Beste elektrische tandenborstel tiener met beugel

De beste tiener tandenborstel. Bijvoorbeeld de beste elektrische tandenborstel voor een tiener met beugel. 

beste elektrische tandenborstel tiener met beugel

Er zijn speciale elektrische tandenborstels op de markt voor tieners met een beugel. Hier kijken we naar de beste tiener tandenborstel.

Op zich verschilt het (gewisselde) gebit van een tiener niet van het gebit van een volwassene, maar een goede elektrische tandenborstel voor tieners biedt goede hulp onder het poetsen. En een goede elektrische tiener tandenborstel is bijvoorbeeld beter geschikt voor het poetsen van een gebit met beugel. 

Maak hier kennis met de beste elektrische tandenborstel voor tieners, de Oral-B Smartseries Teen.

Elektrische tandenborstel tiener

De naam zegt het al. De Oral-B Smartseries Teen is een elektrische tandenborstel die speciaal voor het gebit van een tiener is ontwikkeld. Bovendien is deze specifieke tiener tandenborstel een elektrische tandenborstel die tieners motiveert tot poetsen.

De Oral-B Smartseries Teen is een luxe elektrische tandenborstel, met bijvoorbeeld Bluetooth en app, Een tandenborstel met poetsdruk sensor en een heel goede lithium ion accu. Maar toch is deze beste elektrische tandenborstel voor tieners heel aantrekkelijk geprijsd. 


beste elektrische tandenborstel tieners

Oral-B Teen tiener tandenborstel

Deze beste puber tandenborstel kan prima overweg met een beugel en geeft goede instructies onder het poetsen. Dat gaat met hulp van een  poetsdruksensor, een timer en via poetsinstructie en poetsanalyse via de Oral-B app . Deze app kan via Bluetooth live meekijken als de tiener aan het poetsen is, en instructies geven hoe de tiener beter kan poetsen.

Maar niet alleen voor kinderen en tieners, ook voor volwassenen is deze versie van de Oral-B Smartseries tandenborstel een prima elektrische tandenborstel. 

Hieronder een korte opsomming van de kenmerken van deze elektrische tandenborstel.

beste elektrische tandenborstel tieners

Coole app bij de Oral-B tandenborstel tieners

 • De poetsdrukcontrole zorgt ervoor dat de poetssnelheid automatisch verminderd als de tiener te hard poetst. Je krijgt een signaal zodat je weet dat je minder hard moet drukken.
   
 • Extra goede verwijdering van oppervlaktevlekken voor wittere tanden. Welke puber wil dat nou niet!
   
 • Ronde Oral-B borstelkop voor gezond tandvlees en schone tanden.
   
 • Drie poetsstanden onder andere voor gevoelige tanden.
   
 • Litium-ion accu die maar eens in de twee weken opgeladen hoeft te worden.
   
 • Bluetooth en app voor poetsinstructie en analyse van het poetsgedrag.

 • Smart Coaching, de app geeft aanwijzingen terwijl de tiener aan het tandenpoetsen is.

 • De app geeft het aan wanneer er een nieuwe opzetborstel nodig is.
   
 • De app geeft (als je een poetsdoel instelt) aan welke tandpasta en welke opzetborstel je het best kunt gebruiken.

Tanden poetsen met een beugel

Hoe kun je het beste je tanden poetsen als je een beugel hebt? In de onderstaande video van de gebit experts van Dental Clinics zie je tandenpoetsen met een beugel gedemonstreerd.Video: Tanden poetsen met beugel


Met een vaste beugel zijn niet alle plekjes van het gebit makkelijk te bereiken. Hierdoor kan het voorkomen dat het gebit op die plekken niet goed gereinigd wordt met tandplak en uiteindelijk tandsteen als gevolg. In de video van Dental Clinics kun je zien hoe je met een beugel het best poetst en zodoende gaatjes, vlekjes, aanslag en glazuur beschadigingen kunt voorkomen.
Samenvatting:
De Oral-B Smartseries Teen is de beste tandenborstel voor tieners uit de test. Bijvoorbeeld voor een tiener met beugel. Deze beste elektrische tandenborstel tieners is voorzien van bluetooth en een app die poetsinstructie geeft en motiveert tot tanden poetsen. Deze beste elektrische tiener tandenborstel uit de test is hoog van kwaliteit maar toch heel betaalbaar.

Een reactie posten

0 Reacties