Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Siemens EQ9: Beste koffiemachine volgens veel tests en reviews

Redactie     11:21    


De Siemens EQ 9 komt veelvuldig als beste koffiemachine uit testen en ook veel gebruikers lopen weg met deze koffiemachine die daardoor vaak bovenaan in de lijsten met beste reviews staat. Wat maakt de Siemens EQ 9 tot de beste koffiemachine volgens zoveel mensen?


Een goedkope koffiemachine is de Siemens EQ 9 niet. Maar gezien de kwaliteit en de mogelijkheden is deze koffiemachine zijn geld meer dan waard. Kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor aanbiedingen en andere goede koffiemachines. Je vindt daar ook de actuele top 10 van koffiemachines.


Beste koffiemachine: Siemens EQ 9

De Siemens EQ 9 is een volautomatische koffiemachine. Dat betekent dat hij verse koffiebonen voor je maalt en zorgt voor een heerlijke koffie, espresso, latte macchiato en cappuccino. En dat allemaal met één druk op de knop.Maar er zijn veel meer koffiemachines die dat kunnen. De Siemens EQ 9 onderscheidt zich vooral door kwaliteit en gebruiksgemak. Een sterk punt in die laatste categorie is de mogelijkheid om wel 10 gebruikersprofielen op te geven. De sterkte van de koffie, de hoeveelheid melk, de temperatuur, het koffievolume, het is allemaal in te stellen als je koffie of een koffie-specialiteit zet. Maar je kunt je ideale combinatie ook onder één van de profielen instellen, zodat je razendsnel je favoriete koffie kunt zetten. Dat kan een koffie, cappuccino of andere koffiespecialiteit zijn. Er zijn voldoende sneltoetsen voor meerdere personen en meerdere koffie-voorkeuren per persoon. Tien in totaal.

Een ander sterk punt is de degelijkheid van deze volautomatische koffiemachine. Deze is bijvoorbeeld gemaakt van sterk roestvrij staal. Dat is wel wat anders dan de slappe) en kwetsbare) kunststof behuizing van veel andere koffiemachines. En het ziet er mooi uit. Dat mooie uiterlijk geldt ook voor het verlichte kleurendisplay (geen touchscreen) en de  verlichting die oplicht als je koffie zet.Je kunt twee koffie's tegelijk zetten. Niet alleen gewone koffie, maar ook gelijktijdig twee latte's of twee cappucino's. Zowel het bonenreservoir als het waterreservoir zijn lekker groot zodat je niet vaak hoeft bij te vullen. Helaas is de lekbak dan wel weer aan de kleine kant.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Koffiemachine Kopen voor meer informatie, prijzen en nog veel meer goede koffiemachines.

Zie ook: Meer testen koffiemachines


Onderwerp:
Siemens EQ9 beste koffiemachine test en reviews.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.