Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Klopboormachines test: De beste klopboormachine

 

De beste klopboormachine uit de test, andere goed geteste klopboormachines en de boormachine keuzehulp om je beste klopboormachine te vinden.

Voor veel voorkomende boorwerkzaamheden als het boren in hout, baksteen, metselwerk, gips en metaal is een klopboormachine (klopboor) een heel goede boormachine. Hier kijken we naar de beste klopboormachines in diverse categorieën en de beste klopboren in diverse prijsklassen.

Een goede klopboormachine is handzaam, praktisch, krachtig en goed te betalen. Alleen voor het boren in beton heb je een niveautje hoger nodig, in de vorm van een boorhamer. Kijk bij de andere testen van boormachines voor de beste boorhamers en andere types boormachines zoals de beste accuboormachine.

Maar hier kijken we dus naar de beste klopboormachines uit de test en hebben we tips voor het kiezen van de beste klopboormachine.

De beste klopboormachines uit de test

Ook binnen de klopboormachines zijn er veel verschillen, en de beste klopboor machine is niet voor iedereen dezelfde klopboormachine. Een professional en een heel fanatieke doe het zelver zal hogere eisen aan zijn boormachine stellen dan een af en toe klusser, en dan ook meer geld voor zijn nieuwe klopboor willen neertellen.

In het overzicht beste klopboormachines uit de test vind je dan ook meerdere best geteste klopboormachines. De beste accu-klopboormachines en de beste klopboormachines op netstroom voor diverse soorten gebruikers en in verschillende prijsklassen. Kijk daar voor je beste klopboormachine volgens de experts.


Kies je beste klopboormachine

Zit je gewenste klopboor machine toch niet tussen deze beste klopboormachines uit de test? Dan kun je ook zelf je beste klopboormachine selecteren uit het onderstaande overzicht met alle klopboormachines. 

In deze klopboor keuzehulp vind je ruim 400 klopboormachines met al hun specificaties, mogelijkheden en prijzen. En goede selectie mogelijkheden om je beste klopboormachine uit dit grote aantal te selecteren.

Hieronder vind je wat tips voor bij het kiezen van de voor jou beste klopboormachine.


Klopboormachine met accu of stekker?

Een belangrijke keuze die je maakt is die tussen een accu klopboormachine of een klopboormachine met snoer. De accu versie van de klopboormachine is duurder maar geeft je veel meer bewegingsvrijheid tijdens het boren.  Omdat een klopboor machine tijdens het boren best veel stroom verbruikt worden er bij goede klopboormachines vaak meer dan één accu geleverd. Dat maakt de prijs natuurlijk weer wat hoger, maar je bent er dankbaar voor als accu nummer 1 tijdens je klus leeg raakt.

Let er bij het prijsvergelijken op dat er ook accu klopboormachines zijn waarbij je de accu los moet bijbestellen. Deze accu-klopboormachines lijken onterecht goedkoop.

De ene accu is de andere niet. Let op de Ah waarde van de klopboor machine. Ah staat voor ampère uur en geeft aan hoeveel stroom de accu levert. Hoe hoger de Ah hoe meer capaciteit de accu heeft.

De accuspanning is wat anders dan het uithoudingsvermogen van de accu. De accuspanning is van belang van hoe krachtig de boormachine kan boren. Om in zwaar steen te boren heb je minimaal 18 volt nodig, het minimum voor een goede klopboormachine.

Tip: Op Beste Boormachine Kopen vind je alle tips en informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste boormachine. Met een keuzehulp, de goedkoopste winkels voor een boormachine en meer nuttige informatie over goede klopboormachines en andere boormachines.

Foto: Bosch klopboormachine


Onderwerp:
Hier boven vind je de beste klopboormachines uit de test en een overzicht van alle klopboormachines die verkrijgbaar zijn in Nederland. Liever een ander soort boormachine? Bovenaan staat een link naar nog meer beste boormachines uit de test. Deze testen zijn o.a. uitgevoerd door de Consumentenbond. Meer goede boormachines en de beste winkels om online goedkoop een klopboormachine of andere boormachine te kopen vind je op Beste Boormachine Kopen. 


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.