Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste magnetrons

 

Hier vind je alle beste magnetrons (de magnetrons met de hoogste waardering). Alle soorten magnetrons in alle prijsklassen.Wat is de beste magnetron om in te koken en te bakken? Wat is de beste voordelige magnetron als je er alleen mee wilt opwarmen? Welke magnetron is de beste voor de hobbykok? En wat is de beste inbouwmagnetron? Hier kijken we naar de beste magnetrons.

Het gaat daarbij om alle soorten magnetrons zoals combi magnetrons, solo magnetrons, inbouw magnetrons en vrijstaande magnetrons. En dat alles in de verschillende prijsklassen.

De beste magnetrons

In het overzicht met beste magnetrons vind je alle magnetrons die met 5 sterren zijn gewaardeerd.


De beste magnetrons in hun klasse

Er zijn diverse beste magnetrons voor diverse soorten gebruikers. De ene persoon gebruikt zijn magnetron immers anders dan de andere persoon, en het is helemaal niet nodig om te kiezen voor een peperdure magnetron die alles kan. Vooral niet als je er alleen in opwarmt, ontdooit of slechts op een bescheiden manier mee kookt.

Bovendien vindt iedereen weer andere functies en kenmerken belangrijk bij zijn magnetron. Er zijn dan ook veel magnetrons die de titel beste magnetron kunnen dragen. Daarom kijken we hier naar de beste magnetrons volgens de ervaringen en waarderingen van hun gebruikers.

Je vindt daar de beste magnetrons voor iedere toepassing, maar bijvoorbeeld ook de beste solo magnetron (een goedkope magnetron die je niet als oven kunt gebruiken) en de beste magnetron voor grote schalen (ideaal voor een groot gezin). Het gaat daarbij zowel om inbouwmagnetrons als vrijstaande magnetrons.

Zie ook:

Vrijstaande combimagnetron Etna

Vrijstaande combimagnetron Etna


Kies zelf de beste magnetron

Ook de wensen en eisen die een gebruiker aan zijn magnetron stelt zijn niet altijd makkelijk in een hokje te plaatsen. Het is ook mogelijk om aan de hand van deze wensen zelf op zoek te gaan naar de voor jou persoonlijk beste magnetron. Dat kan snel en makkelijk met de Magnetron Keuzehulp die je op Beste Magnetron Kopen kunt vinden.

Op Beste Magnetron Kopen vind je tevens de Magnetron Top 10. de goedkoopste aanbieders van de beste magnetrons en meer informatie en tips voor bij het zoeken en vinden van de beste magnetron.

Tips kiezen beste magnetron

Voor dat zoeken en vinden van de beste magnetron hebben we hieronder ook nog wat tips staan. De kenmerken uit deze tips kun je gebruiken om uit het bovenaan genoemde overzicht met beste magnetrons je persoonlijk beste magnetron te selecteren.

 • Gebruik je de magnetron alleen om te ontdooien en op te warmen? Dan kun je geld besparen door te kiezen voor een solo-magnetron. Een solo-magnetron is een magnetron zonder oven-functie.
   
 • Dit in tegenstelling tot de combi-magnetron die je ook als oven kunt gebruiken. De meeste magnetrons zijn combi-magnetrons.
   
 • De meeste van deze combi-magnetrons beschikken tegenwoordig ook over een grill-functie. Deze grill zorgt voor een lekker knapperig korstje aan je gerecht.
   
 • Wil je ovenfriet bereiden met je magnetron? Kies dan voor een magnetron met crisp functie . Deze zorgt via extra onderwarmte voor een krokant frietje.
   
 • Een draaiplateau is erg handig omdat de gerechten dan door automatisch te draaien goed aan alle kanten evenveel verhit worden. Let er wel op dat een eventuele ovenschaal de ruimte heeft om te draaien.
   
 • Daarom moet je een magnetron nooit te klein kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de pizza's die je misschien wilt opwarmen.

 • Over pizza gesproken. Sommige magnetrons beschikken over een pizza stand. De pizza wordt dan van onder verwarmd wat voor betere pizzabodem zorgt.
   
 • Vind je het belangrijk dat een maaltijd snel wordt opgewarmd, bijvoorbeeld omdat je snel wil eten als je thuiskomt. Kies dan voor een magnetron met een vermogen van minimaal 1000 Watt.
   
 • Bij een magnetron met stoomfunctie kun je ook eten stomen. Een enkele magnetron beschikt daarvoor over een klein waterreservoir.

 • De heteluchtmagnetron is de combi-magnetron variant om de heteluchtoven. Deze circuleert met een ventilator hete lucht door de magnetron. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld ovenschotels en lasagne.
   
 • Wil je een taart of cake bakken? Kies dan voor een combi-magnetron met zowel bovenwarmte als onderwarmte.
In de keuzehulp op Beste Magnetron Kopen en in het overzicht met alle beste magnetrons kun je al deze eigenschappen als wens opgeven. Je krijgt dan alleen magnetrons te zien die aan al jouw eisen voldoen.

Zie ook: Meer magnetron tests


Samenvatting:
Bovenaan deze pagina vind je een overzicht met alle beste magnetrons. Dat betreft de beste magnetrons in alle soorten zoals de beste combimagnetrons, de beste inbouwmagnetrons, de beste heteluchtmagnetrons en de beste solomagnetron (een eenvoudige goedkope magnetron). Tevens geven we tips voor bij het vinden en goedkoop kopen van je persoonlijk beste magnetron.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *