Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste reiskoffer

 

De beste reiskoffer uit de test en andere bijzonder goede reiskoffers. Met keuzehulp om je beste koffer te vinden en goedkoop te kopen.

Reiskoffer Samsonite

Bescherm je kostbare kleding en andere spullen op reis en op vakantie met een goede reiskoffer. Hier vind je de beste reiskoffer uit de test en andere goede reiskoffers.

Beste reiskoffers en meer goede reiskoffers

Hieronder vind je drie overzichten met goede reiskoffers. Het eerste overzicht bevat de beste reiskoffer uit iedere categorie uit de laatste reiskoffer test.

Het beste reiskoffer overzicht bevat alle reiskoffers die een 5 sterren waardering hebben gehad en in het derde overzicht vind je meer dan 1.000 reiskoffers met al hun gegevens. Uit dit overzicht kun je eenvoudig de voor jou beste reiskoffer selecteren.


Harde reiskoffers

De meeste beste reiskoffers zijn een harde reiskoffer. Een harde reiskoffer (hardcase reiskoffer) beschermt je eigendommen veel beter dan een zachte reiskoffer. Maar een harde buitenkant geeft niet mee. De koffer ergens tussen proppen helpt niet, en een half lege of zelfs lege hardcase reiskoffer neemt net zo veel ruimte in als een volle koffer.

SuitSuit reiskoffer hard
SuitSuit reiskoffer hard cover


In de bovenstaande reiskoffer overzichten vind je zowel goede harde reiskoffers als goede zachte reiskoffers, maar de hard case reiskoffers zijn in de meerderheid.

Een grote reiskoffer of kleine reiskoffer

Bij het kiezen van je beste reiskoffer is het formaat van de koffer altijd een lastige keuze. Want hoeveel ruimte heb je in je reiskoffer nodig? Nu? Maar ook in de toekomst? Dit is altijd een gok. Een te grote reiskoffer neemt onnodig veel ruimte in (vooral een hardcase koffer), maar een te kleine koffer geeft weer problemen bij het inpakken.

In de bovenstaande reiskoffer overzichten kun je de koffers om maat selecteren.

Je ontkomt er vaak niet aan meerdere reiskoffers, in verschillende maten, aan te schaffen. Een reiskoffer set kan dan het overwegen waard zijn. Bij een koffer set heb je een reeks gelijke koffers van verschillende maten. Aanschaf van een reiskoffer set is goedkoper dan dat je alle koffers los moet kopen.

Reiskoffer American Tourister

Reistrolley American Tourister


Rolkoffer (trolley reiskoffer)

Vrijwel alle reiskoffers zijn tegenwoordig een trolley koffer, oftewel een rolkoffer /  spinner / een koffer met wieltjes. Bij grote reiskoffers zijn dat normaal gesproken 4 wieltjes, zodat je de reiskoffer rechtopstaand kunt voortduwen. Maar schuin op 2 wieltjes rijden kan ook. Kleine trolley reiskoffers hebben soms maar 2 wielen.

Een trolley reiskoffer met 8 wielen kan ook, maar dan betreft het meestal 4 keer een dubbel wieltje. Met dubbele wieltjes rijdt de trolley makkelijker en stabieler als deze zwaar is.

Goede reiskoffers

Veel fabrikanten maken reiskoffers, maar niet iedere reiskoffer is even goed. Bekende en populaire reis koffers zijn de Samsonite reiskoffer, de SuitSuit reiskoffer, de American Tourister reiskoffer, de Travelz reiskoffer en de Delsey reiskoffer, maar in de bovenstaande overzichten vind je veel meer goede reiskoffers voor vakantie en langere reizen. 

Zie ook:

Foto bovenaan: Samsonite

Onderwerp:
Hier vind je de beste reiskoffer uit de test in iedere categorie, plus alle andere best geteste reiskoffers en we hebben een overzicht met alle koffers met keuzehulp waarmee je je beste reiskoffer kunt vinden.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.