Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips beste stofzuiger test

 

Twee stofzuigers zijn in de Consumentenbond stofzuiger test als beste stofzuiger getest. Een stofzuiger van Philips en van Rowenta. 


Philips beste stofzuiger consumentenbond test


Beide beste stofzuigers hebben tevens het label Groene Keuze gekregen. Deze stofzuigers zijn namelijk ook zuinig met energie en daarmee tevens goedkoop in het gebruik. 

Hieronder kijken we naar de beste geteste Philips stofzuiger. Kijk voor de (goedkopere) Rowenta stofzuiger met dezelfde score bij de Rowenta stofzuiger test.

Meer beste stofzuigers uit andere testen vind je bij de beste stofzuiger test.

Philips Performer Silent stofzuiger

De beste stofzuiger van Philips uit de test is de Performer Silent FC8785/09. Dit is een hele krachtige Philips stofzuiger die zelfs met dierenharen in het tapijt geen enkel probleem heeft. Dit is een traditionele stofzuiger, dus een stofzuiger met stofzak.


Philips stofzuiger beste test Consumentenbond

Philips stofzuiger (Foto: Bol.com)


Zoals de Silent in de naam aangeeft is dit ook een stille stofzuiger (66 dB) zonder dat dit ten koste gaat van de zuigprestaties. De krachtige 750W motor presteert heel goed.

Dat geldt ook voor de roterende turboborstel voor o.a. het verwijderen van hardnekkig vuil uit het tapijt.

Deze Philips stofzuiger is geen goedkope stofzuiger, maar wel een heel goede stofzuiger. Niet voor niets is dit samen met de Rowenta de beste stofzuiger uit de test.

Zie ook:


Foto bovenaan: Philips
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.