Beste terrasreiniger

Zoek je de beste terrasreiniger? Hier hebben we een overzicht met alle goede terrasreinigers en hogedrukreinigers voor het schoonmaken van terras, stoep en straat.

beste terrasreiniger Karcher

De beste terrasreiniger is een hogedrukreiniger met een speciale terrasreiniger accessoire. Deze hogedruk accessoire wordt bij een hogedrukreiniger meegeleverd of kun je later los bijkopen. Hier vind je de beste hogedruk terrasreinigers.

Beste terrasreinigers en andere goede terrasreinigers

Hieronder vind je twee terrasreiniger overzichten. In het eerste overzicht vind je de beste hogedrukreinigers uit de test voor het reinigen van het terras en andere best geteste hogedrukreinigers met een terrasreiniger accessoire.


In het tweede overzicht vind je alle kant en klare terrasreinigers en terrasreiniger accessoires (hulpstukken die van je hogedrukreiniger een terrasreiniger maken). Uit dit overzicht kun je eventueel heel makkelijk je persoonlijk beste terrasreiniger selecteren.

Wat is een terrasreiniger accessoire?

De beste terrasreiniger is dus een hogedruk spuit met een terrasreiniger accessoire. Deze terrasreiniger zorgt er voor dat het water niet opspat tijdens het met hoge druk spuiten en voorkomt dat er strepen achter blijven als je een terras, stoep of straat schoon spuit.

Deze terrasreiniger accessoire ziet er uit als een blok dat je op de kop van de spuitlans van de hogedrukreiniger klikt (zie foto onder).

Beste terrasreiniger test Karcher

Kärcher terrasreiniger

Gespecialiseerde terrasreinigers (apparaten die je alleen als terrasreiniger kunt gebruiken) komen nauwelijks nog voor. Een hogedrukreiniger als terrasreiniger is veel veelzijdiger, want met een terrasreiniger reinig je ook je auto, tuinmeubelen, fietsen en andere objecten mee. 

De beste hogedruk terrasreiniger

Het reinigen van het terras, stoep of straat is één van de meest gebruikte toepassingen van de hogedrukspuit. Dus een terrasreiniger accessoire wordt heel vaak bij een hogedruk reiniger meegeleverd, of is achteraf los bij te kopen. Over het algemeen geldt dus dat de beste hogedrukreiniger ook de beste terrasreiniger is.

Bij de bovenstaande beste terrasreinigers vind je de beste hogedrukreinigers uit de test die inclusief terrasreiniger geleverd worden, maar ook de hogedruk reinigers die uitblinken als terrasreiniger. Het gaat daarbij om meerdere beste terrasreinigers, namelijk de beste hogedruk terrasreinigers voor een groot terras, middelgroot terras en klein terras.  

terrasreiniger karcher

Kärcher terrasreiniger

Beste terrasreiniger merken

Het zijn de bekende fabrikanten van hogedrukreiniger die ook de terrasreinigers leveren. Meestal gaat het daarbij om een specifieke terrasreiniger voor hun hoge druk reinigers.

Kärcher is met afstand het nummer één merk voor wat betreft elektrische terrasreinigers. Kärcher biedt een zelfstandige terrasreiniger met roterende wasborstels die je op een tuinslang kunt aansluiten en ze bieden meerdere terrasreiniger accessoires waarmee je je Kärcher hogedrukreiniger als terrasreiniger kunt gebruiken.

Nilfisk is de grootste concurrent van Kärcher, al blijft hun marktaandeel bij de terrasreinigers ver achter bij de marktleider. Nilfisk maakt geen zelfstandig opererende terrasreiniger maar wel meerdere terrasreiniger accessoires om van een Nilfisk hogedrukreiniger een terrasreiniger te maken. 

Dat geldt ook voor Bosch, Gude, Powerplus, Eurom en Hyundai die ook goede terrasreinigers voor een hogedrukreiniger maken.

Kijk bovenaan voor de beste terrasreiniger uit de test voor een klein, middelgroot of groot terras, of kies uit het overzicht met alle goede terrasreinigers je persoonlijk beste terrasreiniger.

Zie ook:
Foto's: Kärcher

Onderwerp:
Een terrasreiniger is een hogedruk reiniger met een speciale accessoire voor het reinigen van stoep, straat en terras. Met een terrasreiniger opzetstuk voorkom je spetteren en strepen. Kijk hier voor de beste terrasreiniger uit de test en andere goed geteste terrasreinigers.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een terrasreiniger is in feite een hulpstuk voor een hogedrukreiniger om een terras, stoep of straat mee schoon te spuiten. Een hogedrukreiniger wordt niet altijd met een terrasreiniger accessoire geleverd. Dat is dus wel iets om op te letten als je hogedrukreiniger koopt en je je terras er mee wil schoonspuiten. Met een hogedrukreiniger zonder terrasreiniger lukt dat ook wel, maar het gaat veel minder goed.

    En voor wat betreft de beste terrasreiniger. Ik zou echt voor een Karcher hogedrukreiniger met terrasreiniger gaan. Dit is niet de meest goedkope optie, maar wel de beste. Vooral als je de hogedruk reiniger veel gebruikt is het het geld waard om iets goeds te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.