Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste jethelm: Beon Design motorhelm

De Beon jethelm voor motor en scooter is als beste jethelm getest. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste jethelm uit de test.

Beon Design motorhelm beste jethelm test


Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de jethelm is qua veiligheid niet de beste motorhelm. Doordat de onderkant van het gezicht veel minder beschermt is biedt een jethelm niet de veiligheid van andere soorten motorhelm: De integraalhelm en de systeemhelm. Toch geven veel motorrijders de voorkeur aan een jethelm.

Het gaat dan met name om hobby gebruik van de motor, want met een jethelm ben je minder afgesloten van de omgeving, en bij bezitters van een klassieke motor. want zo'n jethelm past daar veel beter bij dan een geheel gesloten helm.

Hieronder kijken we naar de Beon Design jethelm. Deze motorhelm haalt de beste reviews bij de jethelmen.

Kijk bij de aanbiedingen van de Beon Design jethelm voor motor en scooter voor alle informatie, prijzen en modellen van deze beste jethelm. 

Of kijk in het overzicht met aanbiedingen jethelmen voor nog veel meer goede jethelmen en al hun informatie.

Wat is een jethelm?

Een jethelm is een motorhelm, bromfietshelm of scooterhelm die het gezicht vrijlaat. Een jethelm is vaak een retro helm omdat de jethelm vroeger de standaard helm was. De bescherming van een jethelm is niet optimaal omdat hij de onderkaak niet beschermt en omdat ook de rest van het gezicht meer kwetsbaar is. 

Kijk bij de beste motorhelmen uit de test voor andere types helm die als beste motorhelm zijn getest.

Een jethelm heet jethelm omdat dit type motorhelm veel lijkt op ouderwetse pilotenhelmen.

Beon Design jethelm

Deze motorhelm / scooterhelm van Beon mag de naam Design zeker dragen. Het is namelijk een echte fashionhelm, maar ook een veilige helm die je goede bescherming biedt. Dit is is één van de meest verkochte jethelmen van dit moment, die in vele designs verkrijgbaar is.


Beste jethelm: Beon Design motorhelm

De Beon jethelm is een retro motorhelm om te zien met een licht smoke vizier dat snel en makkelijk omlaag en omhoog te schuiven is. Deze jethelm is te koop in de maten van XL tot XXS. Deze motorhelm zit heel comfortabel. Natuurlijk heeft deze helm van hoge kwaliteit de Europese ECE 22.05J goedkeuring

Er is ook een luxe versie van de Beon Design motorhelm. Deze Beon Design Luxe fashionhelm is ook in meerdere versie leverbaar. Één daarvan zie je hieronder. Deze luxe motorhelm is voorzien van een luxer binnenwerk en een luxere afwerkingsrand.


Beon Design jethelm voor motor en scooter


Kijk voor alle designs, alle informatie en alle prijzen in het bovenstaande overzicht met jethelmen.

Foto's: Beon Design


Samenvatting:
De jethelm is doordat de helm aan de onderkant open is niet de meest veilige helm, maar toch kiezen veel motorliefhebbers voor een jethelm door de coole retro uitstraling van deze motorhelm. De beste jethelm uit de test is de populaire Beon Design jethelm voor motor en scooter. Hierboven alle informatie over deze beste jethelm en aanbiedingen van deze motorhelm en andere goede jethelmen.

Een reactie posten

0 Reacties