Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Philips beste stofzuiger test

Bij een recente test van stofzuigers is een Philips Performer Silent stofzuiger als beste stofzuiger getest.

Philips beste stofzuiger test


Deze Philips stofzuiger is naast goed ook nog eens zuinig met energie en daarmee tevens goedkoop in het gebruik. 

Hieronder kijken we naar de beste geteste Philips stofzuiger. Meer beste stofzuigers uit andere testen vind je bij de beste stofzuiger test.

Philips Performer Silent stofzuiger

De beste stofzuiger van Philips uit deze internationaal uitgevoerde test is de Performer Silent FC8785/09. Dit is een hele krachtige Philips stofzuiger die zelfs met dierenharen in het tapijt geen enkel probleem heeft. Het is een traditionele stofzuiger, dus een stofzuiger met stofzak.

Zoals de Silent in de naam aangeeft is deze beste Philips stofzuiger ook een stille stofzuiger (66 dB). De geringe geluidsopbrengst gaat niet ten koste gaat van de zuigprestaties. De krachtige 750W motor van deze beste Philips stofzuiger presteert heel goed.

Dat geldt ook voor de roterende turboborstel voor o.a. het verwijderen van hardnekkig vuil uit het tapijt.

Deze Philips stofzuiger is geen goedkope stofzuiger, maar dus wel een heel goede stofzuiger. Niet voor niets is dit de beste stofzuiger uit de test.


Heb je een goede of slechte ervaring met een Philips stofzuiger? Of heb je tips, opmerkingen of vragen. Bij de reacties onder dit artikel kun je al je opmerkingen met betrekking tot Philips stofzuigers plaatsen.
Foto bovenaan: Philips

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik ben tevreden over de Philips Performance Silent omdat deze stofzuiger ook goed tapijt zuigt. Je hebt stofzuigers die heel goed zijn om laminaat maar slecht op tapijt. Deze Philips stofzuiger kan beide aan. Dat vind ik de meest belangrijke eigenschap van een stofzuiger.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.