Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste regenpak

Kijk hier voor het beste regenpak uit de test, het beste goedkope regenpak en het beste regenpak voor een kind. 

beste regenpak test. Goed regenpak voor op de fiets

De beste bescherming tegen regen wordt geboden door een volledig regenpak. Deze combinatie van regenjas en regenbroek zorgt er voor dat je droog thuiskomt, ook al heb je lange tijd in de volle regen gestaan of gefietst. Je hebt dan wel een goed regenpak nodig. Een regenpak dat je niet alleen beschermt tegen het vocht van buiten, maar via goede ventilatie ook voor vocht vanuit je eigen lichaam. Hier het beste regenpak en meer goede regenpakken.


Alle goede regenpakken

Wat is het beste regenpak? Welke regenpakken scoren een zeer goed? Kijk bij alle regenpakken met 5 sterren voor alle regenpakken met de hoogste waardering.

Je krijgt dan een overzicht met best veel goede regenpakken, maar je kunt heel makkelijk je persoonlijk beste regenpak uit al deze beste regenpakken filteren. 

Wil je een regenpak voor een kind of voor een volwassene? Moet het regenpak naast waterdicht ook winddicht zijn? Moet het regenpak niet alleen tegen een gewone regenbui maar ook tegen een stortbui bestand zijn? Wil je veilige reflecterende strepen op je beste regenpak? Heb je bepaalde wensen op het gebied van de sluiting? En (niet onbelangrijk) hoeveel geld wil je maximaal aan een goed regenpak uitgeven.

Geef al deze wensen (en eventueel meer) op, en van dat grote aantal beste regenpakken blijft alleen je beste regenpak tegen de laagste prijs over.

Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste regenpakken.




Beste regenpak: Tenson Hurricane

We beginnen met het beste regenpak van allemaal, het beste regenpak uit de test, het Tenson Hurricane regenpak. 

Tenson is een topmerk in wintersportkleding en outdoorkleding. Tenson staat al sinds 1951 bekend om hun kleding van de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor het Tenson Hurricane regenpak. Dit is het beste regenpak van allemaal. Niet het goedkoopste regenpak, wel het beste regenpak, ook het beste regenpak op de fiets.

Alles aan dit beste regenpak van Tenson straalt kwaliteit uit. Deze regenkleding, gemaakt van MPC, is volledig waterdicht. Dit beste regenpak uit de test is zeer goed ademend en comfortabel gevoerd met mesh. De Tenson Hurricane is een goed regenpak voor op de fiets, maar ook bij andere bezigheden.

Tenson beste regenpak fiets

Tenson Hurricane, beste regenpak test


Praktisch is dit beste regenpak uit de regenpak test ook. De regenjas is voorzien van twee zakken aan de buitenzijde en één binnenzak. Alle zakken zijn met een rits afgesloten zodat de inhoud goed tegen regen is beschermd. Verder beschikt de regenjas over een capuchon die afneembaar en verstelbaar is.

De regenbroek is voorzien van twee zijzakken met klittenband en een achterzak met ritssluiting. Ook aan de onderkant van de broekspijpen bevinden zich ritsen, deze zijn om het aantrekken en uittrekken makkelijk te maken.

Dit beste regenpak is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL, en in diverse kleuren en kleurcombinaties. 

Kijk bij de bovenstaande beste regenpakken met 5 sterren of bij de Tenson Hurricane productlink voor alle mogelijkheden, informatie en de actuele lage winkelprijs van dit beste regenpak voor op de fiets en bij andere bezigheden waarbij je volmaakt droog wilt blijven.



Goedkoper alternatief: Willex regenpak

Naast het beste regenpak is er ook een beste koop (een goed goedkoop alternatief). Dit is het Willex regenpak.

Willex is vooral bekend om zijn fietstassen, maar het merk levert ook goede regenpakken af. Voor op de fiets, maar ook voor andere regenachtige gelegenheden. De prijs is minder hoog dan dan die van Tenson regenpakken, en de Willex regenkleding is minder luxe, maar ook een Willex regenpak houdt je goed droog, ook bij een behoorlijk stortbui. Ook dit is een goed regenpak, maar dan relatief goedkoop.


Willex regenpak beste koop beste regenpakken test


Deze beste koop bij de regenpakken test is gemaakt van stevig polyester en voorzien van een verstelbare capuchon die niet afneembaar is, maar wel opvouwbaar. Ook is deze beste koop van Willex een goed regenpak voor op de fiets. De reflecterende strepen van het regenpak zorgen voor veiligheid op de fiets en er wordt een tasje meegeleverd waarin je het regenpak makkelijk kunt meenemen.

Kijk bij bovenstaande link of in in het overzicht van alle beste regenpakken (5 sterren) voor de actuele lage prijs en meer informatie van dit beste regenpak tegen een aantrekkelijke prijs.




Beste regenpak kind: Ducksday regenpak

Ook voor kinderen hebben we natuurlijk het beste regenpak. Het beste regenpak kind is van Ducksday. Het Ducksday regenpak is zowel voor jongens als meisjes bedoeld en te koop in een bijzonder groot aantal kleuren en designs. Ook de maten van dit beste regenpak voor kinderen zijn divers, de maten lopen van maat 74/80 tot en met maat 110/116.

