Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietspomp in diverse soorten

Redactie     15:57     No comments

Wat is de beste fietspomp? We kijken hier naar de beste fietspomp in diverse soorten. De beste voetpomp (om thuis je band op te pompen), de beste fietspomp voor onderweg en de beste CO2 fietspomp.


Hieronder vind je deze beste fietspompen en de alle informatie.


De beste fietspompen

Kijk voor de prijzen van deze beste fietspompen en alle specificaties op Beste Fietspomp Kopen. Je vindt daar de beste  en goedkoopste aanbieders en de fietspomp top 10 lijsten van de verschillende soorten pomp.

Beste voetpomp: SKS Air-Press

Een voetpomp is een fietspomp die je op de vloer plaatst. De voetpomp wordt daarom ook wel vloerpomp genoemd. De term voetpomp wordt gebruikt omdat je je voet op het plateau van de voetpomp plaatst om te voorkomen dat de fietspomp omvalt. Maar wat is de beste voetpomp?

Als beste voetpomp kiezen we voor de SKS Air-Press. Deze SKS fietspomp is een stabiele voetpomp die heel stevig staat, maar toch ook heel licht is. Dankzij de klemhevel van de multi valve kop werkt deze fietspomp op alle soorten ventielen.De bandenspanning lees je nauwkeurig af op de drukmeter. De SKS Air-Press is makkelijk te bevestigen en pompt makkelijk. Het is een fietspomp van hoge kwaliteit gemaakt door het Duitse SKS dat bekend staat om zijn innovatieve fietspompen. De slang is in eerste instantie wat stug naar wordt gaandeweg soepeler.
Kijk voor de prijs en alle informatie over deze beste fietspomp bij de bovenstaande productlink of op Beste Fietspomp Kopen.Een voetpomp is een fietspomp waarmee je makkelijk iedere fietsband op kunt pompen. Het nadeel van een voetpomp is de grootte. Je neemt een voetpomp niet even mee als je gaat fietsen. Daarom hieronder de beste fietspompen voor onderweg.

Beste mini fietspomp (handpomp): Topeak Race Rocket HP Minipomp

Deze kleine handpomp is een kleinere versie van de Race Rocket HP. De Topeak minipomp is klein genoeg om makkelijk mee te nemen in je fietstas of in de achterzak van je fietsshirt. Deze fietspomp past op een Presta ventiel (ook wel Frans ventiel genoemd) en een Schräder ventiel (autoventiel).

Heb je een Hollands ventiel op je fiets? Kies dan bij de aanbiedingen van de Topeak minipomp voor de Mini Dual versie van deze beste mini fietspomp. Deze kan namelijk alle drie de ventielsoorten aan.Het oppompen gaat bij deze beste fietspomp in mini formaat makkelijk dankzij de uittrekbare slang en de pompbuis is zo ontworpen dat je een hogere druk kunt bereiken. De minipomp is met zijn aluminium body, pompkop en pomphendel van hoge kwaliteit.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van deze beste fietspomp voor onderweg vind je nog diverse andere versies van de beste minipomp zoals de bovenstaande Dual fietspomp voor alle ventielen, de Topeak Mini Morph met drukmeter en de Topeak Mini Morph die je kan uitschuiven tot je een voetpomp krijgt. Zo heb je dan een minipomp en voetpomp met drukmeter in één.

Natuurlijk kom je deze beste mini fietspompen ook tegen op Beste Fietspomp Kopen.

De beste CO2 fietspomp: Lezyne Control Drive

Een CO2 fietspomp is een zeer kleine fietspomp waarop een eveneens piepklein CO2 patroon wordt aangebracht. Je zet de pomp op het ventiel en blaast deze zo vol met lucht uit het patroon. Het wordt een fietspomp genoemd, maar pompen is dus niet nodig.

Op onderstaande foto lijkt een CO2 fietspomp nog vrij groot, maar het bovenste deel is nauwelijks groter dan het ventiel waarop je hem drukt, en daaronder zit een klein CO2 patroon.
Als beste CO2 fietspomp kiezen we voor de Lezyne Control Drive, een piepkleine fietspomp (exclusief patroon 4 cm lang en slechts 92 gram zwaar) voor Presta en Schräder ventielen (Frans ventiel en autoventiel).


Samen met de minipomp van Topeak is dit de beste fietspomp voor onderweg.

Kijk voor deze drie beste fietspompen, en nog veel meer goede fietspompen op het bovenaan genoemde Beste Fietspomp Kopen of bij de vermelde productlinks.

Zie ook: Meer fietspomp testen


Samenvatting:
Wat is de beste voetpomp / beste vloerpomp? Wat is de beste fietspomp voor onderweg zoals een handpomp (minipomp) of CO2 fietspomp. Kijk hierboven voor de beste fietspompen uit de fietspomp test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.