Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste DAB+ radio's (top 10)

Redactie     09:00     No comments


Als je vandaag de dag een nieuwe radio koopt is het verstandig te kiezen voor een DAB+ radio. Met een DAB+ radio ontvang je radiostations digitaal, dus geheel zonder ruis en in een veel betere (digitale) geluidskwaliteit. Maar wat is de beste DAB+ radio? En wat voor DAB+ radio's zijn er allemaal te koop. Hier kijken we naar de beste DAB+ radio's in de DAB radio top 10.


De beste DAB+ radio's

Bij Bol.com verkopen ze vele honderden DAB+ radio's. Alle bekende digitale radio's zijn er te koop. De radio-experts van Bol.com kunnen dus perfect adviseren welke DAB+ radio's de beste zijn. Hun aanbevolen radio's kun je hier vinden: Dit is de DAB+ radio top 10

In het bovenstaande  DAB+ radio top 10 tref je verschillende soorten DAB radio's aan. Kijk hier voor voorbeeld de beste DAB+ tafelradio en de beste portable DAB+ radio. Hieronder kijken we naar de verschillende soorten digitale DAB radio's.

Meer goede DAB+ radio's

Maar er zijn nog meer goede DAB radio's. Kijk voor alles dat er op dit gebied te koop is, de goedkoopste online aanbieders, de actuele DAB radio top 10 en meer informatie en tips voor bij het kopen van de beste DAB+ radio op Beste DAB+ radio Kopen.


Voorbeelden verschillende DAB+ radio's

Alle soorten radio's zijn tegenwoordig als DAB+ radio verkrijgbaar. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van verschillende soorten DAB radio's.

DAB+ tafelradio

De meeste DAB+ radio's zijn tafelradio's. Hieronder worden radio's bedoeld die vrijstaand zijn (ze hebben dus ingebouwde speakers) maar niet portable.


Hierboven zie een populaire DAB+ radio van Muse. Dit is een bijzonder veelzijdige DAB+ radio met 60 Watt vermogen. Zoals veel (maar lang niet alle) DAB+ tafelradio's is deze digitale radio voorzien van een CD-speler. Ook kun je hem als Bluetooth speaker, wekkerradio en MP3-speler gebruiken. Kijk voor meer informatie over deze zeer veelzijdige DAB+ digitale radio bij de hier boven genoemde sites.

Portable DAB+ radio

Heel veel andere DAB+ radio's worden ook onderweg gebruikt. Het voordeel van radio is immers dat je de zenders overal kunt ontvangen. Dat geldt ook voor digitale radio.


Een eenvoudige en voordelige portable DAB+ radio is de bovenstaande radio van Lenco. Dit is zeker niet de meest uitgebreide DAB+ radio maar wel een radio waarmee je perfect digitale radiouitzendingen kunt ontvangen. En natuurlijk FM radio zoals bij alle DAB+ radio's.

Deze digitale radio is klein en licht (circa een halve kilo) en beschikt over AC/DC en koptelefoon aansluitingen en (het belangrijkste) levert een prima geluid af.

DAB+ wekkerradio

Wil je wakker worden met het beste geluid uit je wekkerradio? Ook wekkerradio's zijn er met DAB+.


De meeste DAB+ wekkerradio's zien er uit zoals je van een wekkerradio verwacht. Maar de kubus-vormige Sony DAB+ wekkerradio hierboven ziet er wat origineler uit. Dit is dan ook een bijzonder populaire DAB+ wekkerradio. 

Niet alleen produceert deze Sony DAB+ wekkerradio een perfect digitaal geluid via vijf voorkeurzenders, ook heeft hij goede wekkerradio-functies zoals een dimbaar LCD-display en een USB-poort om je telefoon op te laden. Ook kun je hem (dankzij een batterij) meenemen als portable DAB+ radio.


Retro DAB+ radio

DAB+ mag dan de modernste vorm van radio zijn, opvallend veel populaire DAB+ radio's zijn expres in een klassiek retro design uitgevoerd.Een mooi voorbeeld is deze portable DAB+ radio in vintage stijl van Denver met een kast van echt hout. Maar vergis je niet in het "ouderwetse" design. Deze radio geeft een glashelder digitaal geluid, je kunt hem als Bluetooth speaker gebruiken en je hebt de mogelijkheid er andere apparatuur op aan te sluiten.

Kijk bij de bovenstaande links voor alle informatie over deze DAB+ radio's en andere goede DAB+ radio's.

Foto bovenaan: Muse

Onderwerpen:
Beste DAB+ radio test, beste DAB radio's, portable, tafelradio.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.