Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope stofzuiger

 

Zoek je een goedkope stofzuiger die goed zuigt? Hier de beste goedkope stofzuigers.


Goedkope stofzuiger Philips

Philips stofzuiger


We hebben drie goede goedkope stofzuiger. De beste goedkope stofzuiger zonder zak, de beste budget stofzuiger met zak en de beste goedkope steelstofzuiger.

Of je een dure stofzuiger nodig hebt of kan volstaan met een goede goedkope stofzuiger hangt vooral van het gebruik af. De vloerbedekking die je moet zuigen is daarbij het meest belangrijk. 

Moet de stofzuiger hoogpolig tapijt zuigen? Dan wordt er veel van de stofzuiger gevraagd. Je hebt dan een stofzuiger met een hoog vermogen nodig, en de zuigkracht van een goedkope stofzuiger is dan vaak niet voldoende. Maar tegenwoordig hebben de meeste huizen een gladde vloer, bijvoorbeeld laminaat, vinyl tegels of een PVC vloer. In dat geval is de vloer heel wat makkelijker te zuigen en presteert een goedkope stofzuiger met een goede borstel prima.

Een ander verschil tussen een goedkope stofzuiger en een dure stofzuiger zit hem in de meegeleverde borstels en andere hulpstukken. Bij de keuze van een stofzuiger is het belangrijk om er op te letten of de voor jouw vloerbedekking geschikte borstel wordt meegeleverd (bijvoorbeeld een parketborstel). Maar universele stofzuigerborstels zijn ook goedkoop los te koop.

Is er sprake van een stofallergie, dan is het aan te raden om te controleren of de stofzuiger over een geschikt hepa-filter beschikt, want bij een goedkope stofzuiger is dat lang niet altijd het geval. Verder maken goedkope stofzuiger gemiddeld genomen wat meer geluid en missen ze luxe (maar niet noodzakelijke) opties als een automatische aanpassing van de borstel aan de ondergrond, handgreep bediening en verlichting op het mondstuk.

Hieronder drie goede goedkope stofzuigers:


Inventum stofzuiger met zak

De beste goedkope stofzuiger uit diverse testen is de Inventum stofzuiger met zak. Deze traditionele stofzuiger is te koop vanaf circa 60 euro (winkelprijs) in diverse versies. De goedkoopste Inventum stofzuiger heeft een kort snoer (actieradius 8 meter) en een kleine stofzak van anderhalve liter. 

Maar als je een tientje meer betaald heb je een betere versie met een dubbel zo grote stofzak en een actieradius van 10 meter die bovendien stiller is. Deze nauwelijks duurdere Inventum stofzuiger (verkrijgbaar in rood en zwart) wordt aanmerkelijk vaker gekocht.

Beste goedkope stofzuiger InventumAl deze goedkope Inventum stofzuigers zijn voorzien van een HEPA 13 filter. Dit is een luchtfilter in één van de hoogste classificaties binnen de HEPA-normen. Een HEPA 13 stoffilter is in staat om minstens 99,95% van de stofdeeltjes met een grootte van 0,3 micrometer (micron) te filteren.

 Pollen, stof, schimmels, huisstofmijt en zelfs sommige virussen en bacteriën komen zodoende niet terug in de lucht bij het stofzuigen. Dit maakt deze beste goedkope stofzuiger ook heel geschikt voor mensen met astma, hooikoorts, luchtweg-allergie en ademhalingsproblemen.

Hieronder vind je aanbiedingen van deze beste goedkope stofzuiger en meer (maar fuurdere) best geteste stofzuigers met zak.


Philips 2000 stofzuiger zonder zak

Zoek je een goede goedkope stofzuiger zonder zak? Dan is de Philips 2000 stofzuiger een aanrader. Dit is niet de meest goedkope stofzuiger zonder zak maar met een winkelprijs van rond de 100 euro wel een goedkope stofzuiger met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Philips stofzuiger zonder zakOok de voordelige Philips 2000 stofzuiger beschikt over een snoer van 6 meter (het bereik is 9 meter), een 850 Watt motor, ee combi zuigmond en een stofreservoir van 1,3 liter. Deze goedkope Philips stofzuiger is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

De goedkope zakloze stofzuiger is voorzien van de Philips PowerCyclone 4 technologie die volgens de fabrikant 99,9% stofopname biedt. 

Kijk hieronder voor aanbiedingen van deze beste goedkope stofzuiger zonder zak en voor meer beste stofzuigers zonder zak uit de test.


Primo steelstofzuiger

Tot slot de beste goedkope steelstofzuiger. De beste goedkope stofzuiger in deze klasse is een Primo snoerloze steelstofzuiger die vanaf 80 euro te koop is.

Deze beste goedkope stofzuiger is draadloos, zakloos en zowel inzetbaar als kruimelzuiger als stofzuiger. Heb je thuis tapijt liggen dan is dit een stofzuiger voor de kleine klussen tussendoor, maar bij harde vloeren kun je volstaan met deze goedkope stofzuiger. 

Beste goedkope steeltrofzuiger PrimoVoor een stofzuiger in zo'n goedkope prijsklasse beschikt deze Primo draadloze stofzuiger over een goede accu want zelfs als je continue in de hoogste stand zuigt kun je 20 minuten stofzuiger. In de laagste stand zelfs dubbel zoveel. 

Deze beste goedkope steelstofzuiger is voorzien van een HEPA 13 filter dus prima geschikt als stofzuiger voor mensen met een allergie. Kijk hier onder voor de prijzen van deze beste goedkope draadloze stofzuiger en voor meer beste snoerloze steelstofzuigers uit de test waaronder ook de duurdere Dyson stofzuigers.


Meer goedkope stofzuiger aanbiedingen

Hier boven vind je drie van de beste goedkope stofzuigers. Meer goede goedkope stofzuigers zijn te vinden bij de onderstaande stofzuiger aanbiedingen. Je vindt daar de stofzuiger aanbiedingen bij diverse goedkope winkels.

Zie ook:
Onderwerp:
Ben je op zoek naar een goede goedkope stofzuiger. Hier boven vind je beste goedkope stofzuigers uit de test, met de beste goedkope stofzuiger met zak, de beste voordelige snoerloze steelstofzuiger en de beste goedkope stofzuiger zonder zak.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *