderscheidt licht slaap, diepe slaap en de REM-slaap en registreert deze samen met het tijdspatroon.

fitbit versa slimme horloge

Maar ook voor heel andere toepassingen is dit een prima smartwatch. Je krijgt de notificaties van telefoontjes, mails en apps op je horloge binnen. Je favoriete apps en agenda zijn prima te beheren met dit slimme horloge.

GPS functies zijn ook aanwezig, maar hiervoor moet wel (via bluetooth) de GPS van je smartphone gebruikt worden. De Fitbit Versa beschikt namelijk niet over een eigen GPS ontvanger.


Telefoneren via het horloge is helaas niet mogelijk. Wil je dat wel? Kijk dan bij het bovenaan genoemde Beste Smartwatch Kopen voor goede en voordelige alternatieven of kijk bij de andere testen van smartwatches voor testen van duurdere modellen.


Onderwerpen:
Beste smartwatch test, beste koop consumentenbond, fitbit versa 2, fitbit versa 3, beste slimme horloge test, beste goedkope smartwatch test., , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.