Beste borrelplank (serveerplank hapjesplank tapasplank)

Een serveerplank, ook wel hapjesplank, borrelplank of tappasplank genoemd, is een stijlvolle plank waarmee je je visite (of jezelf) heerlijke hapjes kunt voorschotelen.

Borrelplank serveerplank tapasplank hapjesplank Industrial Living

Vooral de houten borrelplank is populair, maar er zijn ook serveerplanken van andere materialen. Hier kijken we naar alle goede borrelplanken. En dat zijn er veel! Alle borrelplanken en serveerplanken die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Alle beste serveerplanken

Al deze borrelplanken met de hoogste waardering vind je hier onder.

Je vindt hier een grote diversiteit aan borrelplanken, waaronder ook specifieke tapasplanken, kaasplankjes en andere serveerplanken. Een paar van de borrelplanken uit deze lijst laten we je hier onder zien.

Industrial Living serveerplank

Een houten borrelplank van massief hout. Met een lengte van 70 cm dus je kan veel hapjes kwijt op deze hapjesplank. Ideaal als tappasplank, maar ook een serveerplank voor kaasjes, snacks en andere lekkere hapjes.

Industrial Living borrelplank met tapas
Industrial Living borrelplank met tapas


Let ook op de klassieke leren handgrepen waaraan je de borrelplank kunt optillen. Rondom de plank bevindt zich een sleuf zodat je geen vocht morst. De pootjes kunnen er af en deze houten borrelplank iks ook als snijplank te gebruiken.

Kijk voor de Industrial Living serveerplank bij de beste borrelplank aanbiedingen bovenaan.

Qualisce borrelplank

Een andere hoog gewaardeerde serveerplank is de ronde borrelplank van Qualisce. Deze tapasplank is gemaakt van bamboe hout en beschikt over meerdere lagen. Zo is er een in- en uitschuifbare lade voor kaasmesjes. Deze mesjes worden meegeleverd.

Qualisce borrelplank

Qualisce borrelplank

Het voordeel van het gebruikte bamboe is dat dit materiaal waterbestendig is. Je kan deze ronde borrelplank dus gewoon met water schoonmaken zonder dat het hout beschadigd.

Ook deze serveerplank vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van beste borrelplanken.


JoFlow draaibaar serveerplateau

Weer een ander soort serveerplank is dit draaibare serveerplateau. Ook deze borrelplank is rond, maar deze plank kun je draaien op zijn voet zodat je de lekkerste hapjes naar je toe kunt halen.

JoFlow draaiplateau borrelplank

JoFlow draaiplateau borrelplank

Best handig, want dan hoef je niet over de tafel, en de borrelplank, te hangen om een hapje te pakken of om een toastje te smeren. Je kunt dit serveerplateau ook gebruiken om decoratie te presenteren.

Ook deze borrelplank is van bamboe hout. Je vindt de draaibare hapjesplank goedkoop bij het aanbieding overzicht.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van beste borrelplanken vind je nog veel meer goede serveerplanken om je hapjes op een mooie en gezellige manier te presenteren.

Zie ook:

Foto bovenaan: Borrelplank Industrial Living

Onderwerp:
Zoek je een goede borrelplank, tapasplank, hapjesplank of andere serveerplank? Bovenaan de beste serveerplanken. Een aantal van deze beste borrelplanken vind je hier apart benoemd. Iedere beste borrelplank / beste serveerplank uit de lijst kun je bij de aanbiedingen goedkoop kopen.
Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het beste is niet de borrelplank, maar hetgeen op die borrelplank ligt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.