Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietspomp in diverse soorten

Redactie     09:00     No comments

Wat is de beste fietspomp? We kijken hier naar de beste fietspomp in diverse soorten. De beste voetpomp (om thuis je band op te pompen), de beste fietspomp voor onderweg en de beste CO2 fietspomp.


Hieronder vind je deze beste fietspompen en de alle informatie.


De beste fietspompen

Kijk voor de prijzen van deze beste fietspompen en alle specificaties op Beste Fietspomp Kopen. Je vindt daar de beste  en goedkoopste aanbieders en de fietspomp top 10 lijsten van de verschillende soorten pomp.

De beste voetpomp: SKS Air-Press

Als beste voetpomp kiezen we voor de SKS Air-Press. Een stabiele voetpomp die heel stevig staat, maar toch ook heel licht is. Dankzij de klemhevel van de multi valve kop werkt deze fietspomp op alle soorten ventielen.De bandenspanning lees je nauwkeurig af op de drukmeter. De Sks Air-Press is makkelijk te bevestigen en pompt makkelijk. Het is een fietspomp van hoge kwaliteit gemaakt door het Duitse SKS dat bekend staat om zijn innovatieve fietspompen. De slang is in eerste instantie wat stug naar wordt gaandeweg soepeler.Kijk voor de prijs en alle informatie over deze beste fietspomp op het bovenstaande Beste Fietspomp Kopen.

De beste mini fietspomp (handpomp): Topeak Race Rocket HP Minipomp

Deze kleine handpomp is een kleinere versie van de Race Rocket HP. Klein genoeg om makkelijk mee te nemen in je fietstas of in de achterzak van je fietsshirt. Deze fietspomp past op een Presta ventiel (ook wel Frans ventiel genoemd) en een Schr├Ąder ventiel (autoventiel).Het oppompen gaat makkelijk dankzij de uittrekbare slang en de pompbuis is zo ontworpen dat je een hogere druk kunt bereiken. De minipompt is met zijn aluminium body, pompkop en pomphendel van hoge kwaliteit.

Ook de prijs en specificatie van deze beste fietspomp zijn op Beste Fietspomp Kopen te vinden.

De beste CO2 fietspomp: Lezyne Control Drive

Een CO2 fietspomp is een zeer kleine fietspomp waarop een eveneens klein CO2 patroon wordt aangebracht. Je zet de pomp op het ventiel en blaast deze zo vol met lucht uit het patroon. Het wordt een fietspomp genoemd, maar pompen is dus niet nodig.Als beste CO2 fietspomp kiezen we voor de Lezyne Control Drive, een piepkleine fietspomp (exclusief patroon 4 cm lang en slechts 92 gram zwaar) voor Presta en Schr├Ąder ventielen (Frans ventiel en autoventiel).

Kijk voor deze drie beste fietspompen, en nog veel meer goede fietspompen op het bovenaan genoemde Beste Fietspomp Kopen.

Zie ook: Meer fietspomp testen


Onderwerpen:
Test fietspompen, beste handpomp, beste co2 fietspompje, co2 patroon, beste voetpomp test, beste fietspomp test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.