Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine klein kantoor

 

Informatie en aanbiedingen van de Jura WE8 espressomachine, de beste koffiemachine voor een klein kantoor, winkel of klein bedrijf.


Voor een klein kantoor of een afdeling met meerdere medewerkers heb je een koffiemachine nodig waarmee je makkelijk een groot aantal koppen koffie kunt zetten en waarbij je de lekbak niet al te vaak hoeft te legen. En natuurlijk wil je met zo'n koffiemachine ook koffiespecialiteiten als een
cappuccino, espresso, en latte macchiato kunnen zetten. Hier de beste koffiemachine voor een klein kantoor uit een test van koffiemachines.


De experts van het Koffiecenter kiezen voor de Jura WE8 als beste koop als je een koffiemachine voor een klein kantoor zoekt. Dankzij zijn ruime reservoirs voor bonen en water kun je met deze beste koffiemachine voor kantoor zonder bij te vullen veel kopjes koffie zetten.

Kijk onder voor alle informatie en laagste prijs van deze beste koffiemachine voor kantoor uit de test.

Beste koffiemachine kantoor: Jura WE8

Met een bonenreservoir met een capaciteit van 500 gram, een waterreservoir van wel 3 liter en een ruime lekbak kunnen de medewerkers naar hartenlust koffie zetten zonder dat er telkens koffiebonen of water bijgevuld moet worden. Doordat er twee koppen koffie tegelijk gezet kunnen worden kan je extra snel voor de hele afdeling of voor klanten koffie halen.

Met de Jura WE8 koffiemachine maak je uit verse koffiebonen of gemalen alles soorten koffie zoals espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto en natuurlijk gewone koffie. Je hebt de keuze uit wel 12 soorten koffie, en ook warm water voor thee kan deze beste koffiemachine voor een klein kantoor leveren.


Het pulserende extractieproces perst water met korte tussenpozen door de vers gemalen koffie heen waardoor alle aroma's en smaken optimaal vrij komen. Zo maak je de lekkerste koffie!

De sterkte van de koffie maar ook de temperatuur en de waterhoeveelheid kunnen worden aangepast op het kleurendisplay. Zelfs de maling van de bonen is in te stellen. Hiervoor heb je 6 maalstanden tot je beschikking.

De Jura WE8 koffiemachine is zeer geschikt voor een klein kantoor of een bedrijfsafdeling, maar bijvoorbeeld ook voor een winkel of showroom waar je je klanten een lekkere kop koffie naar keuze wilt aanbieden. Met één druk op de knop!

Als koffieautomaat voor een groot kantoor, waarbij de hele dag door continue koffie geschonken wordt is deze beste koffiemachine voor kantoor minder geschikt. Voor een groot kantoor kun je beter een professioneel koffieapparaat voor kantoor aanschaffen, maar dan praat je wel over heel andere bedragen. 

Voor thuisgebruik is deze koffiemachine van hoge kwaliteit misschien wat te groot en te duur, maar er zijn veel goede alternatieven. Kijk op het bovengenoemde Beste Koffiemachine Kopen voor de beste koffiemachines en koffiezetapparaten en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Meer testen koffiemachines


Onderwerpen:
De Jura WE8 is getest als beste koffiemachine kantoor. Deze volautomatische koffiemachine is de beste koffiemachines voor een klein kantoor. Met een grote inhoud, weinig onderhoud en veel keuzemogelijkheden. Via Beste Koffiemachine Kopen koop je de beste koffiemachine voor MKB goedkoop.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.