Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste grastrimmer (kantenmaaier)

 

Vind je beste grastrimmer (kantenmaaier). Hier onder staan alle beste grastrimmer, elektrisch, met accu of op benzine.


Van welke grastrimmer word je als gebruiker echt blij? Wat is de beste grastrimmer? Hier kijken we naar de beste grastrimmers. Al deze grastrimmers hebben een waardering van 5 sterren gekregen).


Voor een perfect glad gazon heb je een grastrimmer nodig. Met een goede grastrimmer kun je de kantjes perfect trimmen en zelfs in de meest moeilijke hoekjes komen. Zo werk je met een grastrimmer (ook wel kantenmaaier of strimmer genoemd) je gras netje bij.

De beste grastrimmers

Wat zijn de beste grastrimmers? In het onderstaande overzicht met beste grastrimemrs vind je alle tuintrimmers die van hun gebruikers de maximale vijf sterren hebben gekregen. Over deze kantenmaaiers zijn de gebruikers dus bijzonder tevreden.Beste grastrimmer kopen

Op Beste Grastrimmer Kopen vind je de beste en goedkoopste aanbieders van de beste grastrimmers, overzichten van populaire grastrimmers en meer informatie voor het kopen van de beste grastrimmer tegen een lage prijs.

Informatie grastrimmers

Hieronder hebben we tips voor bij het kiezen van je beste grastrimmer / beste kantenmaaier:

Je hebt bij het kiezen van zo'n kantenmaaier / strimmer de keuze tussen een elektrische grastrimmer en een grastrimmer met een benzinemotor. 

Elektrische grastrimmer

Voor particulier gebruik wordt meestal voor een elektrische grastrimmer gekozen. Een goede elektrische grastrimmer is relatief goedkoop en goed genoeg voor particulier gebruik, ook voor mensen met een grote tuin. 


Goedkope grastrimmer elektrisch Bosch

Goedkope grastrimmer elektrisch Bosch


Accu grastrimmer

Heb je niet overal stroom bij de hand dan kun je kiezen voor een accu grastrimmer. Een elektrische grastrimmer met accu is wel duurder dan een vergelijkbare kantenmaaier met stekker en snoer, maar je bent met een accu grastrimmer niet afhankelijk van een stopcontact en stroomhaspel om het gazon te kunnen trimmen.

Grastrimmer benzine motor

Voor het zware werk en professioneel gebruik kan gekozen worden voor een grastrimmer op benzine. Deze benzinetrimmers zijn een stuk krachtiger dan een elektrische kantenmaaier. Met een trimmer met benzinemotor kun je niet alleen gras, maar vaak ook struiken te lijft. 

De meest krachtige strimmers worden ook wel bosmaaier genoemd. Met zo'n bosmaaier kun je niet alleen het gras trimmen maar ook takken en struiken,

Wat kost een goede grastrimmer / kantenmaaier?

De prijzen van een goede elektrische grastrimmer beginnen rond de 45 euro. Dit elektrische tuingereedschap vraagt dus geen grote investering. 

Een goede accu grastrimmer is te koop vanaf 60 euro (zonder accu) of vanaf circa 90 euro (met accu). We noemen ook de prijs exclusief accu omdat er bij accu gereedschap steeds vaker gebruik wordt gemaakt van een accu platform. Je kan in dat geval de accu van bijvoorbeeld je accumaaier ook op je accu trimmer gebruiken. Daarvoor moeten ze dan wel hetzelfde accu platform gebruiken.

Een benzine grastrimmer of bosmaaier is duurder. Dit is een meer professionele trimmer waarvoor je al snel zo'n 130 euro betaalt.


Honda bosmaaier grastrimmer benzine

Honda bosmaaier grastrimmer benzine


Kies je beste grastrimmer

Op het bovenaan genoemde Beste Grastrimmer Kopen vind je een Grastrimmer Keuzehulp waarmee je naar de voor jou beste grastrimmer kunt zoeken. Dat doen je door je wensen en eisen aan te vinken.

Je kunt er niet alleen voor de gewenste aandrijving kiezen (accu, elektrisch of benzine), maar ook op prijs en de toepassing waarvoor de strimmer wilt gebruiken. Gebruik je de gazontrimmer bijvoorbeeld alleen als kantenmaaier voor het gras dan kun je volstaan met een eenvoudige goedkopere grastrimmer dan als je er ook hoog gras mee wilt maaien of als je wildgroei als struiken wilt mee trimmen.

Ook kun je de gewenste maaibreedte aangeven (hoe groter de maaibreedte hoe groter de strimmer maar als je er het gazon mee wilt trimmen ben je wel eerder klaar). Je kunt aangeven of je voorkeur hebt voor messen of draad om het gras af te snijden, of je een draaibare kop wilt (erg handig voor lastige plekjes) of dat je een telescopische steel wilt waarmee je de trimmer in hoogte kunt verstellen.

En zo kun je nog veel meer gewenste eigenschappen van je ideale grastrimmer / kantenmaaier opgeven.

Grastrimmer accu Black+Decker

Grastrimmer accu Black+Decker


Goede grastrimmers worden gemaakt door diverse bekende fabrikanten van elektrisch tuingereedschap zoals Gardena, Black&Decker, Bosch, Einhell, Powerplus en Flymo.


Bij de links hierboven vind je alles dat je nodig hebt om je beste grastrimmer te vinden en te kopen.

Zie ook: Testen grastrimmers
Foto bovenaan: Gardena grastrimmerOnderwerpen:
Hierboven vind je de Beste grastrimmers uit de grastimmer test. Al deze beste grastrimmers (strimmers) hebben een 5 sterren waardering. Kies je beste kantenmaaier / beste grastrimmer of beste koop (beste goedkope grastrimmer van goede kwaliteit. Kies je voor een elektrische grastrimmer, een benzine grastrimmer (bosmaaier) of accu grastrimmer? Een grasrand trimmer, kantensnijder of een gazontrimmer? Alle goede grastrimmers vind je bovenaan.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.