Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische tandenborstel voor een tiener

Redactie     17:59     No comments

beste elektrische tandenborstel tiener

Er zijn speciale elektrische tandenborstels op de markt voor tieners. Op zicht verschilt het (gewisselde) gebit van een tiener niet van het gebit van een volwassene, maar een goede elektrische tandenborstel voor tieners biedt goede hulp onder het poetsen, en een goede elektrische tandenborstel voor een tiener is bijvoorbeeld beter geschikt voor het poetsen van een gebit met beugel. Maak hier kennis met de beste elektrische tandenborstel voor tieners, de Oral-B Smartseries Teen.

Elektrische tandenborstel tiener

De naam zegt het al. De Oral-B Smartseries Teen is een elektrische tandenborstel die speciaal voor het gebit van een tiener is onwikkeld. Bovendien is het een elektrische tandenborstel die tieners motiveert tot poetsen.

De Oral-B Smartseries Teen is een luxe elektrische tandenborstel, met bijvoorbeeld Bluetooth en app, met poetsdruk sensor en een heel goede lithium ion accu, maar toch is deze beste elektrische tandenborstel voor tieners heel aantrekkelijk geprijsd. 


beste elektrische tandenborstel tieners

Deze beste tandenborstel voor een tiener kan prima overweg met een beugel en geeft goede instructies, via bijvoorbeeld de poetsdruksensor, de timer en via poetsinstructie en poetsanalyse via de Oral-B app die via Bluetooth live kan meekijken als je aan het poetsen bent.

Maar ook voor volwassenen is deze versie van de Oral-B Smartseries tandenborstel een prima elektrische tandenborstel. Hieronder een korte opsomming van de kenmerken van deze elektrische tandenborstel.

beste elektrische tandenborstel tieners


  • De poetsdrukcontrole zorgt ervoor dat de poetssnelheid automatisch verminderd als je te hard poetst. Je krijgt een signaal zodat je weet dat je minder hard moet drukken.
  • Extra goede verwijdering van oppervlaktevlekken voor wittere tanden.
  • Ronde Oral-B borstelkop voor gezond tandvlees en schone tanden.
  • Drie poetsstanden onder andere voor gevoelige tanden.
  • Litium-ion accu die maar eens in de twee weken opgeladen hoeft te worden.
  • Bluetooth en app voor poetsinstructie en analyse van het poetsgedrag.
  • Smart Coaching, de app geeft aanwijzingen terwijl de tiener aan het tandenpoetsen is.
  • De app geeft het aan wanneer er een nieuwe opzetborstel nodig is.
  • De app geeft (als je een poetsdoel instelt) aan welke tandpasta en welke opzetborstel je het best kunt gebruiken.Samenvatting:
De Oral-B Smartseries Teen is de beste tandenborstel voor tieners uit de test. Deze beste elektrische tandenborstel tieners is voorzien van bluetooth en een app die poetsinstructie geeft en motiveert tot tanden poetsen. Deze beste elektrische tandenborstel voor een tiener uit de test is hoog van kwaliteit maar toch heel betaalbaar.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.