Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste yoghurtmaker

Ook je eigen yoghurt kun je maken. Je eigen favoriete yoghurt, helemaal naar eigen smaak en met je eigen ingrediënten. Zonder toevoegingen die je niet wil. Dat doe je mee een speciale yoghurtmaker (yoghurtmachine). Hier de beste yoghurtmakers uit de test en tips om de beste yoghurtmaker te kopen.


Beste yoghurtmaker uit de test

We hebben één test van yoghurtmakers voor je.


Kies de beste yoghurtmaker

Of kies zelf je persoonlijk beste yoghurtmaker uit het overzicht goede yoghurtmakers. Daar vind je de yoghurtmachines voor thuis van onder andere Severin, Cusinart, Steva, Seb, DCG, Rommelsbacher, Lagrange, Clatronic, Kalorik en andere goede makers van yoghurtmakers.

Hoe maak je yoghurt met een yoghurtmaker?

Om yoghurt met een yoghurt maker te maken heb je al een beetje yoghurt nodig die als basis dient. Gebruik geen pak magere yoghurt maar een klein beetje volle yoghurt die levende organismen bevat zoals volle biologische yoghurt of volle Griekse yoghurt. De organismen is deze yoghurt zorgen er voor dat de melk die je in een ruime hoeveelheid toevoegt wordt omgezet naar yoghurt.

Je kunt als basis ook een restje van je vorige eigengemaakte yoghurt gebruiken. En de melk die je toevoegt mag ook sojamelk zijn, bijvoorbeeld als je lactose intolerant bent.

Naast de melk en het beetje yoghurt dat als basis dient kun je ingrediënten aan je mengel toevoegen. Siroop, fruit, suiker of zoetstof, helemaal naar eigen smaak en inzicht. Leuk om mee te experimenteren met hopelijk een unieke vruchtenyoghurt of andere yoghurt als resultaat. Met sommige goede yoghurtmakers kun je ook zelf kaas maken.

Alle informatie over de yoghurt makers en hun mogelijkheden, vind je samen met alle specificaties, gebruikerservaringen en laagste prijs in het bovenstaande overzicht met goede yoghurtmakers. 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.