Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietskrat

 

Kijk hier voor je beste fietskrat. Met alle beste fietskratten (5 sterren) van kunststof en hout.


Vooral bij de jeugd is de fietskrat een populaire manier om spullen op de fiets te vervoeren. Met een fietskrat op de bagagedrager neem je je schooltas, sportspullen, boodschappen en andere bagage op de fiets makkelijk mee. Hier kijken we naar de beste fietskratten.


Goede fietskratten worden gemaakt door bekende fabrikanten van fietstassen zoals Basil en FastRider, maar bijvoorbeeld ook door fietsfabrikant Cortina. Meestal is een fietskrat gemaakt van kunststof, soms is een fietskrat van hout.

Alle beste fietskratten en hun prijs

In het overzicht alle fietskratten met 5 sterren vind je de fietskratten met de hoogste waardering. De prijzen van deze beste fietskratten beginnen iets onder de 15 euro voor een kleine fietskrat (22 liter) en lopen op tot een euro of 30 voor een grote 50 liter krat.


Basil fietskrat

Beste fietskrat kopen

De beste fietskratten vind je hierboven. Op Beste Fietskrat Kopen is nog veel meer informatie te vinden voor bij het kopen van een goede fietskrat. 

Je vindt op Beste Fietskrat Kopen ondermeer aanbiedingen van de goedkoopste online winkels met goede fietskratten, de fietskrat top 10 en een fietskrat keuzehulp.

Hieronder hebben we nog wat tips en informatie voor bij het kiezen van een fietskrat.

De grootte van een fietskrat
Fietskratten heb je in diverse maten waarvan 22 liter, 34,5 liter en 50 liter het meest voorkomen. Een 22 liter krat is ongeveer 40 bij 30 centimeter breed, een 50 liter fietskrat 49 bij 36 centimeter en een stuk hoger. Hou er rekening mee dat een bredere fietskrat meer ruimte vraag in schuur, fietsenstalling en fietsenrek.  De breedte is dus de belangrijkste maat.FastRider fietskrat


De kleur van de fietskrat
Zwart is de meest verkochte kleur bij fietskratten. Daarom zie je bij winkels in overzichten vaak een zwarte krat weergegeven. Laat je niet afschrikken als je een andere kleur fietskrat zoekt. Vaak kun je een andere kleur selecteren.

Fastrider levert zijn meeste kratten in 10 kleuren, Basil zelfs in 14 kleuren.


Fietskrat kunststof of fietskrat hout
Verreweg de meeste fietskratten zijn gemaakt van een kunststof. Naast deze kunststof kratten (meestal van Basil of Fastrider) zijn er ook houten fietskratten, meestal gemaakt van vurenhout of grenen hout. De beste fietskratten van hout zijn ook in het bovenstaande overzicht met beste fietskratten te vinden.


VWP fietskrat (hout)

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen bij de bovengenoemde beste fietskratten (5 sterren) of op Beste Fietskrat Kopen waar het aanbod van alle goede winkels te vinden is.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Basil

Onderwerpen:
Zoek je de beste fietskrat? Bovenaan vind je de beste fietskratten. Elke fietskrat uit dit beste fietskrat overzicht heeft een 5 sterren waardering gehad. Je vindt hier een goede fietskrat hout of fietskrat kunststof tegen een lage prijs. Van fietskrat merken als Basil, VWP en Fastrider. Kijk hier voor de beste krat voor op de fiets.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *