Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test Oral-B Genius slimme tandenborstel met app

Redactie     14:58    

Als aan de ene kant van het spectrum de ouderwetse plastic tandenborstel staat, dan staat de Oral-B Genius tandenborstel aan de andere kant. Er is geen andere tandenborstel die zo geavanceerd is als deze slimme elektrische tandenborstel die Braun en Oral-B samen ontwikkeld hebben.


Wij hebben de Oral-B Genius 9000N uitgetest, het meest geavanceerde model uit de serie.

De Oral-B Genius is slim omdat deze tandenborstel precies weet hoe je poetst en je daardoor gerichte instructies kan geven.

Deze slimme tandenborstel helpt je bij het tandenpoetsen door via je smartphone instructies te geven. Met sensoren wordt gekeken of je overal wel goed genoeg poetst. Zo kun je optimaal je gebit poetsen.

Kijk bij Beste Tandenborstel Kopen waar deze slimme tandenborstel voordelig te koop is. Je vind daar ook een Tandenborstel Keuzehulp en de Elektrische Tandenborstel Top 10.

Review Oral-B Genius 9000N slimme tandenborstel

De Oral-B Genius intelligente tandenborstel is voorzien van Bluetooth zodat hij verbinding kan maken met je telefoon of tablet. De bijbehorende Oral-B app is gratis te downloaden via de Apple App Store of Google Play. Nadat we de smartphone via Bluetooth zichtbaar hadden gemaakt maakte de tandenborstel probleemloos verbinding. Hierna kon de poetsapp ingesteld worden.


Om goede poetsinstructies te krijgen wordt gezichtsherkenning gebruikt. Daarvoor moet je de smartphone (met camera) recht voor je gezicht plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er een universele houder meegeleverd die je op een spiegel of op de tegels van je badkamer kunt bevestigen. Je wordt dan beloond met een app die precies aangeeft waar je moet poetsen. Dat werkt via cirkels die je moet wegpoetsen. Zo weet je zeker dat je niets overslaat.

Om trouw iedere poetsbeurt de app te gebruiken moet je in de praktijk wel een fanatiek poetser of een groot gadget-liefhebber zijn. Snel even een tandenborstel door de mond halen is er namelijk niet bij. Je moet immers de smartphone in de houder doen, de app opstarten en zorgen dat je recht voor de camera staat. Wat ook niet helpt is dat de Bluetooth verbinding tussen smartphone en tandenborstel bij onze test niet altijd even snel tot stand kwam.


Gelukkig is de Oral-B Genius ook een geweldig goede elektrische tandenborstel als je geen zin hebt om een keer de app te gebruiken. De slimme tandenborstel beschikt over timer die aangeeft wanneer het tijd is om een ander deel van je gebit te poetsen, een led-ring geeft aan wanneer je te hard drukt en het trillen en pulseren wordt aan de druk aangepast.

Naast de gewone dagelijkse reiniging kent de Oral-B Genius ook aparte poetsstanden voor gevoelige monden, polijsten, tandvlees-massage en reiniging van de tong.

De Braun Oral-B Genius 9000N slimme tandenborstel komt met reisetui die meteen als oplader dienst kan doen. Opladen via deze harde etui doe je naar keuze met de meegeleverde stroomadapter of usb-kabel. Er wordt ook een gewone Oral-B oplader meegeleverd.


Kortom, de Braun Oral-B Genius is een bijzonder goede elektrische tandenborstel. En als je het geduld hebt de app te gebruiken kun je er daadwerkelijk veel effectiever mee poetsen.

Kijk op het bovenstaande Beste Tandenborstel Kopen waar je deze slimme tandenborstel het best kunt kopen.

Zie ook: Meer testen elektrische tandenborstels


Onderwerpen:
Goede slimme tandenborstels. Test Oral B-Genius tandenborstel, test slimme tandenborstel, beste tandenborstels met app, beste slimme tandenborstel.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.