Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta F8E beste e-bike in Nationale Fietstest

 


In de Nationale Fietstest van de Telegraaf is de Sparta F8E eerder tot beste e-bike met voorwielmotor en naafversnelling getest. De elektrische fietsen in deze categorie zijn relatief goedkope elektrische fietsen en daarmee populaire e-bikes. Met de best geteste Sparta F8E heb je voor een relatief goedkope prijs een goede e-bike te pakken.


Aanbiedingen van deze beste e-bike

Kijk bij de aanbiedingen van de Sparta F8E e-bike voor deze beste elektrische fiets met een interessante online korting.

Beste e-bike met voorwielmotor en naafversnelling

De Sparta F8E is een comfortabele e-bike met een Shimano Nexus versnellingsnaaf die 8 versnellingen biedt. Bij het fietsen bij deze beste elektrische fiets heb je ondersteuning van een Sparta E-Motion D-Light voorwielmotor die een koppel van 25Nm biedt. 

De ondersteuning van deze beste e-bike is goed en komt rustig op gang, maar de test personen zijn teleurgesteld over de prestaties als er heuvelop gereden moet worden.
De Sparta F8E is een goed afgewerkte en veilige elektrische fiets. Met een dichte kettingkast, hydraulische velgremmen

Qua rijcomfort scoort deze beste e-bike punten door zijn prettige zithouding en ruime instap. De vering is wat minder, vooral die van de zadelpen. Ook voelt het frame wat slap onder het fietsen. Het is erg plezierig dat deze elektrische fiets licht rijdt als je de motor niet gebruikt. Zo is deze beste e-bike ook goed als "gewone" fiets te gebruiken.

Het digitale display is klein waardoor de bediening via de knopjes wat lastig is. Wel is de informatie op het display ondanks het kleine formaat goed leesbaar.

Hoewel er dus wel het één en ander aan te merken is op deze Sparta elektrische fiets haalt de Sparta F8E toch de hoogste score van alle elektrische fietsen met voorwielmotor en naafversnelling. Dat maakt de Sparta F8E tot de beste e-bike in deze categorie en beste voordelige e-bike. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
De Sparta F8E is de beste e-bike met voorwielmotor in de Nationale Fiets Test 2020. Hier indormatie over deze beste e-bike uit de test. De e-bike test 2020, onderdeel van de Nationale Fietstest van De Telegraaf is te lezen in de De Telegraaf van zaterdag 18 april 2020.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.