Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste combihamer

 

Hier vind je de beste combihamer uit de test, uitleg over de combihamer en aanbiedingen van alle goede combihamers.

DeWalt boorhamer

Beste combihamer en andere goede combihamers

Hier vind je de beste combihamer uit de test. Ook hebben we een overzicht met aanbiedingen van alle combihamers. Daar vind je meer dan 100 combihamers met al hun specificaties, prijzen, mogelijkheden en reviews.


Wat is een combihamer?

Een combihamer is veelzijdig en krachtig gereedschap waarmee je in hard materiaal als steen en beton kunt boren en hakken. Een combihamer is een echte powertool voor zwaar werk. Combihamers kunnen via perslucht of hydraulisch worden aangedreven, maar consumenten en klussers gebruiken meestal een elektrische combihamer. Ook de elektrische combihamer is in vele formaten en vermogens beschikbaar.


Makita combihamer

Makita combihamer

Met een combihamer kun je een gat in beton of steen boren en vervolgens een opening maken door de rest van het steen of beton weg te hakken. Ook kun je een combihamer gebruiken om een muurtje te slopen of om tegels van de wand weg te bikken.

Dat kan met één gereedschap, wat de combihamer efficiënt maakt voor dit soort grote klussen. Voor het hakken plaats je een beitel op de combihamer. Dat kan een puntbeitel of platte beitel met een SDS aansluiting zijn.

Veilig een combihamer gebruiken
Omdat de combihamer heel krachtig gereedschap is moet je wel wat voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zo is het belangrijk beschermende kleding te dragen zoals een veiligheidsbril en een gehoorbeschermer.


Bosch combihamer

Bosch combihamer

Beste combihamer merken

De beste combihamer fabrikanten zijn de bekende fabrikanten van krachtig elektrisch gereedschap zoals DeWalt, Milwaukee, Makita, Bosch Professional, Hitachi en Metabo, 

Andere fabrikanten die combihamers maken zijn Black &Decker, Hikoki, PowerPlus, Ferm, Stanley, Ekiv en Boxer Tools.

Zie ook:
Foto bovenaan: DeWalt combihamer


Onderwerp:
Hier hebben we de de beste combihamer uit de test, geven we informatie over de combihamer en hebben we goede combihamer merken. Bij de aanbiedingen vind je meer dan 100 combihamers die daar relatief goedkoop te koop zijn.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *