Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Jura beste volautomaat koffiemachine in espressomachine test

 

Informatie over de Jura ENA 8 volautomatische koffiemachine, de beste espressomachine uit de test, en andere goede volautomaat koffiemachines.

beste espressomachine test jura


Alle  gangbare espressomachines zijn getest en met elkaar vergeleken. Espressomachine is de officiële benaming. Wij spreken liever over koffiemachine want met een goede espressomachine kun je ook gewone koffie en andere koffie-specialiteiten maken. Wat is de beste koffiemachine? En wat is de beste koop volgens de espressomachine test? Hier kun je dat lezen.

Al eerder keken we naar de test van beste espressomachines met pads, nu kijken we naar de beste volautomatische koffiemachines uit de test. Bij deze volautomaat koffiemachines zet je koffie met verse koffiebonen, en soms ook met gemalen koffie.

Met een druk op een knop heb je een heerlijke bak verse koffie. Zo'n volautomaat koffiemachine is een investering maar je zet zelf zonder moeite heerlijke koffie of espresso en vaak ook een cappuccino of latte macchiato. En qua kosten hoef je het niet meer te laten, want ook goede espressomachines / koffiemachines zijn tegenwoordig heel betaalbaar voor de gemiddelde koffieliefhebber.

De beste koffiemachine (volautomaat)

De Jura ENA 8 is de beste volautomaat koffiemachine uit de test van espressomachines. Het is een espressomachine van zeer hoge kwaliteit. Maar het is jammer genoeg geen goedkope koffiemachine. 

Andere best geteste koffiemachines
Ligt de prijs van deze beste volautomaat koffiemachine boven je budget? Kijk dan bij de andere beste koffiemachines uit de test. 

Beste koffiemachine: Jura ENA 8

Deze beste volautomatische koffiemachine / beste espressomachine uit de test blinkt uit in gebruiksgemak, temperatuur, snelheid en in de kwaliteit van de opgeschuimde melk. Het is een prima volautomaat koffiemachine op alle punten. Het is alleen jammer dat deze koffiemachine maar één uitloop voor koffie heeft. Je kunt er dus maar één kopje koffie tegelijk mee zetten.

Beste koffiemachine volautomaat test jura ena 8

Jura ENA 8 koffiemachineMet de Jura ENA 8 volautomaat koffiemachine maak je heerlijke koffie, espresso, latte macchiato of cappuccino van bonen of gemalen bonen. Deze beste espressomachine uit de test is een geavanceerde koffiemachine die koffie levert met een extra volle smaak en een heel intens aroma door de pulserende voorwelling. De temperatuur van melk en melkschuim kan naar behoefte worden aangepast en de waterfilterindicattor filtert water automatisch aan op de juiste stand.

Het is heel fijn dat deze Jura koffiemachine de uitloop van koffie en melk scheidt zodat je nooit last hebt van melkdruppels in je espresso of zwarte koffie.

Een nadeel bij intensief gebruik is dat de watertank maar iets meer dan 1 liter water kan bevatten. Wordt de koffiemachine veelvuldig gebruikt dan zal je vaak water moeten bijvullen. Ook kent de Jura ENA 8 geen gebruikersprofielen voor verschillende gebruikers.

Kijk bij de link naar de Jura ENA 8 bovenaan voor aanbiedingen van de verschillende versies van deze beste volautomaat koffiemachine is de espressomachine test.

Meer goede koffiemachines

Op Beste Koffiemachine Kopen vind je veel meer goede koffiemachines, espressomachines en andere koffiezetters. Ook vind je er de beste winkels om deze goede koffiemachines goedkoop online te kopen. Handig is de koffiemachine keuzehulp die je daar vindt. Hiermee kun je heel snel en eenvoudig de voor jou persoonlijk beste volautomatische espressomachine of andere koffiemachine vinden.

Onderwerp:
In de espressomachine test is de Jura ENA getest als beste volautomaat koffiemachine. Deze beste epressomachine uit de test is geen goedkope koffiemachine maar deze beste volautomaat koffiemachine zet bijzonder lekkere koffie. Op het bovengenoemde Beste Koffiemachine Kopen vind je ook goedkopere koffiemachines / espressomachines en een keuzehulp om je beste koffiemachine te kiezen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *