Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heggenschaar (elektrisch)

 

Een elektrische heggenschaar van Makita was de beste elektrische heggenschaar in een test van de Consumentenbond. Hier meer informatie over deze heggenschaar (elektrisch) en meer goede heggenscharen.

Beste heggenschaar elektrisch Makita test Consumentenbond

Er zijn maar weinig elektrische heggenscharen die goed presteren. Dat bleek uit een test van de Consumentenbond. Eigenlijk was er zelfs maar één heggenschaar die in deze Consumentenbond test echt indruk kon maken.

Dit is een al wat oudere test van heggenscharen, maar de Makita UH4570 is nog steeds goed verkrijgbaar en staat nog steeds aan de top bij de elektrische heggenscharen.


Getest: Elektrische heggenscharen
Getest door: De Consumentenbond
Plaatsing test: Consumentengids, juni 2015 (kijk hier voor latere heggenschaar tests)

Naast de Makita UH4570 (met een 550 Watt motor en zwaard van 45 cm), vind je er ook de Makita UH5570 (met een 55 cm zwaardlengte) en Makita UH5261 (400 Watt en een 52 cm zwaardlengte). Deze zijn bij de bovenstaande aanbiedingen allemaal goedkoop te koop.


Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test van heggenscharen door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste heggenschaar Consumentenbond test Makita

Beste elektrische heggenschaar: Makita UH4570

Uiteindelijk was er maar één elektrische heggenschaar die indruk maakte in de test van de Consumentenbond, en als enige heggenschaar een echt ruime voldoende kreeg (een 7,9). Dit was de Makita UH4570. De nummer twee in de testuitslag (de Metabo HS 45) scoorde een 6,6.

Je kunt dus gerust stellen dat de Makita heggenschaar op eenzame hoogte staat. Maar toch zijn er ook bij deze beste elektrische heggenschaar kritische kanttekeningen. Doordat het handschild van de Makita UH4570 heggenschaar vrij groot is gaat er 10cm van de zaaglengte verloren. Dat is best veel, en dat is zonde. Op levensduur scoorde de Makita heggenschaar een 7,7. Dat is niet slecht, maar enkele elektrische zagen (waaronder de als tweede geëindigde Metabo HS 45) scoorde op dit punt een 10.

Maar op het allerbelangrijkste onderdeel, namelijk zagen door zacht en hard hout, leverde deze Makita heggenschaar overduidelijk de beste prestaties.

Andere goede heggenscharen

Deze test van de Consumentenbond is al weer enkele jaren oud (2015), maar de Makita UH4570 heggenschaar is nog steeds te koop en staat nog steeds aan de top bij de elektrische heggenscharen. 

Is dit toch niet voor jou de beste heggenschaar? Kijk dan bij Beste Heggenschaar Kopen voor meer goede heggenscharen (o.a. de heggenschaar top 10), meer best geteste heggenscharen uit andere testen, de goedkoopste winkels en informatie en tips voor bij het kiezen van de beste heggenschaar.


Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de Makita UH4570, de beste elektrische heggenschaar uit de test van de Consumentenbond uit 2015. Meer goede heggenscharen en de goedkoopste winkels vind je op Beste Heggenschaar Kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.