Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietskratten (5 sterren)

Redactie     17:26     No comments


Vooral bij de jeugd is de fietskrat een populaire manier om spullen op de fiets te vervoeren. Met een fietskrat op de bagagedrager neem je je schooltas, sportspullen, boodschappen en andere bagage op de fiets makkelijk mee. Hier kijken we naar de beste fietskratten.


Goede fietskratten worden gemaakt door bekende fabrikanten van fietstassen zoals Basil en FastRider, maar bijvoorbeeld ook door fietsfabrikant Cortina. Meestal zijn ze gemaakt van kunststof, soms van hout.

Alle beste fietskratten en hun prijs

In het overzicht alle fietskratten met 5 sterren vind je de fietskratten met de hoogste waardering. De prijzen van deze beste fietskratten beginnen bij 15 euro voor een kleine fietskrat (22 liter) en lopen op tot een euro of 30 voor een grote 50 liter krat.


Basil fietskrat

Beste fietskrat kopen

De beste fietskratten vind je hierboven. Op Beste Fietskrat Kopen is nog veel meer informatie te vinden voor bij het kopen van een goede fietskrat. Je vindt daar ondermeer de goedkoopste online winkels, de fietskrat top 10 en een fietskrat keuzehulp.

Hieronder hebben we nog wat tips en informatie voor bij het kiezen van een fietskrat.

De grootte van een fietskrat
Fietskratten heb je in diverse maten waarvan 22 liter, 34,5 liter en 50 liter het meest voorkomen. Een 22 liter krat is ongeveer 40 bij 30 centimeter breed, een 50 liter fietskrat 49 bij 36 centimeter en een stuk hoger. Hou er rekening mee dat een bredere fietskrat meer ruimte vraag in schuur, fietsenstalling en fietsenrek.  De breedte is dus de belangrijkste maat.


FastRider fietskrat

De kleur van de fietskrat
Zwart is de meest verkochte kleur bij fietskratten. Daarom zie je bij winkels in overzichten vaak een zwarte krat weergegeven. Laat je niet afschrikken als je een andere kleur fietskrat zoekt. Vaak kun je een andere kleur selecteren.

Fastrider levert zijn meeste kratten in 10 kleuren, Basil zelfs in 14 kleuren.

Tip: Op Beste Fietskrat Kopen vind je de beste winkels om een fietskrat goedkoop te kopen. Ook vind je daar veel informatie en tips met betrekking tot goede fietskratten.


Kunststof krat of houten krat
Verreweg de meeste fietskratten zijn gemaakt van een kunststof. Naast deze kunststof kratten (meestal van Basil of Fastrider) zijn er ook houten kratten.

VWP fietskrat (hout)

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen bij de bovengenoemde beste fietskratten (5 sterren) of op Beste Fietskrat Kopen waar het aanbod van alle goede winkels te vinden is.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Basil

Onderwerpen:
Beste fietskrat test, beste fietskratten test, kunststof, hout, vwp, basil, fastrider, krat fiets.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.