Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kantenmaaier (grastrimmer)

 

Vind je beste kantenmaaier (grastrimmer). Hier onder staan alle beste kantenmaaiers, elektrisch, met accu of op benzine.

Beste kantenmaaier test - Gardena grastrimmer

Van welke grastrimmer word je als gebruiker echt blij? Wat is de beste kantenmaaier? Hier kijken we naar de beste kantenmaaiers. Al deze grastrimmers hebben een waardering van 5 sterren gekregen).


Voor een perfect glad gazon heb je een kantenmaaier (grastrimmer) nodig. Met een goede kantenmaaier kun je de kantjes perfect trimmen en zelfs in de meest moeilijke hoekjes komen. Zo werk je met een kantjesmaiaier (ook wel strimmer genoemd) je gras netje bij.

De beste kantenmaaiers

Wat zijn de beste kantenmaaier? In het onderstaande overzicht met beste grastrimmers vind je alle kantenmaaiers die van hun gebruikers de maximale vijf sterren hebben gekregen. Over deze kantenmaaiers zijn de gebruikers dus bijzonder tevreden.Beste kantenmaaier kopen (met aanbiedingen)

Op Beste Grastrimmer Kopen vind je de beste en goedkoopste aanbieders van de beste kantenmaaiers, overzichten van populaire grastrimmers en meer informatie voor het kopen van de beste kantenmaaier tegen een lage prijs.

Informatie kantenmaaiers

Hieronder hebben we tips voor bij het kiezen van je beste kantenmaaier:

Je hebt bij het kiezen van zo'n kantenmaaier de keuze tussen een elektrische kantenmaaier en een kantenmaaier met een benzinemotor. 

Elektrische kantenmaaier

Voor particulier gebruik wordt meestal voor een elektrische kantenmaaier gekozen. Een goede elektrische kantenmaaier is relatief goedkoop en goed genoeg voor particulier gebruik, ook voor mensen met een grote tuin. 


Goedkope kantenmaaier elektrisch Bosch

Goedkope kantenmaaier elektrisch Bosch

Accu kantenmaaier

Heb je niet overal stroom bij de hand dan kun je kiezen voor een accu kantenmaaier Een elektrische kantenmaaier met accu is wel duurder dan een vergelijkbare kantenmaaier met stekker en snoer, maar je bent met een accu kantenmaaier niet afhankelijk van een stopcontact en stroomhaspel om het gazon te kunnen trimmen.

Kantenmaaier benzine motor

Voor het zware werk en professioneel gebruik kan gekozen worden voor een kantenmaaier op benzine. Deze benzinetrimmers zijn een stuk krachtiger dan een elektrische kantenmaaier. Met een trimmer met benzinemotor kun je niet alleen gras, maar vaak ook struiken te lijft. 

De meest krachtige grastrimmers worden ook wel bosmaaier genoemd. Met zo'n bosmaaier kun je niet alleen het gras trimmen maar ook takken en struiken,

Wat kost een goede kantenmaaier?

De prijzen van een goede elektrische kantenmaaier beginnen rond de 45 euro. Dit elektrische tuingereedschap vraagt dus geen grote investering. 

Een goede accu kantenmaaier is te koop vanaf 60 euro (zonder accu) of vanaf circa 90 euro (met accu). We noemen ook de prijs exclusief accu omdat er bij accu gereedschap steeds vaker gebruik wordt gemaakt van een accu platform. Je kan in dat geval de accu van bijvoorbeeld je accumaaier ook op je accu trimmer gebruiken. Daarvoor moeten ze dan wel hetzelfde accu platform gebruiken.

Een benzine kantenmaaier of bosmaaier is duurder. Dit is een meer professionele trimmer waarvoor je al snel zo'n 130 euro betaalt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van kantenmaaiers om de voor jou beste kantenmaaier goedkoop te kopen.


Honda kantenmaaier benzine

Honda bosmaaier grastrimmer benzine


Kies je beste kantenmaaier

Op het bovenaan genoemde Beste Grastrimmer Kopen vind je een Grastrimmer Keuzehulp waarmee je naar de voor jou beste kantenmaaier kunt zoeken. Dat doen je door je wensen en eisen aan te vinken.

Je kunt er niet alleen voor de gewenste aandrijving kiezen (accu, elektrisch of benzine), maar ook op prijs en de toepassing waarvoor de grastrimmer wilt gebruiken. Gebruik je de gazontrimmer bijvoorbeeld alleen als kantenmaaier voor het gras dan kun je volstaan met een eenvoudige goedkopere kantenmaaier dan als je er ook hoog gras mee wilt maaien of als je wildgroei als struiken wilt mee trimmen.

Ook kun je de gewenste maaibreedte aangeven (hoe groter de maaibreedte hoe groter de strimmer maar als je er het gazon mee wilt trimmen ben je wel eerder klaar). Je kunt aangeven of je voorkeur hebt voor messen of draad om het gras af te snijden, of je een draaibare kop wilt (erg handig voor lastige plekjes) of dat je een telescopische steel wilt waarmee je de trimmer in hoogte kunt verstellen.

En zo kun je nog veel meer gewenste eigenschappen van je ideale kantenmaaier opgeven.

Black+Decker kantenmaaier accu

Kantenmaaier accu Black+Decker


Beste kantenmaaier merken

Welke fabrikanten maken de beste kantenmaaiers? Er zij veel fabrikanten van goede kantenmaaiers. Zowel fabrikanten van elektrisch gereedschap zoals Makita, Black & Decker, Bosch, Stihl, Einhell, DeWalt en Husqvarna, als bekende tuingereedschap merken als Gardena, Flymo en Wolf-Garten. 

Goede kantenmaaier worden gemaakt door diverse bekende fabrikanten van elektrisch tuingereedschap zoals Gardena, Black&Decker, Bosch, Einhell, Powerplus en Flymo.

Als je een kantenmaaier op benzine zoekt kom je terecht bij power tool fabrikanten als Honda, McCulloch, Scheppach en TimberPro.

Bij de links hierboven vind je alles dat je nodig hebt om je beste kantenmaaier te vinden en te kopen.

Zie ook: Testen grastrimmers
Foto bovenaan: Gardena kantenmaaierOnderwerpen:
Hierboven vind je de Beste kantenmaaier uit de kantenmaaier test. Al deze beste kantenmaaiers (grastimmers,strimmers) hebben een 5 sterren waardering. Kies je beste kantenmaaier of beste koop (beste goedkope kantenmaaier van goede kwaliteit. Kies je voor een elektrische kantenmaaier, een benzine kantenmaaier (bosmaaier) of accu kantenmaaier? Een grasrand trimmer, kantensnijder of een gazontrimmer? Alle goede kantenmaaiers vind je bovenaan.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *