Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffers: Beste kofferset

 

Op deze pagina vind je alle koffer sets met een 5 sterren waardering en tips voor het kiezen en goedkoop kopen van je beste kofferset.

beste koffer set kofferset test

Met een kofferset koop je een paar identiek ogende koffers. Meestal bestaat een koffersets uit drie koffers in verschillende maten, maar er zijn ook sets van twee of vier koffers. Hier kijken we naar de beste koffersets.


Kijk bij de beste koffer test voor de beste los aan te schaffen koffers. Hieronder kijken we naar de beste koffer sets.

De beste koffersets

In het overzicht alle koffersets met 5 sterren vind je alle koffersets die de maximale score hebben gehaald. Hier vind je meerdere soorten koffersets. Je kan er terecht voor de beste kofferset met  harde koffers en de beste kofferset met zachte koffers. De beste set koffers voor het gezin, eventueel met kinderkoffer.

Zoals we al schreven, in de meeste gevallen gaat het om een set van drie koffers. Een grote koffer, een kleine koffer en een middenmaat koffer. Als je op reis gaat kun je de complete set gebruiken, maar je kunt ook de meest geschikte koffer van de drie kiezen. Het kopen van een kofferset is goedkoper dan de betreffende koffers apart aanschaffen.

Harde koffer set Decent

Harde kofferset (Decent)Tips kofferset kopen

Hieronder kijken we naar de mogelijkheden die koffersets bieden, en geven we tips voor bij het aanschaffen van de voor jou beste kofferset.

Harde en zachte koffers
Wil je dat de inhoud van je koffer optimaal beschermd is? Kies dan voor een set harde koffers. Als je spullen als een e-reader, tablet of laptop meeneemt is deze apparatuur beter beschermd in een harde dan in een zachte koffer. Het nadeel van een harde koffer (hardcase) is echter dat hij halfvol net zo groot is als helemaal vol. Een halfvolle zachte koffer (softcase) kun je makkelijk ergens tussen proppen.

Wieltjes en trekstang
De koffers die je in de beste koffersets aantreft zijn vrijwel altijd voorzien van wieltjes en een trekstang. Handig, want zo hoef je ze niet te tillen. Vaak zijn het vier of zes wieltjes zodat je ze makkelijk voort kunt duwen. Twee wieltjes is minder handig omdat je de koffer dan alleen gekanteld kunt rijden.

Meestal is een koffer met wieltjes (een trolley) voorzien van zwenkwieltjes, maar ook vaste wieltjes komen voor. De meeste mensen vinden dat minder prettig in het gebruik.

Zachte koffer set ProWorld

Zachte kofferset (ProWorld)


Kofferslot
De koffers van de beste koffersets zijn meestal voorzien van een slot. Voor koffers zijn meerdere soorten sloten. In de meeste gevallen is het een cijferslot waarvoor je een cijfercode moet onthouden.

Het is handig te kiezen voor een TSA slot. Voor deze sloten beschikt de douane over een loper. Zo voorkom je dat je koffer wordt opengebroken als de douane in jouw afwezigheid de koffer wil openen.

Beste kofferset voordelig kopen

Op Beste Koffer Kopen vind je de aanbiedingen van de beste online aanbieders van koffers en koffersets.  Daar vind je ook de koffer top 10 (losse koffers), een koffer keuzehulp (voor het vinden van de voor jou beste koffer of beste kofferset) en meer hulp voor bij de aanschaf van een goede koffer of kofferset.


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste koffersets volgens de laatste waarderingen. Het betreft alle soorten goede koffersets. De beste kofferset met harde koffers, de beste kofferset met zachte koffers, de beste kinderkoffer sets ens. Ook vind je hier de winkels waar je een goede kofferset goedkoop online kunt kopen en de beste koffers uit de test., ,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *