Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Makita beste heggenschaar (elektrisch)

 

Een elektrische heggenschaar van Makita was de beste elektrische heggenschaar in vergelijkende test. Hier meer informatie over deze heggenschaar (elektrisch) en meer goede heggenscharen.

Beste heggenschaar elektrisch Makita test

Er zijn maar weinig elektrische heggenscharen die goed presteren. Dat bleek uit deze test heggenscharen. Eigenlijk was er zelfs maar één heggenschaar die bij de test echt indruk kon maken.

Dit is een al wat oudere test van heggenscharen, maar de Makita UH4570 is nog steeds goed verkrijgbaar en staat nog steeds aan de top bij de elektrische heggenscharen.


Getest: Elektrische heggenscharen (kijk hier voor latere heggenschaar tests)

Naast de Makita UH4570 (met een 550 Watt motor en zwaard van 45 cm), vind je er ook de Makita UH5570 (met een 55 cm zwaardlengte) en Makita UH5261 (400 Watt en een 52 cm zwaardlengte). Deze zijn bij de bovenstaande aanbiedingen allemaal goedkoop te koop.Beste heggenschaar test Makita

Makita heggenschaar elektrisch, met accu

Makita biedt een hele reeks heggenscharen aan. In een enkel geval is dat een benzine motorzaag of een Makita elektrische motorzaag met stekker, maar Makita maakt vooral accu motorzagen. Deze draadloze elektrische motorzagen met accu geven je veel bewegingsvrijheid bij het snoeien. 

Gebruik je meer Makita accu gereedschap? Dan is een elektrische Makita heggenschaar met accu extra aantrekkelijk. Makita heeft namelijk een accu platform waarbij je de accu's van het verschillende accu greedschap kunt uitwisselen. Heb je al Makita gereedschap met een gelijke accu? Dan kun je je Makita heggenschaar zonder accu aanschaffen en de Makita ccu die je al bezit gebruiken. En even zo goed past de accu van je Makita heggenschaar op ander Makita gereedschap met dezelfde accu.

Over Makita
Makita is een Japanse fabrikant van elektrisch gereedschap. De Makita heggenschaar is maar één van hun vele producten. Ze maken alle soorten krachtig elektrisch gereedschap. Het betere klusgereedschap voor consumenten, maar vooral ook gereedschap voor professionals. 

Andere goede heggenscharen

Deze heggenschaar test is al weer enkele jaren oud (2015), maar de Makita UH4570 heggenschaar is nog steeds te koop en staat nog steeds aan de top bij de elektrische heggenscharen. 

Is dit toch niet voor jou de beste heggenschaar? Kijk dan bij Beste Heggenschaar Kopen voor meer goede heggenscharen (o.a. de heggenschaar top 10), meer best geteste heggenscharen uit andere testen, de goedkoopste winkels en informatie en tips voor bij het kiezen van de beste heggenschaar.


Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de Makita UH4570, de beste elektrische heggenschaar uit de test in 2015. Meer recente heggenschaar testen, meer goede heggenscharen en de goedkoopste winkels voor een heggenschaar vind je op Beste Heggenschaar Kopen.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *