Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste grastrimmers (5 sterren)

Redactie     09:43     No comments


Van welke grastrimmer word je als gebruiker echt blij? Hier kijken we naar de beste grastrimmers. Al deze grastrimmers hebben de maximale waardering van 5 sterren gekregen).


Voor een perfect gazon heb je een grastrimmer nodig. Met een goede grastrimmer kun je de kantjes perfect trimmen en zelfs in de meest moeilijke hoekjes komen. Zo werk je met een grastrimmer (ook wel kantenmaaier of strimmer genoemd) je gras netje bij.

De beste grastrimmers

Wat zijn de beste grastrimmers? In het overzicht alle grastrimmers met vijf sterren vind je alle tuintrimmers die van hun gebruikers de maximale vijf sterren hebben gekregen. Over deze strimmers zijn de gebruikers dus bijzonder tevreden.

Beste grastrimmer kopen

Op Beste Grastrimmer Kopen vind je de beste en goedkoopste aanbieders van de beste grastrimmers, overzichten van populaire grastrimmers en meer informatie voor het kopen van de beste grastrimmer tegen een lage prijs.

Informatie grastrimmers

Je hebt elektrische grastrimmers en grastrimmers met een benzinemotor. Voor particulier gebruik wordt meestal een elektrische grastrimmer gebruikt. Deze strimmers zijn het meest goedkoop en goed genoeg voor een grote tuin. 


Goedkope grastrimmer elektrisch Bosch

Goedkope grastrimmer elektrisch Bosch


Heb je niet overal stroom bij de hand dan kun je kiezen voor een accu grastrimmer. Een elektrische grastrimmer met accu is wel duurder, maar je bent niet afhankelijk van een stopcontact en stroomhaspel.

Voor het zware werk en professioneel gebruik kan gekozen worden voor een grastrimmer op benzine. Deze benzinetrimmers zijn een stuk krachtiger. De meest krachtige strimmers worden ook wel bosmaaier genoemd. Hiermee kun je niet alleen het gras trimmen maar ook takken en struiken,

De prijzen van een goede elektrische grastrimmer beginnen rond de 40 euro. Dit elektrische tuingereedschap vraagt dus geen grote investering. Voor een goede grastrimmer met accu ben je al snel meer dan 150 euro kwijt (al zijn er ook goedkopere modellen), het prijsverschil is dus behoorlijk. Voor een goede benzine grastrimmer ben je nog meer kwijt.


Honda bosmaaier grastrimmer benzine

Honda bosmaaier grastrimmer benzine


Kies je beste grastrimmer

Op het bovenaan genoemde Beste Grastrimmer Kopen vind je een Grastrimmer Keuzehulp waarmee je naar de voor jou beste grastrimmer kunt zoeken. Dat doen je door je wensen en eisen aan te vinken.

Je kunt er niet alleen voor de gewenste aandrijving kiezen (accu, elektrisch of benzine), maar ook op prijs en de toepassing waarvoor de strimmer wilt gebruiken. Gebruik je de gazontrimmer bijvoorbeeld alleen als kantenmaaier voor het gras dan kun je volstaan met een eenvoudige goedkopere grastrimmer dan als je er ook hoog gras mee wilt maaien of als je wildgroei als struiken wilt mee trimmen.

Ook kun je de gewenste maaibreedte aangeven (hoe groter de maaibreedte hoe groter de strimmer maar als je er het gazon mee wilt trimmen ben je wel eerder klaar). Je kunt aangeven of je voorkeur hebt voor messen of draad om het gras af te snijden, of je een draaibare kop wilt (erg handig voor lastige plekjes) of dat je een telescopische steel wilt waarmee je de trimmer in hoogte kunt verstellen.

En zo kun je nog veel meer gewenste eigenschappen van je ideale grastrimmer opgeven.

Grastrimmer accu Black+Decker

Grastrimmer accu Black+Decker


Goede grastrimmers worden gemaakt door diverse bekende fabrikanten van elektrisch tuingereedschap zoals Gardena, Black&Decker, Bosch, Einhell, Powerplus en Flymo.


Bij de links hierboven vind je alles dat je nodig hebt om je beste grastrimmer te vinden en te kopen.

Zie ook: Testen grastrimmers
Foto bovenaan: Gardena grastrimmerOnderwerpen:
Hierboven vind je de Beste grastrimmers uit de grastimmer test. Al deze beste grastrimmers (strimmers) hebben een 5 sterren waardering. Kies je beste grastrimmer of beste koop (beste goedkope grastrimmer van goede kwaliteit. Kies je voor een elektrische grastrimmer, een benzine grastrimmer (bosmaaier) of accu grastrimmer? Een grasrand trimmer, kantensnijder of een gazontrimmer? Alle goede grastrimmers vind je bovenaan.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.