Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta F8E beste e-bike in Nationale Fietstest

Redactie     07:00     No comments


In de Nationale Fietstest 2020 van de Telegraaf is de Sparta F8E tot beste e-bike met voorwielmotor en naafversnelling getest. Deze categorie elektrische fietsen is het goedkoopst en daarmee erg populair. Met de best geteste Sparta F8E heb je voor een relatief lage prijs een goede e-bike te pakken. Kijk bij de aanbiedingen van de Sparta F8E e-bike voor deze beste elektrische fiets met een interessante online korting.

Beste e-bike met voorwielmotor en naafversnelling

De Sparta F8E is een comfortabele e-bike met een Shimano Nexus versnellingsnaaf die 8 versnellingen biedt. Bij het fietsen bij deze beste elektrische fiets heb je ondersteuning van een Sparta E-Motion D-Light voorwielmotor die een koppel van 25Nm biedt. De ondersteuning is goed en komt rustig op gang, maar de test personen zijn teleurgesteld over de prestaties als er heuvelop gereden moet worden.De Sparta F8E is een goed afgewerkte en veilige elektrische fiets. Met een dichte kettingkast, hydraulische velgremmen

Qua rijcomfort scoort deze beste e-bike punten door zijn prettige zithouding en ruime instap. De vering is wat minder, vooral die van de zadelpen. Ook voelt het frame wat slap onder het fietsen. Het is erg plezierig dat deze elektrische fiets licht rijdt als je de motor niet gebruikt. Zo is deze beste e-bike ook goed als "gewone" fiets te gebruiken.

Het digitale display is klein waardoor de bediening via de knopjes wat lastig is. Wel is de informatie op het display ondanks het kleine formaat goed leesbaar.

Hoewel er dus wel het één en ander aan te merken is op deze Sparta elektrische fiets haalt de Sparta F8E toch de hoogste score van alle elektrische fietsen met voorwielmotor en naafversnelling. Dat maakt de Sparta F8E tot de beste e-bike in deze categorie en beste voordelige e-bike. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs.

Zie ook:

De e-bike test 2020, onderdeel van de Nationale Fietstest van De Telegraaf is te lezen in de De Telegraaf van zaterdag 18 april 2020.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.