Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste combihamer

Hier vind je de beste combihamer uit de test, uitleg over de combihamer en aanbiedingen van alle goede combihamers.


Beste combihamer test

Hier vind je de beste combihamers uit de test. Het betreft de beste combihamer voor de professional en de (wat goedkopere) beste combihamer voor de klusser thuis.


Boormachine Keuzehulp
Andere goede combihamers

Ook heb ik een overzicht voor je met aanbiedingen van alle combihamers. Daar vind je meer dan 100 combihamers met al hun specificaties, prijzen, mogelijkheden en reviews.
 

Hieronder kijken we wat een combihamer precies is, wat je er mee kan en heb ik tips voor het kiezen van je beste combihamer.Wat is een combihamer?

Een combihamer is veelzijdig en krachtig gereedschap waarmee je in hard materiaal als steen en beton kunt boren en hakken. Een combihamer is een echte powertool voor zwaar werk. Combihamers kunnen via perslucht of hydraulisch worden aangedreven, maar consumenten en klussers gebruiken meestal een elektrische combihamer. Ook de elektrische combihamer is in vele formaten en vermogens beschikbaar.


Makita combihamer

Makita combihamer

Met een combihamer kun je een gat in beton of steen boren en vervolgens een opening maken door de rest van het steen of beton weg te hakken. Ook kun je een combihamer gebruiken om een muurtje te slopen of om tegels van de wand weg te bikken.

Dat kan met één gereedschap, wat de combihamer efficiënt maakt voor dit soort grote klussen. Voor het hakken plaats je een beitel op de combihamer. Dat kan een puntbeitel of platte beitel met een SDS aansluiting zijn.

Een combihamer is een veelzijdige boormachine, Een combihamer is vooral geschikt voor taken waarbij kracht nodig is om te boren.


Dit zijn taken die je met een combihamer kunt uitvoeren:

  • Boren in beton, baksteen en metselwerk.
  • Boren in hout (met een houtboor)
  • Beton, stenen, tegels en pleisterwerk hakken en breken via de beitelfunctie.
  • Maken van openingen voor leidingen, elektrische bedrading en buizen.


Demonstratie en test Makita boorhamers
In de video hieronder worden enkele Makita boorhamers gedemonstreerd en daarbij worden handige tips gegeven voor het kiezen van een voor jou geschikte boorhamer.

Veilig een combihamer gebruiken
Omdat de combihamer heel krachtig gereedschap is moet je wel wat voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zo is het belangrijk beschermende kleding te dragen zoals een veiligheidsbril en een gehoorbeschermer.


Bosch combihamer

Bosch combihamerBeste combihamer merken

De beste combihamer fabrikanten zijn de bekende fabrikanten van krachtig elektrisch gereedschap zoals DeWalt, Milwaukee, Makita, Bosch Professional, Hitachi en Metabo, 

Andere fabrikanten die combihamers maken zijn Black &Decker, Hikoki, PowerPlus, Ferm, Stanley, Ekiv en Boxer Tools.

Zie ook:
Foto bovenaan: DeWalt combihamer


Onderwerp:
Hier hebben we de de beste combihamer uit de test, geven we informatie over de combihamer en hebben we goede combihamer merken. Bij de aanbiedingen vind je meer dan 100 combihamers die daar relatief goedkoop te koop zijn.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik adviseer een Makita combihamer of een elektrische combihamer van Bosch Professional. Voor mij zijn dit de beste combihamer merken. Goedkope combihamers zijn dit echter niet. Zijn ze boven je budget en zoek je een redelijk goede goedkope combihamer? Kijk dan eens naar een Ferm combihamer of Powerplus combihamer. Niet zijn niet zo goed als de combihamers van Makita en Bosch Professional maar voor de gemiddelde gebruiker die hem thuis incidenteel gebruikt goed genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.