Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test Oral-B Genius slimme tandenborstel met app

 

Hier kijken we naar de beste slimme tandenborstel. Een elektrische tandenborstel met app die poetsinstructies geeft.


Als aan de ene kant van het spectrum de ouderwetse plastic tandenborstel staat, dan staat de Oral-B Genius tandenborstel aan de andere kant. Er is geen andere tandenborstel die zo geavanceerd is als deze slimme elektrische tandenborstel die Braun en Oral-B samen ontwikkeld hebben.

De Oral-B Genius is slim omdat deze tandenborstel dankzij sensoren precies weet hoe je poetst en je daardoor gerichte instructies kan geven.

Deze slimme tandenborstel helpt je bij het tandenpoetsen door via je smartphone instructies te geven. Met de sensoren wordt gekeken of je overal wel goed genoeg poetst, en als dat niet het geval is geeft de slimme elektrische tandenborstel een melding, Zo kun je optimaal je gebit poetsen.

De Oral-B Genius slimme tandenborstel is in diverse versies te koop. Kijk bij de aanbiedingen van de Oral-B Genius voor al deze slimme tandenborstels tegen een lage online prijs.  

Review Oral-B Genius slimme tandenborstel

De Oral-B Genius intelligente tandenborstel is voorzien van Bluetooth zodat hij verbinding kan maken met je telefoon of tablet. De bijbehorende Oral-B app is gratis te downloaden via de Apple App Store of Google Play. 

Nadat we de smartphone via Bluetooth zichtbaar hadden gemaakt maakte de tandenborstel probleemloos verbinding. Hierna kon de poetsapp ingesteld worden.


Om goede poetsinstructies te krijgen wordt gezichtsherkenning gebruikt. Daarvoor moet je de smartphone (met camera) recht voor je gezicht plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er een universele houder meegeleverd die je op een spiegel of op de tegels van je badkamer kunt bevestigen. Je wordt dan beloond met een app die precies aangeeft waar je moet poetsen. Dat werkt via cirkels die je moet wegpoetsen. Zo weet je zeker dat je niets overslaat.

Om trouw iedere poetsbeurt de app te gebruiken moet je in de praktijk wel een fanatiek poetser of een groot gadget-liefhebber zijn. Snel even een tandenborstel door de mond halen is er namelijk niet bij. Je moet immers de smartphone in de houder doen, de app opstarten en zorgen dat je recht voor de camera staat. Wat ook niet helpt is dat de Bluetooth verbinding tussen smartphone en tandenborstel bij onze test niet altijd even snel tot stand kwam.


Gelukkig is de Oral-B Genius ook een geweldig goede elektrische tandenborstel als je geen zin hebt om een keer de app te gebruiken. De slimme tandenborstel beschikt over timer die aangeeft wanneer het tijd is om een ander deel van je gebit te poetsen, een led-ring geeft aan wanneer je te hard drukt en het trillen en pulseren wordt aan de druk aangepast.

Ook zonder de app te gebruiken geeft de Oral-B Genius slimme tandenborstel dus instructies en waarschuwingen als het niet goed gaat. Maar deze poetshulp is minder uitgebreid dan met de app.

Naast de gewone dagelijkse reiniging kent de Oral-B Genius ook aparte poetsstanden voor gevoelige monden, polijsten, tandvlees-massage en reiniging van de tong.

De Braun Oral-B Genius slimme tandenborstel is inmiddels in vele versies te koop. Waaronder ook de slimme tandenborstels uit de Genius X serie. Bij de serie heeft Oral-B artificial intelligence (kunstmatige intelligentie) aan de slimme tandenborstel toegevoegd die je poetsstijl over meerdere dagen in kaart brengt en zo nog betere en meer gerichte poetsinstructies kan geven.

De Oral-B Genius slimme tandenborstel komt met reisetui die meteen als oplader dienst kan doen. Opladen via deze harde etui doe je naar keuze met de meegeleverde stroomadapter of usb-kabel. Er wordt ook een gewone Oral-B oplader meegeleverd.


Kortom, de Braun Oral-B Genius is een bijzonder goede en slimme elektrische tandenborstel. En als je het geduld hebt de app te gebruiken kun je er daadwerkelijk veel effectiever mee poetsen.

Kijk bij Beste Tandenborstel Kopen waar deze slimme tandenborstel voordelig te koop is. Je vind daar ook een Tandenborstel Keuzehulp en de Elektrische Tandenborstel Top 10.

De Oral-B Genius is een slimme tandenborstel. Deze geeft poetsinstructies en helpt je zo optimaal te poetsen. Bij de Oral-B Genius X is er ook kunstmatige intelligentie in de slimme elektrische tandenborstel opgenomen voor nog meer gerichte instructies. De beste en meest uitgebreide instructies krijg je als je onder het poetsen de app gebruikt en op je smartphone meekijkt, maar niet iedereen zal daar het geduld voor hebben. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.