Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste volautomatische koffiemachine en beste koop

Redactie     18:52    


Wat is de beste automatische koffiemachine met de meeste mogelijkheden? En wat is de beste koop als je een beetje op de centjes moet letten maar toch een volautomaat koffiemachine wil? Hier de uitslag van de test van volautomatische koffiemachines.


Deze - met één druk op de knop koffiemachines - zijn in Nederland uitgebreid getest. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam kwam daarbij als beste volautomatische koffiemachine uit de test. Niet verwonderlijk want deze koffiemachine heeft enorm veel mogelijkheden. En, het belangrijkste, hij zorgt voor heerlijke koffie.

>>> TIP: Deze volautomaat koffiemachine en andere goede koffiemachines koop je tegen de laagste prijs bij de beste winkels voor een koffieapparaat of koffiemachine.

Beste volautomatische koffiemachine test: DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam

Je kunt de DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam zelfs via je smartphone of tablet bedienen. Als je zorgt dat er een beker onder het apparaat staat kun je via je telefoon vast een koffie "bestellen". Die staat dan te geuren als je in de keuken aankomt. En wat ook geweldig is, dat zijn de zes gebruikersprofielen die je kunt instellen. Van zes personen kun je de smaak instellen, zodat je alleen maar het juiste profiel hoeft te selecteren als je voor iemand (of jezelf) koffie haalt. Ideaal, zowel voor gezinnen als voor kleine bedrijven.Maar ook zonder gebruikersprofiel kun je de voor jou juiste koffie selecteren. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam kan niet minder dan dertien soorten koffie (en chocolademelk) bereiden. Waaronder natuurlijk klassiekers als latte macchiato, cappuccino, espresso en ristretto.

En daarnaast kent deze beste volautomatische koffiemachine uit de test nog diverse luxe eigenschappen zoals de mogelijkheid om kopjes voor te verwarmen. De koffie kun je zetten van koffiebonen of gemalen koffie en het melkreservoir is netjes in de koffiemachine geintegreerd.

Beste Koop: Philips 3000 HD8821/01 koffiemachine

Heeft de bovenstaande als beste koffiemachine geteste DeLonghi dan geen enkel nadeel. Tja, de prijs, die zou je als nadeel kunnen zien. Hoewel de DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam zijn winkelprijs van een kleine 1.300 euro zeker waard is (kijk bij bovenstaande winkels voor de actuele winkelprijzen), is deze prijs voor een bedrijf een koopje maar een consument zal misschien tegen de kosten aanhikken.  

Een betaalbaar alternatief is de veel goedkopere Philips 3000 HD8821/01 die voor circa 400 euro te koop is bij de beste winkels voor een koffiemachine. Dat is een wel heel andere prijs!


Luxe als een app, een kopjeswarmer en persoonlijke instellingen ontbreken bij deze volautomaat. Maar ook met deze Philips 3000 koffiemachine zet je met één druk op de knop een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Geen intern melkreservoir ook bij deze beste koop koffiemachine maar een melkslang die je in een melkpak kunt steken. Het is allemaal wat simpeler, maar net zo functioneel en heel veel goedkoper.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om deze en andere goede koffiemachines goedkoop te kopen.

Zie ook: meer testen van volautomatische koffiemachines


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste koffiemachine (volautomatisch) uit de test, en de beste koop uit de koffiemachinetest van de consumentenbond. Het zijn de beste koffiemachines in hun prijsklasse, waarvan de Philips de beste goedkope koffiemachine is. Met beide beide koffiemachines kun je naast espresso en gewone koffie ook met één druk op een knop een cappuccino of latte macchiato maken.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.