Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht best geteste stofzuigers Consumentenbond en Kieskeurig

Redactie     21:37     No comments

aeg beste stofzuiger test

Welke stofzuigers zijn door de Consumentenbond als beste stofzuiger of beste koop getest? Kijk hier voor een overzicht van de beste stofzuigers met en zonder zak, de beste steelstofzuiger en de beste robotstofzuiger volgens de Consumentenbond. Ook de beste stofzuigers volgens Kieskeurig zijn in dit overzicht te vinden.

Kijk in het overzicht best geteste stofzuigers Consumentenbond en Kieskeurig  voor dit overzicht. Deze best geteste stofzuigers zijn stuk voor stuk prima allrounders. Goede stofzuigers voor ieder huishouden. De Consumentenbond test continue stofzuigers, en kiest regelmatig een beste stofzuiger en een beste koop. Bij Kieskeurig draait het om de stofzuigers waarover de gebruikers het meest lovend zijn.

De beste koop is de stofzuiger die tegen een lage prijs de beste prestaties biedt. Met andere woorden, de beste stofzuiger voor je geld.

Verschillende ondergronden

De beste stofzuiger moet goed op alle ondergronden presteren. Met een houten vloer heeft een gemiddelde stofzuiger geen moeite, maar aan het zuigen op tapijt, en dan met name hoogpolig tapijt, worden veel hogere eisen gesteld. Er wordt dan meer zuigkracht gevraagd. De beste stofzuiger voor tapijt is altijd een krachtige stofzuiger.

Philips stofzuiger hoogpolig tapijt

Philips PowerPro stofzuiger


Belangrijk voor de zuigkracht is het vermogen van de stofzuiger. Maar het vermogen is niet alles bepalend. Omdat het vermogen van een stofzuiger vanaf 2017 begrenst is op 900 Watt hebben de fabrikanten andere manieren moeten bedenken om de zuigkracht te verbeteren.

Ook belangrijk bij het zuigen van tapijt is de aanwezigheid van een speciale tapijtborstel bij de stofzuiger. Bij hoogpolig tapijt of grof tapijt beschikt de beste stofzuiger over een turbo borstel. Dit is een harde borstel die hardnekkig vuil diep uit de vezels kan verwijderen.

Steelstofzuigers

Naast de traditionele (slede) stofzuiger, met of zonder zak, zijn er ook steelstofzuigers. Dit zijn stofzuigers met een accu met een stofreservoir direct op de steel. Er is veel verschil in kwaliteit tussen steelstofzuigers. Soms zijn het wat krachtigere kruimelzuigers op steel, maar de beste steelstofzuigers zijn volwaardige stofzuigers en kunnen ook als dusdanig worden gebruikt.

Dyson steelstofzuiger

Dyson Steelstofzuiger

Robotstofzuiger

Een heel ander verhaal is de robotstofzuiger. Een stofzuiger die zelfstandig zijn werk doet, wie wil dat nou niet. Maar pas op, lang niet iedere robotstofzuiger doet het werk even grondig. De beste robotstofzuiger is geen stofzuiger voor er bij, maar een volwaardig zuigende stofzuiger, die ook met moeilijke plekjes geen moeite heeft.


Neato robotstofzuiger

 

Hierboven vind je de beste stofzuigers volgens de Consumentenbond en Kieskeurig. In het overzicht testen stofzuigers vind je de beste stofzuigers uit andere testen en op Beste Stofzuiger Kopen vind je de goedkoopste winkels en veel tips voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste stofzuiger.

Foto bovenaan: AEG


Onderwerpen:
Beste stofzuiger consumentenbond test, beste koop, beste robotstofzuiger, beste steelstofzuiger stofzuiger test consumentenbond.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.