Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste drone: Deze drones worden aanbevolen

Redactie     12:00     No comments


Drones zijn leuk speelgoed. Voor jong en oud. Want ook volwassenen kunnen heel veel plezier aan een drone beleven. Met een goede camera-drone kun je prachtige luchtfoto's en video's maken. Hier kijken we naar de beste drones in diverse soorten, aanbevolen door de experts.


Aanbevolen drones

Kijk bij de aanbevolen drones welke drones er als beste drone door de experts worden aanbevolen voor verschillende soorten gebruikers. Het betreft adviezen van de drone-experts van Coolblue. Deze hebben onder andere de beste drone voor kinderen aangewezen, maar ook de beste drone voor topklasse die je kunt gebruiken om schitterende luchtopnames op foto en video te maken.

Meer goede drones

Nog veel meer goede drones en informatie voor bij de aanschaf van de voor jou beste drone vind je op Beste Drone Kopen. Hier vind je onder andere de Drone Top 10, de goedkoopste online winkels, tests van drones en een keuzehulp om de voor jou persoonlijk beste drone te vinden.

Waaraan moet de beste drone voldoen?

Drones heb je al voor een paar tientjes, en vaak zit er dan ook nog een camera in. Maar dit zijn natuurlijk niet de beste drones die je kunt kopen. Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van de echt beste drones. Bij het bovenstaande Beste Drone Kopen vind je alle winkels waar je dit soort drones kan kopen.

De camera van de drone
Natuurlijk beschikt de beste drone over een goede camera. We kijken eerst naar de videocamera van de drone. Een Ultra HD camera (4K) levert de meest scherpe videobeelden af. Dit is een resolutie die zelfs door de televisiezenders niet gehaald wordt, maar aangezien de meeste nieuwe televisies de 4K resolutie al ondersteunen kun je het beste voor een drone met een ultra-HD camera kiezen als je mooie videobeelden wilt schieten. Full HD is the next best thing maar laat de drones met HD Ready camera links liggen als je een goede drone voor video zoekt.

De scherpte van de foto camera wordt zoals bij alle digitale camera's in megapixels weergegeven. Hoe meer megapixels hoe scherper de foto's in principe zullen zijn. Voor kwalitatief goede foto's raden we minimaal een 12 megapixel camera aan.Live view
Op de keuzehulp op Beste Camera Kopen kun je bij de opties aangeven dat de drone over live-view moet beschikken. Live view betekent dat je via een app de beelden van de drone kunt live bekijken als deze in de lucht hangt. Je hoeft dan dus niet te zien wat er gefilmd is als de drone weer op de grond staat en, veel belangrijker nog, je kunt de beelden vanaf de grond regisseren. Voor serieus fotograferen en filmen met een drone is live view noodzakelijk. De beste drone beschikt dus over live view.

De accu van de drone
De beste drone hoef je niet om de 10 minuten een half uur aan de oplader te leggen. Let goed op de maximale vliegduur van de drone. Deze is afhankelijk voor zowel de capaciteit van de accu als van het stroomverbruik van de drone. Een goede drone kan meer dan een kwartier vliegen, de beste drones meer dan een half uur.

Naast de vliegtijd is ook de oplaadtijd op van belang. Het is fijn als de accu weer snel opgeladen is zodat je weer kunt vliegen en filmen.

Zowel de vliegtijd als de oplaadtijd kun je instellen bij de keuzehulp die te vinden is op het bovenstaande Beste Drone Kopen. Je kunt dan zien welke drones aan jouw verwachtingen voldoen en welke niet.

Het bereik van de drone
De ene drone komt maar enkele kilometers weg, de beste drone kan vele kilometers bij je vandaan vliegen. Live view is dan ook wel aan te raden, en natuurlijk beschikt zo'n drone over een terugkeer functie zodat deze veilig terugkeert als deze buiten bereik van de afstandsbediening komt of als de accu daar om vraagt.

Kijk voor nog veel meer mogelijkheden van de beste drones en de mogelijkheden om de voor jou beste drone te selecteren bij de Drone Keuzehulp op het bovenaan genoemde Beste Drone Kopen en kijk welke drones door de experts als beste drones worden aanbevolen.

Zie ook: Testen van drones


Onderwerpen:
Beste drone test, goede drones met camera, aanbevolen drones test, camera drone, beste drones.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.