Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste espressomachine consumentenbond test

 

Informatie en aanbiedingen beste koffiemachine / beste espressomachine uit de Consumentenbond test van espressomachines.

beste espressomachine consumentenbond test

Ze worden espressomachine genoemd, ook al kun je er net zo goed gewone koffie en cappuccino mee maken. Daarom worden ze ook wel volautomatische koffiemachine genoemd. Een espressomachine is een koffiemachine die heerlijke koffie en espresso van versgemalen bonen kan zetten. 

Deze espressomachines worden steeds vaker aangeschaft en gebruikt in plaats van een filterapparaat. Maar wat zijn goede koffiemachines tegen een lage prijs? Hier kijken we naar de beste espressomachine uit de test van de consumentenbond.

Ook de beste filterkoffiemachines en beste koffiecupmachines uit de consumentenbond testen kun je hier terug vinden.

De best geteste koffiemachines en koffiezetapparaten

Kijk bij de best geteste koffiemachines door de consumentenbond welke volautomatische espressomachine bij de consumentenbond test als beste espressomachine is getest. Dit overzicht wordt verzorgd door Bol.com.

Je vindt daar ook andere beste koffiemachines en beste koffiezetapparaten uit de testen van de consumentenbond zoals de beste koffiecupmachines en beste filter-koffiezetapparaten. 

Al de in het overzicht genoemde beste koffiemachine en beste koffiezetapparaten uit de consumentenbond test zijn daar verkrijgbaar. Het kan ook gaan om de beste koffiemachine of de beste koop uit een eerdere koffiemachine test van de consumentenbond.

Hieronder geven we meer informatie over de volautomaat espressomachine.

Informatie volautomatische espressomachine

Kijk hierboven voor de beste espressomachines en andere beste koffiemachine(s) volgens de consumentenbond. Hieronder geven we algemene tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een espressomachine.

Verse koffie van versgemalen koffiebonen
Zoals we al schreven, met de naam espressomachine doe je een volautomatische koffiemachine eigenlijk te kort . Je maakt met een volautomatische espressomachine immers niet alleen espresso, maar ook andere soorten koffie. 

De meeste mensen gebruiken hun espresso om er heerlijk verse "gewone" koffie mee te zetten. Het volautomatische van de espressomachine zit hem er in dat de koffiemachine de bonen vers voor je maalt op het moment dat je de koffie zet. 

Vroeger had je daar een heel duur koffieapparaat voor nodig, maar de huidige volautomaten koop je al tegen prijzen vanaf een paar honderd euro.

Bij sommige volautomatische espressomachines kun je naast koffiebonen ook gemalen koffie gebruiken. Let op: Dat is niet altijd het geval.

Alle soorten koffie
Met een volautomatische espressomachine zet je alle soorten koffie van verse bonen. Gewone koffie en espresso, maar in de meeste gevallen ook koffie met melk zoals een cappuccino of een latte macchiato. 

Dat laatste kan op twee manieren. Handmatig via en stoompijpje aan de espressomachine of met één druk op de knop als de koffiemachine beschikt over een melkreservoir en een ingebouwde automatische melkopschuimer.

Bij de bovenstaande beste koffiemachines uit de test van de Consumentenbond kom je de beste espressomachines in al deze soorten tegen.

Luxe snufjes
Naast de standaardmogelijkheden waarover deze beste koffiemachines beschikken zijn er ook nog wat snufjes die je op luxere espressomachines tegenkomt. Hier wat van deze snufjes.

  • Kopverwarmer: Het plateau waarop de kop of beker staat wordt door de espressomachine verwarmd. Hierdoor blijft je koffie beter warm als je deze niet meteen weghaalt.
     
  • Heet water functie: Je kunt ook heet water voor thee of instant-soep uit de espresso machine halen. Dit water komt bij een goede espressomachine via een apart pijpje om te voorkomen dat het water naar koffie smaakt.
     
  • Twee reservoirs voor koffiebonen: Bij deze luxe espressomachines kun je een keuze maken uit twee soorten koffiebonen. Mits je de reservoirs daarmee vult natuurlijk.
     
  • Persoonlijke profielen: De gebruikers van deze espressomachines kunnen koffie op maat krijgen, helemaal naar hun eigen smaak ingesteld.

Kies je eigen beste espressomachine

Met de Koffiemachine Keuzehulp te vinden op Beste Koffiemachine Kopen kun je heel eenvoudig de voor jou persoonlijk beste espressomachine of andere beste koffiemachine vinden door je wensen op te geven. 

Verder vind je op Beste Koffiemachine Kopen nog veel meer informatie over de beste koffiemachines en de beste en goedkoopste winkels waar je deze beste koffiemachines online tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer beste koffiemachines uit de test


Samenvatting:
Wat is de beste volautomaat koffiemachine / beste espressomachine? Hierboven vind je de beste espressomachine uit de consumentenbond test. Ook andere beste koffiemachines en beste koffiezetapparaten uit de consumentenbond test kun je daar vinden en eventueel goedkoop aanschaffen via Bol.com. Het betreft alle beste espressomachines, beste koffiemachines en beste koffiezetapparaten en beste koop uit de laatste en eerdere testen van de consumentenbond.  

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *