Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Laptoptassen test: 4x de beste laptoptas

Vier beste laptoptassen uit de test. De beste laptoprugtas, de beste goedkope laptoptas, de beste laptoptas van leer en de beste grote laptoptas.


Veel laptops komen zelden buiten de deur, maar als je je laptop wel echt mobiel gebruikt heb je een goede laptoptas nodig. Maar wat is een goede, functionele en mooie laptoptas? Hier vier laptoptassen die door deskundigen als beste koop bestempeld worden.


Bij de Laptopshop zijn honderden laptoptassen, laptoprugtassen en laptopsleeves te koop. Uit al deze tassen kozen de deskundige medewerkers van de Laptoptasshop vier laptoptassen voor vier soorten gebruikers. 

Hieronder informatie over deze vier beste laptoptassen uit de test. 

Beste laptoprugtas: Samsonite GuardIR rugzak

Als je met het openbaar vervoer reist of stukken moet lopen met je laptop, dan is een laptoprugtas het meest geschikt. Hiermee draag je de laptop op de rug.De beste koop bij de laptoptas test op dit gebied is de Samsonite GuardIR rugzak die er in een 15,6 inch en een 17,3 inch versie is. Deze beste laptop rugzak uit de test is een betaalbare laptoprugzak die comfortabel is om te dragen, onder andere door de verstelbare en gewatteerde schouderbanden. 

De rugzak is waterdicht, wat voor een laptoptas natuurlijk erg belangrijk is.

De binnenzijde van de laptoptas is gewatteerd zodat je laptop veilig is. Ook als je bijvoorbeeld over hobbels fietst. Voor documenten, boeken en andere bagage biedt deze tas ook nog veel ruimte.

Dit is de beste laptoptas voor scholieren en forenzen die op de fiets naar school of werk gaan. Een goede laptop rugzak geeft je veel bewegingsvrijheid. Zo neem je je laptop makkelijk mee, zonder dat je de laptoptas in de handen hoeft te houden.

Maar er zijn meer goede laptoptassen. 

Beste voordelige laptoptas: Case Logic laptop handtas / schoudertas

Bijvoorbeeld deze handtas voor de laptop van Case Logic. De Samsonite Guardit rugzak is een prima laptoprugzak voor in het openbaar vervoer, maar wat als je liever een echte tas (een handtas of schoudertas) hebt? Dan is de Case Logic laptoptas de beste koop bij de laptoptassen.

Voor nog geen 25 euro heb je een gewatteerde laptoptas die door zijn compacte formaat makkelijk tussen je benen kan staan in een drukke trein. Deze beste goedkope laptoptas is een handtas, maar dankzij de schouderband ook een schoudertas. Ook zo neem je je laptop makkelijk mee op reis.Maar ook als je met de auto reist heb je veel gemak van deze laptoptas. Hij beschermt je kostbare laptop tegen stoten en regen, en deze tas ziet er mooi en zakelijk uit. Deze laptoptas is er met een 15,6 inch of  met een 17,3 inch laptopcompartiment.

Je kunt deze laptoptas over je schouder of in de hand dragen. De gewatteerde handgreep geeft veel grip en deze tas geeft veel ruimte voor andere spullen die je mee wilt nemen.

Kijk voor de actuele lage prijs en meer informatie over deze beste goedkope laptoptas in verschillende maten bij de bovenstaande productlink.

Beste laptoptas leer: Burkely Jesse Worker

Ben je op zoek naar een echt mooie en stijlvolle laptoptas? Kijk dan vooral eens naar de Burkely Jesse Worker. De beste laptoptas als het op een stijlvolle leren tas aankomt. De Burkely Jesse Worker is gemaakt van geruwd leer. Het is een sterke laptoptas met een heel luxe uitstraling. 

Er zijn veel mooie stijlvolle Burkely laptoptassen te koop. Stuk voor stuk mooie laptoptassen, stijlvol en met een geweldige uitstraling, en allemaal laptoptassen van hoge kwaliteit.

Deze lederen laptoptas heeft een inhoud van 16 liter en een laptopcompartiment voor laptops van 15,6 inch. Handig zijn de aparte vakken voor telefoon en sleutels. Let er wel op dat je deze tas met leerspray moet inspuiten om er zeker van te zijn dat de inhoud droog blijft.
Beste leren laptoptas (17 inch): Burkely Jesse Max Worker

De Burkely laptoptassen zijn de beste laptoptas als je een stijlvolle laptoptas zoekt. Hierboven noemde we al een 15,6 inch laptop, maar er is ook een goede Burkely laptoptas als je een grotere laptop te vervoeren hebt.

De Jesse Max Worker is de grote broer van de Burkely Jesse Worker. Deze grote laptoptas is geschikt voor 17,3 inch laptops. Deze beide leren laptoptassen zijn te koop in diverse stijvolle kleuren, en dat geldt ook voor de vele andere goede Burkely laptoptassen. Kijk bij de bovengenoemde Burkely laptoptassen link voor al deze mooie laptoptassen van leer.

Meer informatie en alle prijzen van deze beste laptoptassen vind je bij de bovengenoemde productlinks. Of kijk bij de beste laptoptas test voor de beste laptoptassen uit andere testen.

Zie ook:


Onderwerp:
Hierboven vind je de mooiste en beste laptoptassen uit de test. Goede laptoptassen van hoge kwaliteit. Deze vier mooie laptoptassen zijn getest als beste laptoptas in hun categorie. De beste laptoprugzak, de beste laptophandtas / beste laptop schoudertas, de beste goedkope laptoptas en de beste stijlvolle laptoptas van leer.