Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Mepal beste schoolbeker

 

Om drinken naar school droog over te brengen is een goede schoolbeker belangrijk. Hier de beste schoolbekers.


beste schoolbeker Mepal

Niet iedere drinkbeker die er te koop is is een goede schoolbeker. Het is heel belangrijk dat de schoolbeker lekvrij is. Vooral als de drinkbeker in een schooltas meegaat wil je niet dat de beker lekt. Maar er zijn meer eigenschappen waaraan de beste schoolbeker voor een kind moet voldoen.

Wat is een goede schoolbeker?

Zo moet de grootte van de schoolbeker goed aansluiten op de behoefte aan drinken van het kind. Natuurlijk niet te klein, maar te groot is ook niet handig. Dat maakt de drinkbeker minder makkelijk mee te nemen. 

Drinkt het kindje meermalen per dag uit de schoolbeker, bijvoorbeeld zowel bij de ochtendpauze als de lunch, dan kun je kiezen voor 2 kleine schoolbekers of 1 grote schoolbeker. In dat laatste geval krijgt het kindje wel twee keer hetzelfde te drinken mee.

Voor het meenemen van water is een waterfles beter geschikt, en voor warme dranken is er de thermosfles. Kijk bij de beste drinkfles test voor dit beste drinkgerei.

Hygiƫne en gezondheid is ook belangrijk als je je beste schoolbeker kiest. Een goede schoolbeker kan goed uit elkaar worden gehaald om te wassen. Zonder moeilijk te bereiken rvan andjes en hoekjes waarin vuil en bacteriƫn kunnen blijven zitten. Bestendigheid voor de vaatwasser is natuurlijk een groot voordeel. Ook is het voor de gezondheid belangrijk dat de schoolbeker gemaakt is BPA-vrij plastic of roestvrij staal.

Een voor kinderen is het erg belangrijk dat de schoolbeker een print of kleur heeft die ze mooi vinden. Daarover later meer.

We kijken eerst naar het aanbod aan goede schoolbekers. Hieronder vind je ze allemaal en kun je je persoonlijk beste schoolbeker vinden.


Beste schoolbeker: Mepal schoolbekers

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook aanbiedingen van alle Mepal schoolbekers en Mepal drinkbekers.

De Mepal schoolbeker is de meest populaire en de beste schoolbeker. Een Mepal schoolbeker is een schoolbeker van prima kwaliteit die heel betaalbaar is en die te koop is in vele kleuren en met vele prints.


Mepal Campus schoolbeker

Mepal is een Nederlandse fabrikant die helemaal gespecialiseerd is in lunch benodigdheden zoals lunchdozen, drinkbekers, drinkflessen, kinderservies en bewaardozen voor voedsel. De Mepal Campus drinkbeker is hun beste schoolbeker. De standaard versie van deze Mepal schoolbeker is de Mepal Campus 300 die zoals de naam aangeeft 300 ml aan drinken kan bevatten. 

Deze Mepal schoolbeker is een ideale schoolbeker. Lekvrij en in een formaat dat goed in kinderhandjes past. De Mepal Campus schoolbeker is te koop in 6 kleuren (blauw, rood, donker groen, lime groen, turquoise en roze) en met prints als onder andere Frozen, Paw Patrol jongen, Paw Patrol meisje, Dino, Jungle, Unicorn, Spiderman, Prinsessen, Paarden en veel meer. Er kan uit vele thema's gekozen worden, thema's voor jongens en thema's voor meisjes.

Ervaringen schoolbekers Mepal

Bij de ervaringen van gebruikers wordt vooral het gebruiksgemak (open en sluiten) en de prijs / kwaliteit verhouding als voordelen van de Mepal schoolbeker genoemd. Als nadeel heeft de Mepal schoolbeker dat deze kan lekken als je de schoolbeker niet goed dichtdraait  Dit nadeel hebben andere schoolbekers ook. het is dan ook belangrijk een kind op dit punt goed te instrueren.

Bij de bovenstaande schoolbeker aanbiedingen vind je al deze Mepal schoolbekers.

Je kunt ook kiezen voor een Mepal schoolbeker met bijpassende Mepal broodtrommel. Deze lunchsets vind je bij de beste lunchbox test.


Schoolbeker en milieu

Een schoolbeker is handig en goedkoop want je kunt er de favoriete drankjes van een kind in meenemen. Je kunt ook drinken in drinkpakjes meegeven, maar dat is minder goedkoop, je hebt minder keuze uit dranken en bovendien is een schoolbeker, die je keer op keer op keer opnieuw gebruikt, veel beter voor het milieu dan drankjes die je voorverpakt in een pakje of flesje meegeeft.

Zie ook:


Foto bovenaan: Mepal schoolbekers

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *