Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rolkoffers

Redactie     16:12     No comments


Rolkoffers zijn dusdanig populair dat bijna iedere reiskoffer die je tegenwoordig nieuw koopt een rolkoffer is. Zelfs kleine koffers worden tegenwoordig vaak voorzien van wieltjes. Hier kijken we naar de beste rolkoffers.


Alle beste rolkoffers zijn te vinden in het overzicht beste rolkoffers (5 sterren) al deze reiskoffers met wieltjes hebben minimaal een waarderingsscore van 4,5 uit 5 sterren gehad.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste rolkoffers uit deze lijst.

Beste rolkoffer: Samsonite S Cure spinner

De allerhoogste waardering is er voor de Samsonite S Cure spinner reiskoffer die verkrijgbaar is in de formaten 34, 79, 102 en 138 liter. In wel 33 verschillende kleuren!Deze trolley koffers zijn gemaakt van een nieuwe mix polypropyleen (flowlite) dat oersterk is maar ook bijzonder licht van gewicht. De beste rolkoffer is voorzien van vier dubbele wieltjes die 360 graden kunnen dragen. De trekstang kan op diverse hoogte worden vastgezet en er is zowel een handvat aan de bovenkant als aan de zijkant om de koffer eventueel te dragen.

Een tussenschot in het bovenste compartiment helpt je om je spullen gestructureerd in te pakken en gekruiste inpakriemen houden in het onderste compartiment alles om de plek. Een driepuntssluiting houdt de koffer goed dicht en natuurlijk beschikt deze beste koffer over een TSA slot. Kijk in het bovengenoemde overzicht beste rolkoffers voor alle specificaties en de laagste prijs van deze beste rolkoffer in alle formaten.

Beste koop: TravelZ lichtgewicht rolkoffer

Ook een goede harde koffer, maar aanmerkelijk goedkoper dan de bovenstaande beste rolkoffer van Samsonite is de lichtgewicht reiskoffer van TravelZ. Deze beste koop is alleen verkrijgbaar in de inhoudsmaten 65 liter en 88 liter.
Ook dit is een lichtgewicht rolkoffer met 4 soepele wieltjes en een verstelbare trolleystang. Hierdoor is deze rolkoffer zowel geschikt voor lange mensen als voor korte mensen.

Aan de binnenkant is deze reiskoffer gevoerd, en in deze voering bevinden zich een ritsvak en een elastisch vak. Gekruisde spanbanden houden je spullen tijdens de reis netjes op hun plek.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en andere informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van beste rolkoffers.


Beste zachte rolkoffer: TravelZ Hipster

Liever een zachte rolkoffer? Kijk dan eens naar de Hipster, eveneens van TravelZ. Dit is een 70 liter rolkoffer met 2 vaste wieltjes. Een heel ander soort rolkoffer dus dan de beide bovenstaande beste rolkoffers.De soft case maakt het stouwen van veel spullen goed mogelijk bij deze rolkoffer, het handvat is uitschuifbaar en de wieltjes zijn stevig en sterk. Het zijn vaste wieltjes, maar dat heeft ook weer zijn voordelen, bijvoorbeeld als je over keitjes rijdt.

Dit is een prima rolkoffer voor handbagage. Kijk voor de actuele prijs in het overzicht van beste rolkoffers.

Kijk voor nog veel meer beste rolkoffers in het bovenstaande overzicht met 5 sterren rolkoffers, of kijk bij de beste koffers uit de test voor de beste koffers uit andere tests.


Onderwerpen:
Beste koffer test, beste trolley koffer, beste koffer met wieltjes, beste rolkoffer test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.