Beste regenpak kinderen Ducksday


Kinderen kunnen het regenpak over hun kleding dragen, maar ook in plaats van hun bovenkleding. Het regenpak ademt goed en is voorzien van veilige reflecterende stroken en een oprolbare kap. De regenkleding zelf kan ook worden opgevouwen tot een klein pakketje. Een handig draagtasje wordt meegeleverd.

Al deze beste regenpakken en meer goede regenpakken met de hoogste waardering vind je bij de bovenaan genoemde 5 sterren regenpakken. Daar vindt je ook alle laagste prijzen, maten en andere informatie.



Beste regenpak merken

Tot slot hebben we nog een overzicht met beschrijvingen van de beste regenpak merken.

AGU regenpakken

Tenson mg dan het beste regenpak uit de test maken, de meeste regenpakken worden in Nederland verkocht door merken die fietskleding en / of fietsacessoires maken. Dat is niet vreemd, want in ons land wordt het regenpak meestal bij regenachtig weer op de fiets gedragen. AGU is zo'n merk, en deze Nederlandse fabrikant van fietskleding is in Nederland de marktleider op het gebied van regenpakken.

Het AGU regenpak is er in drie modellen (met elk in een groot aantal maten en kleuren), de AGU Essential Original, de AGU Go Essential en de (goedkoopste) AGU Passat Essential. Deze regenkleding voor op de fiets behoort zonder twijfel tot de beste regenpakken. AGU is ook verantwoordelijk voor de Fastrider regenpakken.

Tenson regenpak

Tenson is een outdoormerk dat heel goede regenkleding maakt. Op het gebied van rekenpakken maken ze naast het best geteste Tenson Hurricane regenpak ook het Tenson regenpak voor dames en heren.

Basil regenpak

Basil is een Nederlandse producent van fietsaccessoires die vooral bekend staat om zijn fietstassen. Maar Basil maakt ook het Hoga regenpak dat speciaal voor de fietser is ontworpen. Maar je kunt een Basil regenpak natuurlijk ook bij andere buitenactiviteiten in de regen gebruiken. Basil behoort tot de beste regenpak merken.

Willex regenpak

Willex (de maker van het het beste koop regenpak) is aan ander Nederlands merk in fietstassen, regenkleding en andere fietsbenodigdheden. Willex maakt ook ern goed regenpak dat te koop is in de maten S, M, XL en XXL.

Regatta regenpak

Regatta is een Brits outdoor merk dat goede outdoorkleding en regenkleding maakt. In hun collectie regenkleding vind je onder andere regenpakken voor dames, heren en kinderen.

Andere goede regenpak merken

En zo zijn er nog meer goede merken die regenpakken maken. Bijvoorbeeld Ralka, Name It (kinderen), Jack & Jones, Playshoes (kinderen) en The North Face. 

Bij de bovenstaande regenpak aanbiedingen vind je ze allemaal. Of kijk bij de aanbiedingen van de onderstaande goedkoopste online winkels met regenkleding.


Zie ook:



Samenvatting:
Op zoek naar een goed regenpak, het beste regenpak voor volwassenen of het beste regenpak voor kinderen? Hierboven vind je de beste regenpakken uit de regenpak test. Goede regenkleding voor op de fiets of bij andere bezigheden in de regen. Het beste regenpak uit de test is een Tenson regenpak, de beste koop een Willex regenpak en het beste regenpak voor kinderen is van Ducksday. Meer goede regenpakken vind je in het overzicht met alle beste regenpakken (5 sterren).



Een reactie posten

4 Reacties

  1. Waar baseren jullie deze testuitslag op? Want de ANWB-test heeft een een heel andere uitslag. Zie https://www.anwb.nl/eropuit/test/regenpakken-2018.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zoveel testen zoveel test winnaars. Dat is niet alleen bij regenpakken het geval maar bij eigenlijk alles dat getest wordt. Kijk maar eens bij een vergelijkbare anwb test en consumentenbond test, vaak komen ze tot heel andere conclusies. Het is ook maar net wat iemand die test belangrijk vindt en persoonlijke voorkeuren en ervaringen spelen natuurlijk ook altijd wel een rol.

      Verwijderen
  2. Tenson hurricane. Nou heb deze na 1 regenbui al terug gestuurd alles wat je zegt klopt aardig zit lekker etc.maar het heeft 1 probleem jas is niet waterdicht langs de rits en broek is ook niet water dicht rond de knieën

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel mensen vinden een regenpak niet fijn omdat het aan en uitrekken van de regenboek best vervelend kan zijn. Maar ik gebruik altijd een regenpak als ik van en naar mijn werk fietst als het regent. Bij een regenponcho is er altijd water dat opspat bij het fietsen zodat je nog met een natte broek aankomt. Let er bij het kopen van een regenpak op dat de broek bij de enkels breder gemaakt kan worden als je de broek aan of uit trekt. Het aandoen en uitdoen van het regenpak wordt dan een stuk makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.