Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachines test consumentenbond

Redactie     09:10     No comments


Ze worden espressomachine genoemd, ook al kun je er net zo goed gewone koffie esn cappuccino meer maken. Daarom spreken wij liever over een volautomatische koffiemachine. Koffiemachines die heerlijke koffie en espresso van versgemalen bonen zetten. Deze koffiemachines worden steeds vaker aangeschaft en gebruikt in plaats van een filterapparaat. Maar wat zijn goede koffiemachines tegen een lage prijs? Hier kijken we naar de beste koffiemachine uit de test van de consumentenbond.

De best geteste koffiemachines en koffiezetapparaten

Kijk bij de best geteste koffiemachines door de consumentenbond welke volautomatische koffiemachine / espressomachine bij de recente test als beste koffiemachine is getest. Je vindt daar ook andere beste koffiemachines en beste koffiezetapparaten uit de testen van de consumentenbond zoals de beste koffiecupmachines en beste filter-koffiezetapparaten. Ook vind je er diverse koffiemachines en koffiezetters die door de consumentenbond als beste koop zijn getest.

Informatie volautomatische koffiemachine

Kijk hierboven voor de beste koffiemachine(s) volgens de consumentenbond. Hieronder geven we algemene tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een koffiemachine.

Verse koffie van versgemalen koffiebonen
Zoals we al schreven, de naam espressomachine vinden we wat achterhaald. De meeste mensen gebruiken hun volautomatische koffiemachine om er heerlijk verse koffie mee te zetten. Het volautomatische van de koffiemachine zit hem er in dat het koffieapparaat de bonen vers voor je maalt op het moment dat je de koffie zet. Vroeger had je daar een heel duur koffieapparaat voor nodig, maar de huidige volautomaten koop je al tegen prijzen vanaf een paar honderd euro.

Bij sommige volautomatische koffiemachines kun je naast koffiebonen ook gemalen koffie gebruiken. Let op: Dat is niet altijd het geval.

Alle soorten koffie
Met een volautomatische koffiemachine zet je alle soorten koffie van verse bonen. Gewone koffie en espresso, maar in de meeste gevallen ook koffie met melk zoals een cappuccino of een latte macchiato. Dat laatste kan op twee manieren. Handmatig via en stoompijpje aan de koffiemachine of met één druk op de knop als de koffiemachine beschikt over een melkreservoir en een ingebouwde automatische melkopschuimer.

Luxe snufjes
Naast de standaardmogelijkheden waarover deze beste koffiemachines beschikken zijn er ook nog wat snufjes die je op luxere espressomachines tegenkomt. Hier wat van deze snufjes.

  • Kopverwarmer: Het plateau waarop de kop of beker staat wordt verwarmd. Hierdoor blijft je koffie beter warm als je deze niet meteen weghaalt.
  • Heet water functie: Je kunt ook heet water voor thee of instant-soep uit de koffiemachine halen. Dit water komt bij een goede koffiemachine via een apart pijpje om te voorkomen dat het water naar koffie smaakt.
  • Twee reservoirs voor koffiebonen: Bij deze luxe koffiemachines kun je een keuze maken uit twee soorten koffiebonen. Mits je de reservoirs daarmee vult natuurlijk.
  • Persoonlijke profielen: De gebruikers van deze koffiemachines kunnen koffie op maat krijgen, helemaal naar hun eigen smaak ingesteld.

Kies je eigen beste koffiemachine

Met de Koffiemachine Keuzehulp te vinden op Beste Koffiemachine Kopen kun je heel eenvoudig de voor jou persoonlijk beste koffiemachine vinden door je wensen op te geven. Verder vind je op Beste Koffiemachine Kopen nog veel meer informatie over de beste koffiemachines en de beste en goedkoopste winkels waar je deze beste koffiemachines online tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer beste koffiemachines uit de test


Onderwerpen
Beste koffiemachines test, beste espressomachine consumentenbond test, beste koffiemachine consumentenbond, beste koop volautomatische koffiemachine.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.