Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Siemens EQ9: Beste koffiemachine volgens veel tests en menig review

Informatie over en aanbiedingen van de Siemens EQ9 espressomachine. Een volautomatische koffiemachine die vaak als beste koffiemachine uit de test is gekomen.


De Siemens EQ9 komt veelvuldig als beste koffiemachine uit testen en ook veel gebruikers lopen weg met deze koffiemachine die daardoor vaak bovenaan in de lijsten met beste reviews staat. Wat maakt de Siemens EQ9 tot de beste koffiemachine volgens zoveel mensen?


Beste koffiemachine: Siemens EQ9

De Siemens EQ9 is een volautomatische koffiemachine. Dat betekent dat hij verse koffiebonen voor je maalt en zorgt voor een heerlijke koffie, espresso, latte macchiato en cappuccino. En dat allemaal met één druk op de knop.Maar er zijn veel meer koffiemachines die dat kunnen. De Siemens EQ9 onderscheidt zich vooral door kwaliteit en gebruiksgemak. Een sterk punt in die laatste categorie is de mogelijkheid om wel 10 gebruikersprofielen op te geven. De sterkte van de koffie, de hoeveelheid melk, de temperatuur, het koffievolume, het is allemaal in te stellen als je koffie of een koffie-specialiteit zet. Maar je kunt je ideale combinatie ook onder één van de profielen instellen, zodat je razendsnel je favoriete koffie kunt zetten. Dat kan een koffie, cappuccino of andere koffiespecialiteit zijn. Er zijn voldoende sneltoetsen voor meerdere personen en meerdere koffie-voorkeuren per persoon. Tien in totaal.

Een ander sterk punt is de degelijkheid van deze volautomatische koffiemachine. Deze is bijvoorbeeld gemaakt van sterk roestvrij staal. Dat is wel wat anders dan de slappe) en kwetsbare) kunststof behuizing van veel andere koffiemachines. En het ziet er mooi uit. Dat mooie uiterlijk geldt ook voor het verlichte kleurendisplay (geen touchscreen) en de  verlichting die oplicht als je koffie zet.Je kunt twee koffie's tegelijk zetten. Niet alleen gewone koffie, maar ook gelijktijdig twee latte's of twee cappucino's. Zowel het bonenreservoir als het waterreservoir zijn lekker groot zodat je niet vaak hoeft bij te vullen. Helaas is de lekbak dan wel weer aan de kleine kant.

Een goedkope koffiemachine is de Siemens EQ9 niet. Maar gezien de kwaliteit en de mogelijkheden is deze koffiemachine zijn geld meer dan waard. Is de Siemens EQ9 je toch te duur? Kijk dan op Beste Koffiemachine Kopen voor aanbiedingen en andere goede koffiemachines. Je vindt daar ook de actuele top 10 van koffiemachines.


Heb je ervaring met de Siemens EQ9 of met een andere Siemens koffiemachine? Al je ervaringen (slecht of goed), maar ook al je tips lezen we graag bij de reacties onder dit artikel. Daar kun je ook al je vragen en opmerkingen kwijt.

Onderwerp:
Bij een test of review komt de Siemens EQ9 opvallend vaak als beste koffiemachine uit de bus. Deze testen en reviews liegen niet, want de Siemens EQ9 is een heel goede espressomachine / goede volautomatische koffiemachine.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind de Siemens EQ9 Plus Connect een prachtige koffiemachine om te zien die bovendien (en dat is heel belangrijk) heel erg lekker is. Deze volautomaat oogt niet alleen professioneel, hij is het ook.Met bijvoorbeeld voor iedere gebruiker apart in te stellen profielen, helemaal naar eigen smaak. Niet alleen de koffie en espresso zijn perfect per gebruiker in te stellen en erg lekker, dat geldt ook voor de koffiespecialiteiten met melk zoals cappuccino. Eigenlijk heeft deze bijzonder goede koffiemachine maar één echt nadeel, en dat ik het kleine lekbakje. Die had wel wat groter gemogen zodat je deze niet zo vaak zou hoeven leeg te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.