Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Viva beste mixer (beste keukenmixer)

Redactie     14:37     No comments

Philips mixer beste keukenmixer test

De Philips Viva is de mixer met de hoogste waardering. Deze beste keukenmixer is te koop met en zonder kom. Hier alle informatie over deze beste keukenmixer van Philips.

Deze twee versie van de Philips mixer staan nummer één en twee als je kijkt naar de hoogst gewaardeerde mixer. De Philips Viva is een prima mixer, maar ook een relatief goedkope mixer. Dit maakt de Philips Viva keukenmixer tot de beste keukenmixer.

Deze Philips Viva is een handmixer. Zoek je een ander soort mixer zoals een staafmixer of een blender? Kijk dan bij de testen van mixers voor alle beste handmixers, staafmixers, blenders en keukenmachines uit de test.

Overzicht alle goede keukenmixers

Hieronder vind je informatie over de Philips mixer, de beste keukenmixer uit de test. Kijk bij de aanbiedingen alle handmixers voor alle specificaties en de actuele lage prijs. Je vindt daar nog meer dan 250 andere goede mixers met al hun gegevens.

Hieronder vind je meer informatie over de beste keukenmixer uit de test, de Philips Viva mixer.


Beste keukenmixer: Philips Viva mixer

Deze beste Philips mixer is ook heel geschikt voor de wat zwaardere taken. Met zijn 450 Watt motor kneedt deze krachtige keukenmixer zelfs de zwaarste deegsoorten. Daarbij wordt deze beste handmixer geholpen door 5 snelheidsstanden en een turbo-functie.

De kegelvormige kloppers (gardes) van de Philips Viva keukenmixer zorgen voor een korte kloptijd en glad beslag voor bijvoorbeeld cake. Doordat beide kloppers over een verschillend patroon beschikken zie je in één oogopslag wat links en wat rechts is.

Philips mixer


Philips keukenmixer


Via de ontgrendelknop kun je de kloppers makkelijk weer losmaken. De Philips mixer is dankzij de gladde onderzijde snel en eenvoudig schoon te maken. De onderdelen kunnen in de vaatwasser. Als je daarna de mixer in ene kast wil opbergen kun je het snoer met een clip vastzetten. Voor het snoer is een opbergvakje aanwezig.

De behuizing is gemaakt van hard kunststof, de kloppers van roestvrij staal. Het stroomsnoer is 1,2 meter lang. Deze beste keukenmixer ligt goed in de hand en is niet te zwaar en niet te licht van gewicht.

Philips mixer met kom

De Philips Viva is te koop in twee versies. Één met mengkom, en één zonder kom. Het prijsverschil tussen de twee Philips mixers bedraagt 15 euro (adviesprijs). Voor een kom lijkt dat veel geld, maar er zit natuurlijk ook een hele mixervoet / basisstation bij.

Philips mixer met kom

Philips mixer met kom


Hierin kan je de kom laten staan als je aan het mixen bent. Zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de Philips mixer goed stevig blijft staan onder het mixen. De plastic kom heeft een inhoud van 3 liter. De kom is makkelijk los te koppelen, ook als deze vol is.

Kijk voor alle informatie en de actuele prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen vak alle handmixers. Je vindt daar nog meer goede mixers uit de test zoals de Philips Daily handmixer, de Bosch ErgoMixx en keukenmixers van onder andere AEG en Black & Decker.
Foto's: Philips

Onderwerp:
De beste keukenmixer in de 
beste mixer test is de Philips Viva. Deze beste Philips mixer is er als Philips mixer met kom en zonder kom. De Philips Viva keukenmixer is een relatief goedkope mixer maar wel een keukenmixer van goede kwaliteit die goed presteert. Hier boven informatie over deze beste keukenmixer, uit de beste handmixer test, en bovenin vind je een overzicht met nog veel meer goede keukenmixers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.