Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste reiskoffer

Redactie     14:19     No comments


De SuitSuit Caretta is volgens de Nederlandse reizigers en vakantiegangers de beste vakantiekoffer. Deze koffer scoort 4,6 sterren op een maximum van 5 bij circa 200 beoordelingen. Daarmee is de SuitSuit Caretta de beste reiskoffer volgens de gebruikers.

De SuitSuit Caretta is een stevige hardcase koffer die je bagage goed beschermt. Ondanks zijn degelijkheid en sterke harde materiaal is het ook een lichte koffer. Het gebruikte ABS is sterk maar licht van gewicht.

Wat ook plezierig is: De SuitSuit Caretta is te koop in 3 formaten, namelijk 53 cm (32 liter), 65 cm (57 liter) en 76 cm (91 liter), en in 9 kleuren (te veel om op te noemen). Er is dus voor iedereen die een reiskoffer zoekt wel een geschikte SuitSuit Caretta koffer beschikbaar.

Kijk bij de aanbiedingen van de SuitSuit Caretta koffers voor een overzicht van al deze beste reiskoffers met hun specificaties, maten, kleuren en prijzen.

Zie ook: Meer koffer testenTip: Op Beste Koffer Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van koffers, de koffer top 10 en meer tips voor bij de aanschaf van een koffer.

Alle Caretta koffers zijn ongeacht hun grootte voorzien van vier wieltjes en een uit te trekken handvat. Zodoende kun je deze beste reiskoffers makkelijk meenemen, ook al zijn ze zwaar volgeladen. Ook is iedere SuitSuit Caretta koffer ongeacht zijn  grootte voorzien van 13 vakken zodat je al je spullen heel efficient kunt inpakken en alles snel kunt terugvinden.


Afsluiten doe je deze beste reiskoffer met een ritssluiting en eventueel met het vaste slot dat op de koffer aanwezig is.


Over SuitSuit koffers

SuitSuit is een Nederlands merk dat sinds 2008 bestaat. Aanvankelijk maakte ze kofferhoezen, maar sinds 2011 ook met heel veel succes koffers. SuitSuit koffers staan er niet alleen om bekend dat ze heel goed van kwaliteit en heel praktisch zijn, maar ook om hun mooie design dat vooral vrouwen aanspreekt. De opvallende kleuren van deze reiskoffers zorgen er voor dat je ze zonder problemen op de bagageband herkent.Het logo van SuitSuit is een schildpad. Dat slaat niet op snelheid waarmee je deze koffers verplaatst (daarmee is niets mis) maar op bescherming en kracht. De Caretta koffers zijn daarbij voorzien van een relief dat aan de schild van een schildpad doet denken.

Naast koffers maakt SuitSuit ook handtassen, rugzakken, paspoorthoezen en boodschappentassen. Ook deze kun je allemaal via de bovenstaande aanbiedingen van SuitSuit vinden.

Zie ook: Meer testen koffers


Onderwerp:
Wat is de beste reiskoffer uit de test? De Nederlandse vakantiegangers kiezen massaal voor de SuitSuit Caretta als beste reiskoffer. Deze reiskoffer krijgt de hoogste waardering. De SuitSuit Caretta is een rolkoffer die goedkoop. praktisch en goed van kwaliteit is. De beste koop volgens de Nederlandse reizigers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.