Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste drybags (waterdichte tas of waterdicht telefoonhoesje)

Een drybag is een waterdichte hoes, waterdichte tas of waterdichte zak waarin je je spullen waterdicht kunt bewaren. Je hebt deze drybags als waterdicht telefoonhoesje maar ook al grote waterproof tas.

Jaunti drybag waterdicht telefoonhoesje

Jaunti drybag / waterdicht telefoonhoesje


Hier kijken we naar de beste drybags, de verschillende soorten drybags en hebben we tips om je persoonlijk beste drybag te vinden.

Drybags worden vooral veel gebruikt bij het watersporten. Bijvoorbeeld op een boot, supboard of in een kano, om te voorkomen dat je spullen nat worden als je omslaat. Maar ook bij het wandelen, fietsen en kamperen in natte omstandigheden kun je met een drybag je telefoon en andere spullen drooghouden.

De beste drybags en waterdichte telefoonhoesjes

Hieronder vind je alle beste drybags (5 sterren), zowel de waterdichte tassen en waterdichte zakken als waterdichte telefoonhoesjes. 


Een drybag is vanzelfsprekend gemaakt van waterdicht materiaal, vaak  PVC, nylon of TPU. Het is bij een goede drybag ook belangrijk dat de sluiting volledig waterdicht is. 


Rheme drybag / waterdichte tas

Rheme drybag / waterdichte tas

Waterdicht tasje of waterdicht telefoonhoesje

Een drybag heb je dus ruwweg in twee soorten. De "echte" drybag is een waterdichte tas of waterdichte zak waarin je tijdens bijvoorbeeld het varen, kamperen of survivalen al je spullen waterdicht kunt opbergen je smartphone, je geld en je papieren, maar eventueel ook je eten en drinken. 

Wat er allemaal in drybag past, en hoe groot deze benodigdheden kunnen zijn, hangt af van de grootte van de drybag. Er zijn namelijk drybags in heel verschillende groottes. Je hebt drybags met een inhoud van bijvoorbeeld 5, 10, 15, 20 en 25 liter.

Maar ook waterdichte telefoonhoesjes worden vaak onder de drybags gerekend. Het gaat dan vaak over een doorzichtig waterdicht telefoonzakje waarin voor andere spullen maar weinig ruimte is. Een heel ander soort drybag dus. 

Deze waterdichte doorzichtige telefoonhoesjes zijn de meest verkochte drybags, wat niet verwonderlijk is gezien de populariteit van de mobiele telefoon. Iedereen neemt een smartphone mee tijdens zijn outdoor activiteiten om bereikbaar te zijn en om zelf contact te kunnen zoeken, maar deze smartphone moet dan natuurlijk wel goed beschermt zijn tegen regen, water en ander vocht. Een kleine doorzichtige drybag is dan een prima bescherming voor je mobiele telefoon.

Kijk bij de bovenstaande beste drybags voor aanbiedingen van zowel goede waterdichte tassen en zakjes als waterdichte telefoonhoezen. 

Zie ook:

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Helaas is een waterdichte drybag in Nederland vaak nodig.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.