Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inductie kookplaten (inbouw)

Redactie     17:24     No comments


Inductie is het kooksysteem van nu en de toekomst. Al was het maar omdat de overheid het koken op gas wil uitbannen. Daarom kijken we hier naar de beste inductie kookplaten uit de test.


Het betreft inbouw kookplaten. Wil je een losstaande inductie kookplaat? Kijk dan bij de beste vrijstaande inductie kookplaten.

Hieronder vind je drie als best geteste inbouw inductie kookplaten. Het betreft inbouw kookplaten met 4 of 5 kookzones en met en zonder flexzone. Kijk bij de inbouw inductie kookplaten voor nog veel meer van deze goede inductieplaten, met prijzen, specificaties en reviews.

Beste inductiekookplaat met 5 zones en een flexzone: Bosch PXV875DC1E

We beginnen met de meest uitgebreide van deze best geteste inductiekookplaten, de Bosch PXV875DC1E die niet alleen 5 kookzones biedt maar ook één helft kan omtoveren tot een grote kookzones. Dat kan erg handig zijn als je braadsledes of speciale langwerpige pannen gebruikt.Per kookzone heb je wel 17 verschillende temperatuurstanden tot je beschikking en speciaal voor het braden zijn er 5 verschillende braadstanden. Zo voorkom je dat je kostbare biefstuk aanbrandt. De unieke braadsensor voorkomt dat.

Beste inductiekookplaat met 4 zones en een flexzone: Samsung NZ64K5747BK

Heb je genoeg aan vier kookzones (voor vier pannen)? Dan kun je veel geld besparen door te kiezen voor deze Samsung inductie kookplaat. Deze doet niet ten onder voor de bovenstaande Bosch, maar kost maar de helft. Maar er kan dus wel een pan minder op. Maar twee van de zones kan je ook bij deze inductiekookplaat als één grote zone gebruiken. En dat is in de praktijk best handig bij grote pannen en schalen! En wat ook handig is, is de warmhoudfunctie. Kijk bij de aanbiedingen Samsung kookplaten voor meer informatie en de laagste prijs.Minder kookzones betekent ook minder ruimte nodig. Deze inductieplaat is circa 56 cm breed.

Beste inductiekookplaat met 4 zones: Bosch PIE611BB1E

Heb je die grote flexibele zone niet nodig? Dan kun je nog eens zo'n 150 euro besparen door te kiezen voor deze beste inductie kookplaat met 4 zones maar zonder flexzone. Plaats de pan op één van de kookzones en deze warmt op vol vermogen op. Vervolgens kun je kiezen uit 17 temperatuurstanden. Met de timer kun je de gewenste bereidingstijd instellen. Is deze verstreken dan klinkt er een geluidssignaal. Als je de pan van de warmtebron haalt schakelt deze (tijdelijk) uit.

Kijk bij de aanbiedingen Bosch inductie kookplaten met 4 kookzones voor deze beste inductie kookplaat inbouw met 4 kookzones tegen een lage prijs.Een goede stroomvoorziening

Hou er rekening mee dat bij al deze inbouw inductiekookplaten een 5 polige Perilex stekker nodig is. Ook moet deze aansluiting voldoende stroom kunnen leveren indien er veel energie wordt gevraagd, bijvoorbeeld bij meerdere gebruikte zones in combinatie met de boost stand. In de praktijk betekent dit meestal dat er een aparte groep in de meterkast voor de inductie kookplaat moet worden gerealiseerd.

Kijk voor de prijzen van deze inductie kookplaten (en en andere best geteste kookplaten) bij het eerder genoemde overzicht van beste inbouw inductie kookplaten.

Zie ook: Alle testen van kookplaten

Onderwerp:
Hierboven vind je de beste inductie kookplaten uit de test. Het betreft de beste inductie kookplaat met 5 zones en een flexzone, de beste kookplaat met 4 zones en een flexzone en de beste kookplaat inductie met 4 zones zonder flexzone. Hierboven vind je nog meer goede inductie kookplaten.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.