Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische tandenborstel kinderen

Redactie     17:08    De elektrische tandenborstel voor kinderen zijn getest. De Philips Sonicare for Kids was daarbij de overtuigende testwinnaar. De beste elektrische kindertandenborstel uit de test scoorde als enige een Zeer Goed. De Philips elektrische tandenborstel voor kinderen liet onder andere de Braun Oral-B Advance Power Kids en de Oral-B Stages Power Kids achter zich.

Steeds meer elektrische tandenborstels voor kinderen

De gemiddelde elektrische tandenborstel is niet de ideale tandenborstel voor een melkgebit. Daarom komen er steeds meer elektrische tandenborstels specifiek voor kinderen op de markt. Deze tandenborstels zijn niet alleen beter geschikt voor melktanden, melkkiezen en de kleinere kindermond, maar ze stimuleren kinderen vaak ook tot tanden poetsen. 

Een overzicht van alle elektrische kindertandenborstels, hun prijzen, specificaties en mogelijkheden vind je in het overzicht alle elektrische tandenborstels kinderen.

Hier onder kijken we naar de beste elektrische tandenborstels voor kinderen.


Beste elektrische tandenborstel voor kinderen: Philips Sonicare for Kids

De Philips Sonicare for Kids tandenborstel was de duidelijke winnaar van de test van kindertandenbrostels die in Duitsland werd uitgevoerd door Vergleich. Als enige elektrische kindertandenborstel scoorde de Philips Sonicare for Kids een Zeer Goed. 

Bij deze elektrische tandenborstel voor kinderen wordt de bekende goede kwaliteit van de Philips Sonicare tandenborstels gekoppeld aan leuke en nuttige functies voor kinderen.


Zo beschikt deze Philips Sonicare over leuke muziekjes die de kinderen stimuleren langer te poetsen. De poetstijd (en de duur van de muziekjes) wordt ongemerkt verlengt tot de 2 minuten die tandartsen adviseren om te poetsen. Met leuke stickers kunnen de kinderen hun eigen elektrische tandenborstel een eigen look geven. Het ergonomische ontwerp is afgestemd op kleinere kinderhanden.

Ook is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dan de kinderen de tandpasta kunnen aanbrengen terwijl hij ligt. Hij rolt dus niet weg zoals een gewone elektrische tandenborstel.

Leuk, maar ook nuttig is de app die zorgt voor poetsinstructies op de tablet of smartphone. Dit op een speelse manier. Kleine kinderen vinden dat helemaal geweldig, en het motiveert ze echt om te poetsen

.

Twee kindvriendelijke poetsstanden garanderen een zachte, maar effectieve reiniging van het kindergebit. Voor de jongste kinderen (vanaf 4 jaar) is er een lage modus. Voor de oudere kinderen een hoge modus.

Meer elektrische tandenborstels voor kinderen

Philips mag dan de beste elektrische tandenborstel voor kinderen uit de test maken, concurrent Oral-B heeft een nog veel groter assortiment elektrische tandenborstels. Deze zijn verdeeld over diverse series zoals de Oral-B Junior, de Oral-B Disney Kids en de Oral-B Vitality serie. 

Deze Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen verschillen vaak door elkaar door het thema van het design van de kindertandenborstel, zoals Star Wars, Cars, Frozen en Disney Prinsessen. Zoals alle Oral-B elektrische tandenborstels (gemaakt door Braun) zijn de Oral-B tandenborstels voor kinderen van goede kwaliteit.

Andere fabrikanten van elektrische tandenborstels voor kinderen zijn Foreo, Colgate, Mr. White, Dontodent en Teesa. In het bovenaan genoemde overzicht met alle elektrische kindertandenborstels kom je al deze elektrische tandenborstels voor kinderen tegen.

Zie ook: 
De Philips Sonicare for Kids tandenborstel is getest als beste elektrische tandenborstel voor een kind. Ook Oral-B maakt veel goede elektrische kindertandenborstels. Kijk hier boven voor de beste elektrische tandenborstel voor kinderen en meer goede elektrische kindertandenborstels.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.