Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Philips Viva beste mixer (beste keukenmixer met kom)

De Philips mixer met kom is als beste keukenmixer met kom getest. Hier een review en aanbiedingen van deze Philips Viva, de beste keukenmixer met kom uit de test.

Philips mixer beste keukenmixer met kom test

De Philips Viva is de mixer met de hoogste waardering. Deze beste keukenmixer is te koop met en zonder kom. Hier alle informatie over deze beste keukenmixer van Philips.

Deze twee versie van de Philips mixer staan nummer één en twee als je kijkt naar de hoogst gewaardeerde keukenmixer. met kom. De nummer 1, de Philips Viva, is een prima mixer, maar ook een relatief goedkope mixer. Deze combinatie maakt de Philips Viva keukenmixer tot de beste keukenmixer.

Deze Philips Viva is een handmixer. Zoek je een ander soort mixer zoals een staafmixer of een blender? Kijk dan bij de testen van mixers voor alle beste handmixers, staafmixers, blenders en keukenmachines uit de test.

Overzicht alle goede keukenmixers

Hieronder vind je informatie over de Philips mixer, de beste keukenmixer met kom uit de test. Kijk bij de aanbiedingen alle handmixers voor alle specificaties en de actuele lage prijs. Je vindt daar nog circa 300 andere goede mixers met al hun gegevens.

Hieronder vind je meer informatie over de beste keukenmixer uit de test, de Philips Viva mixer met kom.

Philips keukenmixer met kom

Beste keukenmixer: Philips Viva mixer met kom

Deze beste Philips mixer is ook heel geschikt voor de wat zwaardere taken. Met zijn 450 Watt motor kneedt deze krachtige keukenmixer zelfs de zwaarste deegsoorten. Daarbij wordt deze beste handmixer geholpen door 5 snelheidsstanden en een turbo-functie.

De kegelvormige kloppers (gardes) van de Philips Viva keukenmixer zorgen voor een korte kloptijd en glad beslag voor bijvoorbeeld cake. Doordat beide kloppers over een verschillend patroon beschikken zie je in één oogopslag wat links en wat rechts is.

Philips mixer keuken


Philips keukenmixer


Via de ontgrendelknop kun je de kloppers makkelijk weer losmaken. De Philips mixer is dankzij de gladde onderzijde snel en eenvoudig schoon te maken. De onderdelen kunnen in de vaatwasser. Als je daarna de mixer in ene kast wil opbergen kun je het snoer met een clip vastzetten. Voor het snoer is een opbergvakje aanwezig.

De behuizing is gemaakt van hard kunststof, de kloppers van roestvrij staal. Het stroomsnoer is 1,2 meter lang. Deze beste keukenmixer ligt goed in de hand en is niet te zwaar en niet te licht van gewicht.

Philips mixer met kom

De Philips Viva is te koop in twee versies. Één met mengkom, en één zonder kom. Het prijsverschil tussen de twee Philips mixers bedraagt 15 euro (adviesprijs). Voor een kom lijkt dat veel geld, maar er zit natuurlijk ook een hele mixervoet / basisstation bij.

Philips mixer met kom

Philips mixer met kom


Hierin kan je de kom laten staan als je aan het mixen bent. Zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de Philips mixer goed stevig blijft staan onder het mixen. De plastic kom heeft een inhoud van 3 liter. De kom is makkelijk los te koppelen, ook als deze vol is.

Andere keukenmixer met kom

Maar natuurlijk is Philips niet de enige die goede keukenmixers met kom maakt. Bij het bovenstaande overzicht met alle mixers vind je er nog veel meer. Je vindt daar zowel keukenmixers met als zonder mengkom.

De meeste van deze keukemixers hebben geen kom, maar je vind ook andere keukenmixers met  mengkom. Onder andere mixers met kom van Bosch (Ergomix), AEG, Tristar , Rochester, Adler, Tefal, KitchenAid, Silvercrest en Kenwood.

Kijk voor alle informatie en de actuele prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen vak alle handmixers. Je vindt daar nog meer goede mixers uit de test zoals de Philips Daily handmixer, de Bosch ErgoMixx en keukenmixers van onder andere AEG en Tefal
Foto's: Philips

Onderwerp:
De beste keukenmixer in de 
beste mixer test is de Philips Viva. Deze beste Philips mixer is er als Philips mixer met kom en zonder kom. De Philips Viva keukenmixer is een relatief goedkope mixer maar wel een keukenmixer van goede kwaliteit die goed presteert. Hier boven informatie over deze beste keukenmixer, uit de beste handmixer test, en bovenin vind je een overzicht met nog veel meer goede keukenmixers.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Mijn moeder gebruikt al jaren een Philips Viva handmixer en is daar heel tevreden over. Mijn eigen handmixer heeft het begeven en mijn moeder goede ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik hier ook net een Philips Via handmixer heb besteld. Hij kost maar 30 euro (zonder kom). Dus het is ook nog een goedkope handmixer.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.