Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede fotoprinters: Beste printers om foto's te printen

 

Hier vind je de beste fotoprinters uit de test. Zowel de beste professionele fotoprinter als de beste fotoprinter voor thuis.

beste fotoprinter test

Printers worden vaak gebruikt om zelf af en toe een foto te printen. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat het printje van deze foto van hoge kwaliteit is. Vooral als je foto ergens wil neerzetten of aan de muur wilt hangen. Daarom hier de beste printers om foto's te printen.

Het gaat daarbij om A4 printers die je ook voor je andere printwerk zoals brieven en rapporten kunt gebruiken. Maar deze printers zijn geoptimaliseerd voor het printen van foto's. Ze printen de foto's veel mooier af dan een gemiddelde "gewone" printer.A4 fotoprinters

Printer die geoptimaliseerd zijn voor het printen van mooie foto's worden fotoprinter genoemd, ook al kunnen ze dus ook al het andere printwerk voor hun rekening nemen. Vrijwel altijd zijn fotoprinters inkjet printers omdat de inkjet technologie veel mooiere foto's oplevert dan de techniek van laserprinters. 

Ook zijn de meeste fotoprinters all-in-one printers. De meeste kopers willen tegenwoordig hun printer ook als kopieerapparaat kunnen gebruiken. Bovendien is een all-in-one fotoprinter erg handig omdat je dan ook bestaande foto's kunt digitaliseren en/of in hoge kwaliteit kunt dupliceren.

Grote printerfabrikanten brengen hun fotoprinters vaak in series met meerdere modellen uit. Heel populair is de HP Envy fotoprinter serie die uit drie modellen bestaat. Canon heeft de Canon Pixma fotoprinters en Epson biedt een serie Epson SureColor fotoprinters.

Beste professionele fotoprinters

Naast de fotoprinters voor thuis en de mobiele fotoprinters (pocketprinters) zijn er ook nog de professionele fotoprinters. 

Een professionele fotoprinter kan vaak in een groter formaat dan A4 printen (A3 of zelf A2) en een professionele fotoprinter levert afdrukken van zeer hoge kwaliteit. 

Bij de beste professionele fotoprinters worden dan bijvoorbeeld veel verschillende inktcartridges gebruikt voor verschillende kleuren.

De professionele fotoprinters uit de Canon imagePROGRAF serie zijn in diverse testen de beste professionele fotoprinter uit de test,

Kijk hierboven voor de beste fotoprinters of kijk op Beste Printer Kopen voor aanbiedingen van alle goede printers (waaronder professionele fotoprinters en andere fotoprinters) bij de beste online aanbieders.Onderwerp:
Hierboven vind je een overzicht van de beste fotoprinters. Dit zijn de beste printers om foto's te printen. De beste fotoprinter is meestal een all-in-one inkjetprinter. De beste fotoprinter voor thuis is een goede allround printer die geoptimaliseerd is voor het mooi printen van foto's. M
aar er zijn ook professionele fotoprinters. Een goede professionele fotoprinter kan ook grotere foto's of zelfs posters printen, zoals foto's in A3 en soms zelfs A2 formaat. Kijk hier boven voor de beste fotoprinters. Je vindt er ook een link naar goede pocket printers / mobiele foto printers.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *