Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope koffer

 

Zoek je een goedkope koffer? Maar ook een goede koffer? Dit zijn de beste goedkope koffers uit de test.


De beste koffers kosten vaak honderden euro's. Maar niet iedereen wil zoveel geld aan een reiskoffer uitgeven. Vooral niet als de koffer maar zelden gebruikt wordt. Daarom hier de beste goedkope koffers uit de test.
Het gaat daarbij om vier goedkope koffers. Een kleine en een grote zachte goedkope koffer en een kleine en een grote goedkope hardcase koffer.

Bij elk van de vier beste goedkope koffers vind je een link naar alle specificaties en de actuele lage prijs. Beste goedkope koffer, zacht, klein

Zoek je een kleine lichte zachte koffer? Voor circa 35 euro koop je de TravelZ handbagage trolley met een inhoud van 36 liter. Door de verstevigde bodem los te klikken kun je deze kleine goedkope korting na gebruik opvouwen tot een klein pakketje.
 


TravelZ handbagage trolley goedkoop


Toch is deze beste goedkope koffer ook een goede handbagage koffer. Met 2 geïntegreerde wieltjes, een handvat op de koffer zelf en een trolley stang met 3 standen zodat iedereen hem op de juiste maat kan stellen.

Met afmetingen van 51 x 35 x 30 voldoet deze beste goedkope koffer aan alle regels voor handbagage, Bovendien weegt de zachte koffer leeg slechts 1,7 kilo. Er is een voorvak en een ruim hoofdvak voorzien van pakriemen

Klik op de bovenstaande productlink voor de actuele lage prijs en meer informatie voor deze beste goedkope koffer in de categorie zachte koffers onder de 40 liter.Beste goedkope koffer, zacht, groot

Zoek je een grotere zachte koffer? Kijk dan eens naar de grotere koffers uit de Eastpak Tranverz serie zachte koffers. De adviesprijzen van deze Eastpak koffers zijn niet echt goedkoop te noemen, maar bij de aanbiedingen Eastpak Tranverz koffers koop je deze zachte koffers dankzij een hoge korting relatief goedkoop.
Eastpak Tranverz goedkope zachte koffer


Je hebt dan een heel goede zachte koffer voor relatief weinig geld. De Eastpak Tranverz koffer is er in vele maten en kleuren. Het is ook een heel praktische reiskoffer met een dubbel compartiment, met gespen aan de zijkanten waarmee je de koffer kleiner kunt maken als deze maar gedeeltelijk gevuld is, en met gewatteerde handvatten aan zowel bovenkant als zijkant. En thuis vouw je deze zachte koffer gewoon plat op.

De trolley rijdt soepel op zijn wieltjes, maar kan aan de handvatten ook comfortabel gedragen worden. Afsluiten kan met een TSA slot. In alles is dit een luxe reiskoffer van hoge kwaliteit, maar wel met een prijs die (met korting) goedkoop te noemen is.
Beste goedkope koffer, hard, klein

De beste goedkope harde koffer is de Ceruzo 30 liter handbagage koffer. Een handige trolley koffer die al je spullen goed beschermt. Daarvoor zorgt niet alleen de harde kunststof case, maar ook het cijferslot. De Ceruzo harde handbagage koffer koop je voor circa 35 euro. Een goedkope koffer van goede kwaliteit.
Ceruzo handbagage koffer goedkoop (hard, trolley)


Je neemt de trolley koffer makkelijk mee aan de uitschuifbare aluminium trekgreep of tilt hem op aan de handgreep. Vier wieltjes zorgen er voor dat je de hardcase koffer niet hoeft te tillen onder het rijden, en dat rijden gaat bijzonder soepel. De duwstang / trekstang kan in drie standen worden gesteld.

Kijk bij de bovenstaande productlink voor alle specificaties, beschikbare kleuren en de lage actuele prijs van deze beste kleine harde goedkope koffer.
Beste goedkope koffer, hard, groot

Bij de grote hardcase koffers is er een ruime keuze uit Trolleyz harde koffers die goedkoop worden aangeboden. Deze goedkope koffers worden in vele kleuren en afmetingen aangeboden waaronder ook met veel inhoud, zoals goedkope hardcase koffers van 40, 69 of wel 109 liter.
Trolleyz hardcase koffer goedkoop


De Trolleyz koffers zijn net zo robuust als ze er uit zien. Met een moderne strakke uitstraling, vier soepel lopende spinners (wieltjes) en een flexibel instelbare duwstang. Natuurlijk hoort er op een goede koffer als deze een TSA slot, en die zit er dan ook op.Aanbiedingen koffers bij de beste winkels

Zit jouw beste goedkope koffer er niet tussen? Kijk dan op Beste Koffer Kopen voor aanbiedingen van de beste winkels die online goedkoop goede koffers verkopen.

Je vindt daar ook de koffers van de grote bekende kofferfabrikanten goedkoop dankzij interessante kortingen,


Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je een goede koffer, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Hier vind die vier beste goedkope koffers. Iedere goedkope koffer is de beste goedkope koffer in zijn klasse. Je vind er de beste goedkope harde koffer (hardcase), beste goedkope zachte koffer (softcase) en de beste kleine en grote goedkope koffer., ,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *