Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laptoptassen test: 4x de beste laptoptas

Redactie     11:11    


Veel laptops komen zelden buiten de deur, maar als je je laptop wel echt mobiel gebruikt heb je een goede laptoptas nodig. Maar wat is een goede, mooie en functionele laptoptas. Hier vier laptoptassen die door deskundigen als beste koop bestempeld worden.


Bij de Laptopshop zijn meer dan 1.500 laptoptassen, laptoprugtassen en laptopsleeves te koop. Uit al deze tassen kozen de deskundige medewerkers van de Laptoptasshop vier laptoptassen voor vier soorten gebruikers. Hieronder informatie over deze vier beste laptoptassen uit de test. Deze zijn te koop bij de Laptoptasshop en andere winkels uit het overzicht Beste laptoptas Kopen.

Beste laptoprugtas: Samsonite GuardIR rugzak

Als je met het openbaar vervoer reist of stukken moet lopen met je laptop, dan is een laptoprugtas het meest geschikt. Hiermee draag je de laptop op de rug.De beste koop op dit gebied is de Samsonite GuardIR rugzak die er in een 15,6 inch en een 17,3 inch versie is. Het is een betaalbare laptoprugzak die comfortabel is om te dragen, onder andere door de verstelbare en gewatteerde schouderbanden. De rugzak is waterdicht, wat voor een laptoptas natuurlijk erg belangrijk is.

De binnenzijde van de laptoptas is gewatteerd zodat je laptop veilig is. Ook als je bijvoorbeeld over hobbels fietst. Voor documenten, boeken en andere bagage biedt deze tas ook nog veel ruimte.

Beste voordelige laptoptas: Case Logic

De Samsonite Guardit rugzak is een prima laptoprugzak voor in het openbaar vervoer, maar wat als je liever een echte tas hebt? Dan is de Case Logic laptoptas de beste koop. Voor nog geen 25 euro heb je een gewatteerde laptoptas die door zijn compacte formaat makkelijk tussen je benen kan staan in een drukke trein.


Maar ook als je met de auto reist heb je veel gemak van deze laptoptas. Hij beschermt je kostbare laptop tegen stoten en regen, en deze tas ziet er mooi en zakelijk uit. Deze latoptas is er met een 15,6 inch of  met een 17,3 inch laptopcompartiment.

Je kunt deze laptoptas over je schouder of in de hand dragen. De gewatteerde handgreep geeft veel grip en deze tas geeft veel ruimte voor andere spullen die je mee wilt nemen.

Beste leren laptoptas (15 inch): Burkely Jesse Worker

Ben je op zoek naar een echt mooie en stijlvolle laptoptas? Kijk dan vooral eens naar de Burkely Jesse Worker. De beste laptoptas als het op een stijlvolle leren tas aankomt. De Burkely Jesse Worker is gemaakt van geruwd leer. Het is een sterke laptoptas met een heel luxe uitstraling. Er zijn veel mooie stijlvolle Burkely laptoptassen te koop.

Deze tas heeft een inhoud van 16 liter en een laptopcompartiment voor laptops van 15,6 inch. Handig zijn de aparte vakken voor telefoon en sleutels. Let er wel op dat je deze tas met leerspray moet inspuiten om er zeker van te zijn dat de inhoud droog blijft.Beste leren laptoptas (17 inch): Burkely Jesse Max Worker

Dit is de grote broer van de Burkely Jesse Worker, geschikt voor 17,3 inch laptops. Deze beide leren laptoptassen zijn te koop in diverse stijvolle kleuren.

Kijk bij de Laptoptasshop en andere hierboven genoemde winkels bij Beste Laptoptas Kopen.


Onderwerp:
Hierboven vind je de mooiste en beste laptoptassen. Goede laptoptassen van hoge kwaliteit.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.