Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Siemens EQ9: Beste koffiemachine volgens veel tests en menig review

 

Informatie over en aanbiedingen van de Siemens EQ9 espressomachine. Een volautomatische koffiemachine die vaak als beste koffiemachine uit de test is gekomen.


De Siemens EQ9 komt veelvuldig als beste koffiemachine uit testen en ook veel gebruikers lopen weg met deze koffiemachine die daardoor vaak bovenaan in de lijsten met beste reviews staat. Wat maakt de Siemens EQ9 tot de beste koffiemachine volgens zoveel mensen?


Beste koffiemachine: Siemens EQ9

De Siemens EQ9 is een volautomatische koffiemachine. Dat betekent dat hij verse koffiebonen voor je maalt en zorgt voor een heerlijke koffie, espresso, latte macchiato en cappuccino. En dat allemaal met één druk op de knop.Maar er zijn veel meer koffiemachines die dat kunnen. De Siemens EQ9 onderscheidt zich vooral door kwaliteit en gebruiksgemak. Een sterk punt in die laatste categorie is de mogelijkheid om wel 10 gebruikersprofielen op te geven. De sterkte van de koffie, de hoeveelheid melk, de temperatuur, het koffievolume, het is allemaal in te stellen als je koffie of een koffie-specialiteit zet. Maar je kunt je ideale combinatie ook onder één van de profielen instellen, zodat je razendsnel je favoriete koffie kunt zetten. Dat kan een koffie, cappuccino of andere koffiespecialiteit zijn. Er zijn voldoende sneltoetsen voor meerdere personen en meerdere koffie-voorkeuren per persoon. Tien in totaal.

Een ander sterk punt is de degelijkheid van deze volautomatische koffiemachine. Deze is bijvoorbeeld gemaakt van sterk roestvrij staal. Dat is wel wat anders dan de slappe) en kwetsbare) kunststof behuizing van veel andere koffiemachines. En het ziet er mooi uit. Dat mooie uiterlijk geldt ook voor het verlichte kleurendisplay (geen touchscreen) en de  verlichting die oplicht als je koffie zet.Je kunt twee koffie's tegelijk zetten. Niet alleen gewone koffie, maar ook gelijktijdig twee latte's of twee cappucino's. Zowel het bonenreservoir als het waterreservoir zijn lekker groot zodat je niet vaak hoeft bij te vullen. Helaas is de lekbak dan wel weer aan de kleine kant.

Een goedkope koffiemachine is de Siemens EQ9 niet. Maar gezien de kwaliteit en de mogelijkheden is deze koffiemachine zijn geld meer dan waard. Is de Siemens EQ9 je toch te duur? Kijk dan op Beste Koffiemachine Kopen voor aanbiedingen en andere goede koffiemachines. Je vindt daar ook de actuele top 10 van koffiemachines.

Of kijk op onderstaande testen van koffiemachines voor goedkopere best geteste koffiemachines.

Zie ook: 


Onderwerp:
Bij een test of review komt de Siemens EQ9 opvallend vaak als beste koffiemachine uit de bus. Deze testen en reviews liegen niet, want de Siemens EQ9 is een heel goede espressomachine / goede volautomatische koffiemachine.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *