Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Test DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam, vol automatische koffiemachine

Informatie en aanbiedingen van de DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam. Enige tijd terug de beste vol automatische koffiemachine uit de test van vol automatische koffiemachines.


De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam is een zeer goede automatische koffiemachine, een goede volautomaat koffiemachine met veel mogelijkheden, van een heel goede kwaliteit en met een hoog gebruiksgemak. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam behoort al jaren tot de beste vol automatische koffiemachines.

Deze - met één druk op de knop koffiemachines - zijn in Nederland uitgebreid getest. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam kwam daarbij enige jaren terug als beste vol automatische koffiemachine uit de test. 

Niet verwonderlijk want deze koffiemachine heeft enorm veel mogelijkheden. En, het belangrijkste, deze beste volautomatische koffiemachine zorgt voor heerlijke koffie.

>>> TIP: Deze volautomaat koffiemachine en andere goede koffiemachines koop je tegen de laagste prijs bij de beste winkels voor een koffieapparaat of koffiemachine.

Beste volautomatische koffiemachine test: DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam

Je kunt de DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam zelfs via je smartphone of tablet bedienen. Als je zorgt dat er een beker onder het apparaat staat kun je via je telefoon vast een koffie "bestellen".

De koffie staat dan te geuren als je in de keuken aankomt. En wat ook geweldig is, dat zijn de zes gebruikersprofielen die je kunt instellen. Van zes personen kun je de smaak instellen, zodat je alleen maar het juiste profiel hoeft te selecteren als je voor iemand (of jezelf) koffie haalt. Ideaal, zowel voor gezinnen als voor kleine bedrijven.Maar ook zonder gebruikersprofiel kun je de voor jou juiste koffie selecteren. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam kan niet minder dan dertien soorten koffie (en chocolademelk) bereiden. Waaronder natuurlijk klassiekers als latte macchiato, cappuccino, espresso en ristretto.

En daarnaast kent deze beste volautomatische koffiemachine uit de test nog diverse luxe eigenschappen zoals de mogelijkheid om kopjes voor te verwarmen. De koffie kun je zetten van koffiebonen of gemalen koffie en het melkreservoir is netjes in de koffiemachine geïntegreerd.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om deze en andere goede koffiemachines goedkoop te kopen.

Zie ook: meer testen van volautomatische koffiemachines


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste koffiemachine (volautomatisch) uit een wat oudere koffiemachine test. Met deze vol automatische koffiemachine kun je naast espresso en gewone koffie ook met één druk op een knop een cappuccino of latte macchiato maken. De DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam kent heel veel mogelijkheden en behoort al jaren tot de beste vol automatische koffiemachines.