Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Viva beste mixer (beste keukenmixer)

Redactie     14:37     No comments


De Philips Viva is de mixer met de hoogste waardering. Deze beste mixer is te koop met en zonder kom. Hier alle informatie over deze beste keukenmixer.

Deze twee versie van de Philips Viva staan nummer één en twee als je kijkt naar de hoogst gewaardeerde mixer. Deze Philips Viva is een handmixer. Kijk bij de testen van mixers voor alle beste handmixers, blenders en keukenmachines.

Hieronder vind je informatie over de Philips Viva mixer. Kijk bij de aanbiedingen alle handmixers voor alle specificaties en de actuele lage prijs. Je vindt daar nog meer dan 100 andere goede mixers.


Beste mixer: Philips Viva

De beste mixer is ook heel geschikt voor de wat zwaardere taken. Met zijn 450 Watt motor kneedt deze krachtige mixer zelfs de zwaarste deegsoorten. Daarbij wordt deze beste handmixer geholpen door 5 snelheidsstanden en een turbo-functie.

De kegelvormige kloppers (gardes) van de Philips Viva zorgen voor een korte kloptijd en glad beslag voor bijvoorbeeld cake. Doordat beide kloppers over een verschillend patroon beschikken zie je in één oogopslag wat links en wat rechts is.Via de ontgrendelknop kun je de kloppers makkelijk weer losmaken. De mixer is dankzij de gladde onderzijde snel en eenvoudig schoon te maken. De onderdelen kunnen in de vaatwasser. Als je daarna de mixer in ene kast wil opbergen kun je het snoer met een clip vastzetten. Voor het snoer is een opbergvakje aanwezig.

De behuizing is gemaakt van hard kunststof, de kloppers van roestvrij staal. Het stroomsnoer is 1,2 meter lang. Deze beste mixer ligt goed in de hand en is niet te zwaar en niet te licht van gewicht.

Versie met mengkom
De Philips Viva is te koop in twee versies. Één met mengkom, en één zonder kom. Het prijsverschil tussen de twee bedraagt 15 euro (adviesprijs). Voor een kom lijkt dat veel geld, maar er zit natuurlijk ook een hele mixervoet / basisstation bij.Hierin kan je de kom laten staan als je aan het mixen bent. Zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de keukenmixer goed stevig blijft staan onder het mixen. De plastic kom heeft een inhoud van 3 liter. De kom is makkelijk los te koppelen, ook als deze vol is.

Kijk voor alle informatie en de actuele prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen vak alle handmixers. Je vindt daar nog meer goede mixers uit de test zoals de Philips Daily handmixer, de Bosch ErgoMixx en keukenmixers van onder andere AEG en Black & Decker.

Foto's: Philips

Onderwerpen:
Beste mixer test, beste handmixer, beste keukenmixer test.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.