Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede fotoprinters: Beste printers om foto's te printen

Redactie     17:12     No comments

beste fotoprinter

Printers worden vaak gebruikt om zelf af en toe een foto te printen. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat het printje van deze foto van hoge kwaliteit is. Vooral als je foto ergens wil neerzetten of aan de muur wilt hangen. Daarom hier de beste printers om foto's te printen.

Het gaat daarbij om A4 printers die je ook voor je andere printwerk zoals brieven en rapporten kunt gebruiken. Maar deze printers zijn geoptimaliseerd voor het printen van foto's. Ze printen de foto's veel mooier af dan een gemiddelde "gewone" printer.


A4 fotoprinters

Printer die geoptimaliseerd zijn voor het printen van mooie foto's worden fotoprinter genoemd, ook al kunnen ze dus ook al het andere printwerk voor hun rekening nemen. Vrijwel altijd zijn fotoprinters inkjet printers omdat de inkjet technologie veel mooiere foto's oplevert dan de techniek van laserprinters. 

Ook zijn de meeste fotoprinters all-in-one printers. De meeste kopers willen tegenwoordig hun printer ook als kopieerapparaat kunnen gebruiken. Bovendien is een all-in-one fotoprinter erg handig omdat je dan ook bestaande foto's kunt digitaliseren en/of in hoge kwaliteit kunt dupliceren.

Grote printerfabrikanten brengen hun fotoprinters vaak in series met meerdere modellen uit. Heel populair is de HP Envy fotoprinter serie die uit drie modellen bestaat. Canon heeft de Canon Pixma fotoprinters en Epson biedt een serie Epson SureColor fotoprinters.

Beste professionele fotoprinters

Naast de fotoprinters voor thuis en de mobiele fotoprinters (pocketprinters) zijn er ook nog de professionele fotoprinters. Deze kunnen vaak in een groter formaat dan A4 printen (A3 of zelf A2) en leveren afdrukken van zeer hoge kwaliteit. Bij de beste professionele fotoprinters worden dan bijvoorbeeld veel verschillende inktcartridges gebruikt voor verschillende kleuren.

De professionele fotoprinters uit de Canon imagePROGRAF serie zijn in diverse testen de beste professionele fotoprinter.

Kijk hierboven voor de beste fotoprinters of kijk op Beste Printer Kopen voor aanbiedingen van alle goede printers (waaronder fotoprinters) bij de beste online aanbieders.Onderwerp:
Hierboven vind je een overzicht van de beste fotoprinters. Dit zijn de beste printers om foto's te printen. De beste fotoprinter is meestal een all-in-one inkjetprinter. De beste fotoprinter is een allround printer die geoptimaliseerd is voor het mooi printen van foto's.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.