Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische tandenborstel kinderen

Redactie     17:08    De elektrische tandenborstel voor kinderen zijn getest. De Philips Sonicare for Kids was daarbij de overtuigende testwinnaar. De beste elektrische kindertandenborstel uit de test scoorde als enige een Zeer Goed. De Philips elektrische tandenborstel voor kinderen liet onder andere de Braun Oral-B Advance Power Kids en de Oral-B Stages Power Kids achter zich.


Al deze tandenborstels zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels om een elektrische tandenborstel te kopen. Op die pagina vind je naast de beste winkels ook de Elektrische Tandenborstel Top 10 en een Elektrische Tandenborstel Keuzehulp waarmee je de voor jou beste tandenborstels kunt selecteren.

Beste elektrische tandenborstel voor kinderen: Philips Sonicare for Kids

De Philips Sonicare for Kids (HX6311/07) was de duidelijke winnaar van de test die werd uitgevoerd door Vergleich. Als enige elektrische kindertandenborstel scoorde de Philips Sonicare for Kids een Zeer Goed. Bij deze elektrische tandenborstel voor kinderen wordt de bekende kwaliteit van de Philips Sonicare tandenborstels gekoppeld aan leuke en nuttige functies voor kinderen.


Zo beschikt deze Philips Sonicare over leuke muziekjes die de kinderen stimuleren langer te poetsen. De poetstijd (en de duur van de muziekjes) wordt ongemerkt verlengt tot de 2 minuten die tandartsen adviseren om te poetsen. Met leuke stickers kunnen de kinderen hun eigen elektrische tandenborstel een eigen look geven. Het ergonomische ontwerp is afgestemd op kleinere kinderhanden.

Ook is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dan de kinderen de tandpasta kunnen aanbrengen terwijl hij ligt. Hij rolt dus niet weg zoals een gewone elektrische tandenborstel.

Leuk, maar ook nuttig is de app die zorgt voor poetsinstructies op de tablet of smartphone. Dit op een speelse manier. Kleine kinderen vinden dat helemaal geweldig, en het motiveert ze echt om te poetsen

.

Twee kindvriendelijke poetsstanden garanderen een zachte, maar effectieve reiniging van het kindergebit. Voor de jongste kinderen (vanaf 4 jaar) is er een lage modus. Voor de oudere kinderen een hoge modus.

Beste Koop: Braun Oral-B Advance Power Kids 950

Tweede in de test van elektrische tandenborstels voor kinderen werd de Braun Oral-B Advance Power Kids 950. Deze tandenborstel is een stuk goedkoper dan de Philips (zie aanbevolen winkels) en daarmee Beste Koop. Wel scoorde deze elektrische kindertandenborstel "slechts" een Goed waar de Philips een Zeer Goed kreeg.


Deze goedkope elektrische tandenborstel voor kinderen ligt goed in de kinderhand, maar heeft bijvoorbeeld een mindere accu (dus vaker opladen) en een aanmerkelijk tragere rotatiesnelheid. Wel handig is de indicator op de borstel die via kleur aangeeft wanneer deze vervangen met worden.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor een tandenborstel voor alle goede elektrische tandenborstels voor kinderen en hun laagste prijs.

Zie ook: Meer testen van tandenborstels


Onderwerpen:
Beste tandenborstel kinderen test, kindertandenborstels, beste elektrische tandenborstel kinderen, beste kindertandenborstel, beste tandenborstel kinderen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.