Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische tandenborstel kind (kindertandenborstel)

 

De beste elektrische tandenborstel voor een kind uit de test en andere goede elektrische kindertandenborstels.

Beste kindertandenborstel elektrisch Philips Sonicare Kids


De elektrische tandenborstels voor kinderen zijn getest. De Philips Sonicare for Kids was daarbij de overtuigende testwinnaar. De beste elektrische kindertandenborstel uit de test scoorde als enige een Zeer Goed. De Philips elektrische tandenborstel voor kinderen liet onder andere de Braun Oral-B Advance Power Kids en de Oral-B Stages Power Kids achter zich. Hier meer informatie over de beste elektrische kindertandenborstel uit de test.

Steeds meer goede elektrische tandenborstels voor kinderen

De gemiddelde elektrische tandenborstel is niet de ideale tandenborstel voor een melkgebit. Daarom komen er steeds meer elektrische tandenborstels specifiek voor kinderen op de markt. Deze elektrische kindertandenborstels zijn niet alleen beter geschikt voor melktanden, melkkiezen en de kleinere kindermond, maar ze stimuleren kinderen vaak ook tot tanden poetsen. 

Een overzicht van alle elektrische kindertandenborstels, hun prijzen, specificaties en mogelijkheden vind je in het onderstaande overzicht met aanbiedingen met alle elektrische tandenborstels voor een kind.


Hier onder kijken we naar de beste elektrische tandenborstel voor kinderen, de Philips Sonicare for Kids kindertandenborstel.


Beste elektrische kindertandenborstel: Philips Sonicare for Kids

De Philips Sonicare for Kids tandenborstel was de duidelijke winnaar van de test van kindertandenborstels die in Duitsland werd uitgevoerd door de vergelijkingswebsite Vergleich. Als enige elektrische kindertandenborstel scoorde de Philips Sonicare for Kids een Zeer Goed in de kindertandenborstel test. 

Bij deze beste elektrische tandenborstel voor een kind wordt de bekende goede kwaliteit van de Philips Sonicare tandenborstels gekoppeld aan leuke en nuttige functies voor kinderen.


Philips beste elektrische tandenborstel kind

Beste kindertandenborstel elektrisch: Philips


Zo beschikt deze Philips Sonicare kindertandenborstel over leuke muziekjes die de kinderen stimuleren langer te poetsen. De poetstijd (en de duur van de muziekjes) wordt ongemerkt verlengt tot de 2 minuten die tandartsen adviseren om te poetsen. 

Met leuke stickers kunnen de kinderen hun eigen tandenborstel een eigen look geven. Het ergonomische ontwerp van de elektrische kindertandenborstel is afgestemd op kleinere kinderhanden.

Ook is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dat een kind makkelijk de tandpasta kan aanbrengen terwijl de tandenborstel ligt. De Philips Sonicare for Kids rolt dus niet weg zoals een gewone elektrische tandenborstel.

Leuk, maar ook nuttig is de app die zorgt voor poetsinstructies op de tablet of smartphone. Dit doet de Sonicare for Kids app op een speelse manier. Kleine kinderen vinden de app helemaal geweldig, en het motiveert kinderen echt om te poetsen. Een volwassene vindt een app bij het tandenpoetsen vaak teveel gedoe, maar een kind is er dol op.

Kindertandenborstel met app Philips

Kindertandenborstel met app Philips
.

De twee kindvriendelijke poetsstanden van deze beste kindertandenborstel garanderen een zachte, maar effectieve reiniging van het kindergebit. Voor de jongste kinderen (vanaf 4 jaar) is er een lage modus. Voor de oudere kinderen een hoge modus.

Meer elektrische tandenborstels voor kinderen

Philips mag dan de beste elektrische tandenborstel voor een kind uit de test maken, concurrent Oral-B heeft een nog veel groter assortiment elektrische kindertandenborstels. Dit aanbod aan tandenborstels voor kinderen is verdeeld over diverse series zoals de Oral-B Junior, de Oral-B Disney Kids en de Oral-B Vitality serie. 

Deze Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen verschillen vaak van elkaar door het thema van het design van de kindertandenborstel, zoals Star Wars, Cars, Frozen en Disney Prinsessen. Zoals alle Oral-B elektrische tandenborstels (gemaakt door Braun) zijn de Oral-B tandenborstels voor kinderen van goede kwaliteit.

Andere fabrikanten van elektrische tandenborstels voor kinderen zijn Foreo, Colgate, Mr. White, Dontodent en Teesa. In het bovenaan genoemde overzicht met alle elektrische kindertandenborstels kom je al deze elektrische tandenborstels voor een kind tegen.

Zie ook: 
De Philips Sonicare for Kids tandenborstel is getest als beste elektrische tandenborstel voor een kind. Ook Oral-B maakt veel goede elektrische kindertandenborstels. Kijk hier boven voor de beste elektrische tandenborstel voor kinderen en meer goede elektrische kindertandenborstels.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.