Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Koekenpan test: Tefal beste koop

Redactie     13:54     No comments


Bij de test van anti-aanbak koekenpannen is de Tefal Character als beste koop koekenpan getest. Deze beste anti-aanbak koekenpan tegen een lage prijs is te koop in de maten 25, 28 en 32 centimeter.


De Tefal Character is de beste koop. Deze anti-aanbak koekenpan legt het af tegen de Demeyere Alu Pro Duraglide, maar die beste koekenpan is meer dan twee keer zo duur. Kijk bij de aanbiedingen van de Tefal Character voor de beste voordelige anti-aanbak koekenpan tegen een lage prijs.


Waarom is de Tefal Character de beste koop?

Maar wat maakt de Tefal Character tot de beste koop bij de anti-aanbak koekenpannen? De lage prijs van deze anti-aanbak koekenpan speelt natuurlijk mee, maar de titel beste koop zou deze anti-aanbakpan nooit krijgen als de kwaliteit ook niet heel goed was. Deze koekenpan is goed bestand tegen aanbakken en presteert ook heel goed op een inductie kookplaat.

Het verschil met de veel duurdere bovenaan genoemde Demeyere koekenpan zit hem vooral in de gevoeligheid voor slijtage. Daar is de goedkopere Tefal minder goed tegen bestand.

Maar verder is dit een heel goede anti-aanbak koekenpan. Geschikt voor alle hittebronnen, ook voor gebruik in de oven tot 175 graden. Tegen aanbakken is deze pan bijzonder goed bestand, de Titanium Pro anti-aanbaklaag gaat twee keer zo lang mee als de Titanium Force anti-aanbaklaag van andere anti-aanbak Tefal pannen. Met het gebruik van een metalen spatel heeft de sterke beschermlaag geen probleem.

De anti-aanbaklaag is zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de Tefal Character te vinden. Deze laag beschermt de pan tegen aankoeken en is ook makkelijk schoon te maken.

De bekende Tefal Thermo-Spot is ook op deze koekenpan aanwezig. Als de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt kleurt deze stip rood. Zo kun je op de ideale temperatuur bakken en blijft de textuur en smaak optimaal aanwezig.

Kortom, de Tefal Character is een goede anti-aanbakpan tegen een lage prijs. Een echte beste koop.

Kijk voor de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de actuele winkelprijs van de verschillende formaten van deze beste koekenpan.

Zie ook: Meer pannen testen

Onderwerp:
Bij de koekenpan test voor koekenpannen met anti-aanbak laag is de Tefal  Character als beste koop getest. Deze beste koekenpan op verhouding prijs / kwaliteit is hierboven relatief goedkoop te koop.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.