Beste koffiemachine kantoor of klein bedrijf

Informatie en aanbiedingen van de Jura WE8 espressomachine. Dit is de beste koffiemachine voor een klein kantoor, winkel of klein bedrijf.

beste koffiemachine kantoor, klein bedrijf of winkel

Voor een klein kantoor of een afdeling met meerdere medewerkers heb je een koffiemachine nodig waarmee je makkelijk een groot aantal koppen koffie kunt zetten en waarbij je de lekbak niet al te vaak hoeft te legen. En natuurlijk wil je met zo'n koffiemachine ook koffiespecialiteiten als een
cappuccino, espresso, en latte macchiato kunnen zetten. 

Hier de beste koffiemachine voor een klein kantoor uit een test van koffiemachines.


De experts van het Koffiecenter kiezen voor de Jura WE8 als beste koop als je een koffiemachine voor een klein kantoor zoekt. Dankzij zijn ruime reservoirs voor bonen en water kun je met deze beste koffiemachine voor kantoor zonder bij te vullen veel kopjes koffie zetten.

Kijk onder voor alle informatie en laagste prijs van deze beste koffiemachine voor kantoor uit de test.


Natuurlijk is de Jura WE8 ook een heel goede espressomachine voor als je een kwalitatief heel goede koffiemachine voor thuis zoekt.

Beste koffiemachine kantoor: Jura WE8

Met een bonenreservoir met een capaciteit van 500 gram, een waterreservoir van wel 3 liter en een ruime lekbak kunnen de medewerkers naar hartenlust koffie zetten zonder dat er telkens koffiebonen of water bijgevuld moet worden. Doordat er twee koppen koffie tegelijk gezet kunnen worden kan je extra snel voor de hele afdeling of voor klanten koffie halen.

Met de Jura WE8 koffiemachine maak je uit verse koffiebonen of gemalen alles soorten koffie zoals espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto en natuurlijk gewone koffie. Je hebt de keuze uit wel 12 soorten koffie, en ook warm water voor thee kan deze beste koffiemachine voor een klein kantoor leveren.

Jura koffiemachine kantoor klein bedrijf

Het pulserende extractieproces perst water met korte tussenpozen door de vers gemalen koffie heen waardoor alle aroma's en smaken optimaal vrij komen. Zo maak je de lekkerste koffie!

De sterkte van de koffie maar ook de temperatuur en de waterhoeveelheid kunnen worden aangepast op het kleurendisplay. Zelfs de maling van de bonen is in te stellen. Hiervoor heb je 6 maalstanden tot je beschikking.

De Jura WE8 koffiemachine is zeer geschikt voor een klein kantoor of een bedrijfsafdeling, maar bijvoorbeeld ook voor een winkel of showroom waar je je klanten een lekkere kop koffie naar keuze wilt aanbieden. Met één druk op de knop!

Als koffieautomaat voor een groot kantoor, waarbij de hele dag door continue koffie geschonken wordt is deze beste koffiemachine voor kantoor minder geschikt. Voor een groot kantoor kun je beter een professioneel koffieapparaat voor kantoor aanschaffen, maar dan praat je wel over heel andere bedragen. 

Meer goede kantoor koffiemachines

Bij de beste koffiemachine test vind je meer best geteste koffiemachines. Met meer goede koffiemachines voor op kantoor, goede koffieautomaten voor een bedrijf, maar ook de beste koffieapparaten voor thuis. 

Voor een koffiemachine voor op kantoor is Jura het meest toonaangevende merk. Maar onder andere ook Melitta, WMF, Bartscher, Faema, Bravilor, Douwe Egberts en Nescafé maken professionele koffiemachines voor bedrijven en kantoren.

Soorten koffiemachines kantoor

Professionele koffiemachines voor op kantoor zijn er in diverse soorten

Espressomachine kantoor

Hoewel je er ook andere soorten koffie mee kan zetten wordt een koffiemachine zoals de bovenstaande Jura WE8 een espressomachine genoemd. Een professionele espressomachine voor op kantoor is te vergelijken met een volautomatische koffiemachine voor thuis, maar werkt sneller, heeft een groter bonenreservoir en afvalreservoir (zodat de espressomachine minder vaak geleegd hoeft te worden) en vaak kunnen ze op de waterleiding worden aangesloten.

Fresh brew koffiemachine

Deze koffiemachines voor op kantoor zetten koffie van gemalen bonen. De koffie lijkt dus sterk op de filterkoffie uit een standaard koffiezetapparaat. Het bereiden van die koffie gaat echter veel sneller en kan met een druk op een knop.

Zo'n fresh brew koffiemachine voor kantoor is een echte koffieautomaat waarbij de sterkte en de hoeveelheid koffie via knoppen en / of een display kunt instellen. Ondanks dat de fresh brew koffiemachine voorgemalen koffie gebruikt zijn er geen filterzakjes nodig.

Vriesdroog koffieautomaat

Een vriesdroog koffiemachine (instant koffiemachine, vriesdroogautomaat) is de klassieke koffieautomaat voor kantoren, winkels en koffiecorners. Deze koffieautomaten gebruiken geen koffiebonen of gemalen koffie maar gevriesdroogde koffie.

In een fabriek wordt de koffie machinaal in grote hoeveelheden gezet. Deze vers gezette koffie wordt vervolgens vacuum verwerkt waarbij het vocht uit de koffie wordt gehaald. Dit resulteert in droge koffiekorrels. De vriesdroog koffieautomaat wordt gevuld met deze korrels en als iemand koffie "bestelt" wordt er weer water aan de koffiekorrels toegevoegd waardoor er weer koffie ontstaat.

Deze manier van koffiezetten is snel en eenvoudig maar toch wordt de vriesdroog koffieautomaat steeds vaker uit het kantoor, winkel en showroom verdrongen door "bonenautomaten". Deze instant koffie is namelijk minder aromatisch en smaakt minder vers dan echt verse koffie.

Cafitesse koffiemachine

Een Cafitesse koffiemachine is een Douwe Egberts koffieautomaat met ene geheel eigen techniek. Bij een DE Cafitesse koffiemachine wordt de koffie gezet via capsules met een vloeibaar koffieconcentraat. Met een Cafitesse koffie automaat kun je snel grote hoeveelheden koffie zetten. Deze professionele koffiemachines kom je daardoor vooral tegen bij grote kantoren, hotels e.d.

De Jura WE8 is getest als beste kantoor koffiemachine. Voor thuisgebruik is deze koffiemachine van hoge kwaliteit misschien wat te groot en te duur, maar er zijn veel goede alternatieven. Kijk op het bovengenoemde Beste Koffiemachine Kopen voor de beste koffiemachines en koffiezetapparaten en hun goedkoopste aanbieders.


Tips koffie zetten


Hoe maak je de beste espresso of de beste cappuccino? Wat is het verschil tussen een latte macchiato en een cappuccino (en hoe  krijg je ze perfect?). En hoe krijg je die mooie figuurtjes (latte art) op je koffie? In onderstaande video van de Consumentenbond zie je dat allemaal uitgelegd en gedemonstreerd.


Koffie tips Consumentenbond


Onderwerpen:
De Jura WE8 is getest als beste koffiemachine kantoor. Deze volautomatische koffiemachine is de beste koffiemachines voor een klein kantoor. Met een grote inhoud, weinig onderhoud en veel keuzemogelijkheden. Via Beste Koffiemachine Kopen koop je de beste koffiemachine voor MKB goedkoop.