Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Mepal beste schoolbeker

Om drinken naar school droog over te brengen is een goede schoolbeker belangrijk. Hier de beste schoolbekers.

beste schoolbeker Mepal

Niet iedere drinkbeker die er te koop is is een goede schoolbeker. Het is heel belangrijk dat de schoolbeker lekvrij is. Vooral als de drinkbeker in een schooltas meegaat wil je niet dat de beker lekt. Maar er zijn meer eigenschappen waaraan de beste schoolbeker voor een kind moet voldoen.

Wat is een goede schoolbeker?

Zo moet de grootte van de schoolbeker goed aansluiten op de behoefte aan drinken van het kind. Natuurlijk niet te klein, maar te groot is ook niet handig. Dat maakt de drinkbeker minder makkelijk mee te nemen. 

Drinkt het kindje meermalen per dag uit de schoolbeker, bijvoorbeeld zowel bij de ochtendpauze als de lunch, dan kun je kiezen voor 2 kleine schoolbekers of 1 grote schoolbeker. In dat laatste geval krijgt het kindje wel twee keer hetzelfde te drinken mee.

Voor het meenemen van water is een waterfles beter geschikt, en voor warme dranken is er de thermosfles. Kijk bij de beste drinkfles test voor dit beste drinkgerei.

Hygiƫne en gezondheid is ook belangrijk als je je beste schoolbeker kiest. Een goede schoolbeker kan goed uit elkaar worden gehaald om te wassen. Zonder moeilijk te bereiken rvan andjes en hoekjes waarin vuil en bacteriƫn kunnen blijven zitten. Bestendigheid voor de vaatwasser is natuurlijk een groot voordeel. Ook is het voor de gezondheid belangrijk dat de schoolbeker gemaakt is BPA-vrij plastic of roestvrij staal.

Een voor kinderen is het erg belangrijk dat de schoolbeker een print of kleur heeft die ze mooi vinden. Daarover later meer.

We kijken eerst naar het aanbod aan goede schoolbekers. Hieronder vind je ze allemaal en kun je je persoonlijk beste schoolbeker vinden.


Beste schoolbeker: Mepal schoolbekers

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook aanbiedingen van alle Mepal schoolbekers en Mepal drinkbekers.

De Mepal schoolbeker is de meest populaire en de beste schoolbeker. Een Mepal schoolbeker is een schoolbeker van prima kwaliteit die heel betaalbaar is en die te koop is in vele kleuren en met vele prints.


Mepal Campus schoolbeker

Mepal is een Nederlandse fabrikant die helemaal gespecialiseerd is in lunch benodigdheden zoals lunchdozen, drinkbekers, drinkflessen, kinderservies en bewaardozen voor voedsel. De Mepal Campus drinkbeker is hun beste schoolbeker. De standaard versie van deze Mepal schoolbeker is de Mepal Campus 300 die zoals de naam aangeeft 300 ml aan drinken kan bevatten. 

Deze Mepal schoolbeker is een ideale schoolbeker. Lekvrij en in een formaat dat goed in kinderhandjes past. De Mepal Campus schoolbeker is te koop in 6 kleuren (blauw, rood, donker groen, lime groen, turquoise en roze) en met prints als onder andere Frozen, Paw Patrol jongen, Paw Patrol meisje, Dino, Jungle, Unicorn, Spiderman, Prinsessen, Paarden en veel meer. Er kan uit vele thema's gekozen worden, thema's voor jongens en thema's voor meisjes.

Ervaringen schoolbekers Mepal

Bij de ervaringen van gebruikers wordt vooral het gebruiksgemak (open en sluiten) en de prijs / kwaliteit verhouding als voordelen van de Mepal schoolbeker genoemd. Als nadeel heeft de Mepal schoolbeker dat deze kan lekken als je de schoolbeker niet goed dichtdraait  Dit nadeel hebben andere schoolbekers ook. het is dan ook belangrijk een kind op dit punt goed te instrueren.

Bij de bovenstaande schoolbeker aanbiedingen vind je al deze Mepal schoolbekers.

Je kunt ook kiezen voor een Mepal schoolbeker met bijpassende Mepal broodtrommel. Deze lunchsets vind je bij de beste lunchbox test.

Heb je zelf goede ervaringen of slechte ervaringen met een Mepal schoolbeker. Onderaan deze pagina kun je je ervaring en commentaar plaatsen.

Schoolbeker en milieu

Een schoolbeker is handig en goedkoop want je kunt er de favoriete drankjes van een kind in meenemen. Je kunt ook drinken in drinkpakjes meegeven, maar dat is minder goedkoop, je hebt minder keuze uit dranken en bovendien is een schoolbeker, die je keer op keer op keer opnieuw gebruikt, veel beter voor het milieu dan drankjes die je voorverpakt in een pakje of flesje meegeeft.

Zie ook:


Foto bovenaan: Mepal schoolbekers

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Het beste aan de Mepal schoolbeker is dat dit een schoolbeker is die ook na langdurig gebruik goed waterdicht blijft. Dat is iets dat bij een goedkope schoolbeker van een ander merk wel anders is. Ook kunnen mijn kinderen goed met een Mepal schoolbeker overweg. Ook dat is bij goedkope schoolbekers vaak anders. Deze kunnen ze dan niet goed afsluiten waardoor de resten drinkyoghurt overal in hun schooltas zitten. Een Mepal drinkbeker mag dan wat duurder zijn, deze beste schoolbeker is voor mij zijn geld echt wel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Donna Smallenbroek8 maart 2024 om 17:08

  De Mepal drinkbeker is met afstand de beste schoolbeker. Niet voor niets heeft een beetje iedereen een Mepal schoolbeker in de klas van mijn dochter. Je kan ze overal kopen, je hebt veel keuze en een Mepal beker is best te betalen. Je kan ook een goedkope schoolbeker uit China kopen maar die lekt al voor de middagpauze begonnen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mee eens. De Mepal schoolbeker hier gaat al anderhalf jaar mee. Hij ziet er inmiddels wel wat gehavend uit, maar hij sluit nog prima en gaat iedere dag mee naar school.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.