Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inductie kookplaat (inbouw)

 

De beste inductie kookplaat uit de test. Het betreft de drie beste inductie kookplaten voor inbouw in je keuken. De beste inductieplaat met 4 of 5 zones en eventueel een flexzone.


Inductie is het elektrisch kooksysteem van nu en de toekomst. Al was het maar omdat de overheid het koken op gas wil uitbannen en omdat op gas koken steeds duurder wordt. Daarom kijken we hier naar de beste inductie kookplaten uit de test.


Het betreft inbouw kookplaten. Wil je een losstaande inductie kookplaat? Kijk dan bij de beste vrijstaande inductie kookplaten.

Hieronder vind je drie als best geteste inbouw inductie kookplaten. Het betreft inbouw kookplaten met 4 of 5 kookzones en met en zonder flexzone. 

Kijk bij de inbouw inductie kookplaten voor nog veel meer van deze goede inductieplaten, met prijzen, specificaties en reviews. Daar vind je meer dan 300 indictie kookplaten voor inbouw in je keuken.

Beste inductiekookplaat met 5 zones en een flexzone: Bosch 

We beginnen met de meest uitgebreide van deze best geteste inductiekookplaten, de Bosch Series 8 inductiekookplaat met 5 zones die niet alleen 5 kookzones biedt maar ook één helft kan omtoveren tot een grote kookzones. 

Zo'n grote kookzone kan erg handig zijn als je braadsledes of speciale langwerpige pannen gebruikt.

Kijk voor deze beste inductie kookplaat bij de aanbiedingen Bosch inductiekookplaten met 5 zones. Daar vind je ook de goedkopere versie (Series 6 inductie kookplaat) van deze inductieplaat die geen zones kan samenvoegen maar wel een stuk goedkoper is. Deze Bosch Series 6 inductie kookplaat is als beste koop getest.


Bosch Series 8: Beste inductie kookplaat 5 zones


Per kookzone heb je bij de beste inductie kookplaat inbouw van Bosch wel 17 verschillende temperatuurstanden tot je beschikking en speciaal voor het braden zijn er 5 verschillende braadstanden. Zo voorkom je dat je kostbare biefstuk aanbrandt. De unieke braadsensor voorkomt dat.

Kijk bij de aanbiedingen voor de beste inductie kookplaat inbouw (5 zones) en de goedkopere beste koop bij de bovenstaande aanbiedingen van Bosch inductie kookplaten.

Beste inductiekookplaat met 4 zones en een flexzone: Samsung NZ64K5747BK

Heb je genoeg aan vier zones (kookzones voor vier pannen)? Dan kun je veel geld besparen door te kiezen voor deze Samsung inductie kookplaat. 

Deze inductie kookplaat van Samsung doet niet ten onder voor de bovenstaande Bosch inductie kookplaat, maar kost maar de helft. Maar er kan dus wel een pan minder op. 

Ook bij deze inbouw inductie kookplaat kun je twee van de zones als één grote zone gebruiken. En dat is in de praktijk best handig bij grote pannen en schalen! En wat ook handig is, is de warmhoudfunctie van deze inductiekookplaat. 

Kijk bij de aanbiedingen Samsung kookplaten voor meer informatie en de laagste prijs van deze beste inductie kookplaat met 4 zones.


Beste Samsung inductie kookplaat 4 zones

Beste Samsung inductie kookplaat 4 zones


Minder kookzones betekent ook minder ruimte nodig. Deze inductieplaat is circa 56 cm breed.

Beste inductiekookplaat met 4 zones: Bosch Series 4 (PIE611BB1E)

Heb je die grote flexibele zone niet nodig? Dan kun je nog eens zo'n 150 euro besparen door te kiezen voor deze beste inductie kookplaat met 4 zones maar zonder flexzone. 

Plaats de pan op één van de kookzones en deze warmt op vol vermogen op. Vervolgens kun je kiezen uit 17 temperatuurstanden. Met de timer kun je de gewenste bereidingstijd instellen. Is deze verstreken dan klinkt er een geluidssignaal. Als je de pan van de warmtebron haalt schakelt deze (tijdelijk) uit.

Kijk bij de aanbiedingen Bosch inductie kookplaten met 4 kookzones voor deze beste inductie kookplaat inbouw met 4 kookzones tegen een lage prijs.Een goede stroomvoorziening

Hou er rekening mee dat bij al deze inbouw inductiekookplaten een 5 polige Perilex stekker nodig is. Ook moet deze aansluiting voldoende stroom kunnen leveren indien er veel energie wordt gevraagd, bijvoorbeeld bij meerdere gebruikte zones in combinatie met de boost stand. In de praktijk betekent dit meestal dat er een aparte groep in de meterkast voor de inductie kookplaat moet worden gerealiseerd.

Kijk voor de prijzen van deze inductie kookplaten (en en andere best geteste kookplaten) bij het eerder genoemde overzicht van beste inbouw inductie kookplaten.

Zie ook: Alle testen van kookplaten

Onderwerp:
Hierboven vind je de beste inductie kookplaten uit de test. Het betreft de beste inductie kookplaat met 5 zones en een flexzone, de beste kookplaat met 4 zones en een flexzone en de beste kookplaat inductie met 4 zones zonder flexzone. Hierboven vind je nog meer goede inductie kookplaten.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *