Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische tandenborstel kinderen (kindertandenborstel)

 

De beste elektrische tandenborstel voor een kind uit de test en andere goede elektrische kindertandenborstels.De elektrische tandenborstels voor kinderen zijn getest. De Philips Sonicare for Kids was daarbij de overtuigende testwinnaar. De beste elektrische kindertandenborstel uit de test scoorde als enige een Zeer Goed. De Philips elektrische tandenborstel voor kinderen liet onder andere de Braun Oral-B Advance Power Kids en de Oral-B Stages Power Kids achter zich. Hier meer informatie over de beste elektrische tandenborstel voor kinderen.

Steeds meer goede elektrische tandenborstels voor kinderen

De gemiddelde elektrische tandenborstel is niet de ideale tandenborstel voor een melkgebit. Daarom komen er steeds meer elektrische tandenborstels specifiek voor kinderen op de markt. Deze elektrische kindertandenborstels zijn niet alleen beter geschikt voor melktanden, melkkiezen en de kleinere kindermond, maar ze stimuleren kinderen vaak ook tot tanden poetsen. 

Een overzicht van alle elektrische kindertandenborstels, hun prijzen, specificaties en mogelijkheden vind je in het overzicht alle elektrische tandenborstels kinderen.

Hier onder kijken we naar de beste elektrische tandenborstels voor kinderen.


Beste elektrische tandenborstel kinderen: Philips Sonicare for Kids

De Philips Sonicare for Kids tandenborstel was de duidelijke winnaar van de test van kindertandenborstels die in Duitsland werd uitgevoerd door de vergelijkingswebsite Vergleich. Als enige elektrische kindertandenborstel scoorde de Philips Sonicare for Kids een Zeer Goed in de test. 

Bij deze beste elektrische tandenborstel voor kinderen wordt de bekende goede kwaliteit van de Philips Sonicare tandenborstels gekoppeld aan leuke en nuttige functies voor kinderen.


Zo beschikt deze Philips Sonicare kindertandenborstel over leuke muziekjes die de kinderen stimuleren langer te poetsen. De poetstijd (en de duur van de muziekjes) wordt ongemerkt verlengt tot de 2 minuten die tandartsen adviseren om te poetsen. 

Met leuke stickers kunnen de kinderen hun eigen elektrische tandenborstel een eigen look geven. Het ergonomische ontwerp van de elektrische kindertandenborstel is afgestemd op kleinere kinderhanden.

Ook is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dan de kinderen de tandpasta kunnen aanbrengen terwijl de tandenborstel ligt. De Philips Sonicare for Kids rolt dus niet weg zoals een gewone elektrische tandenborstel.

Leuk, maar ook nuttig is de app die zorgt voor poetsinstructies op de tablet of smartphone. Dit doet de Sonicare for Kids app op een speelse manier. Kleine kinderen vinden de app helemaal geweldig, en het motiveert kinderen echt om te poetsen

.

De twee kindvriendelijke poetsstanden van deze beste kindertandenborstel garanderen een zachte, maar effectieve reiniging van het kindergebit. Voor de jongste kinderen (vanaf 4 jaar) is er een lage modus. Voor de oudere kinderen een hoge modus.

Meer elektrische tandenborstels voor kinderen

Philips mag dan de beste elektrische tandenborstel voor kinderen uit de test maken, concurrent Oral-B heeft een nog veel groter assortiment elektrische kindertandenborstels. Dit aanbod aan tandenborstels voor kinderen is verdeeld over diverse series zoals de Oral-B Junior, de Oral-B Disney Kids en de Oral-B Vitality serie. 

Deze Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen verschillen vaak van elkaar door het thema van het design van de kindertandenborstel, zoals Star Wars, Cars, Frozen en Disney Prinsessen. Zoals alle Oral-B elektrische tandenborstels (gemaakt door Braun) zijn de Oral-B tandenborstels voor kinderen van goede kwaliteit.

Andere fabrikanten van elektrische tandenborstels voor kinderen zijn Foreo, Colgate, Mr. White, Dontodent en Teesa. In het bovenaan genoemde overzicht met alle elektrische kindertandenborstels kom je al deze elektrische tandenborstels voor kinderen tegen.

Zie ook: 
De Philips Sonicare for Kids tandenborstel is getest als beste elektrische tandenborstel voor een kind. Ook Oral-B maakt veel goede elektrische kindertandenborstels. Kijk hier boven voor de beste elektrische tandenborstel voor kinderen en meer goede elektrische kindertandenborstels.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *