Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphones in diverse categorieën

Redactie     12:05     No comments


Zoveel soorten gebruikers, zoveel beste smartphones. Welke smartphone is voor jou de beste smartphone? De experts van Coolblue hebben een aantal smartphones aangewezen als beste smartphone voor een bepaald soort gebruiker. Kijk hier voor deze beste smartphones.


Een overzicht van deze smartphones vind je bij de aanbevolen smartphones. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën smartphones.

De beste smartphone om bereikbaar te zijn

Tussen de beste smartphone die je kunt kopen en de beste smartphone om bereikbaar te zijn bevindt zich een wereld van verschil. Terwijl de allerbeste smartphone uit elkaar lijkt te knallen van alle mogelijkheden, het ruim bemeten geheugen en een processor met raketkracht is de beste smartphone om bereikbaar te zijn vooral bedoeld voor hetgeen de telefoon is uitgevonden, namelijk telefoneren.


Daarvoor zou je oma's Nokia 64 uit haar jonge jaren kunnen gebruiken, maar die is niet meer te koop. Bovendien wordt er bij de keuze van de beste smartphone om bereikbaar te zijn van uitgegaan dat je de telefoon ook voor andere zaken wilt gebruiken.

De beste smartphone om bereikbaar te zijn is daarom een goedkope, eenvoudige, maar wel volwaardige hedendaagse smartphone. Met Android, met goede mogelijkheden voor internet en social media, en geschikt voor alle populaire apps. De beste smartphone om bereikbaar te zijn hoeft technisch geen hoogvlieger te zijn, maar het is wel een volwaardige smartphone, met een prijskaartje ruim onder de 100 euro.

Kijk bij de door Bol aanbevolen smartphones voor de meest recente beste smartphone om bereikbaar te zijn.

Smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding

Wil je een telefoon die meer kan dan de meest eenvoudige smartphones, maar die minder duur zijn dan de meest uitgebreide modellen, dan kom je uit bij de smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding, ook wel beste koop genoemd. Deze smartphones bieden veel voor relatief weinig geld.

Terwijl de eerste smartphone in de budget-categorie valt is de smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding meestal in de mid-range (de middenklasse) te vinden. Deze telefoons bieden geen overbodige luxe en zeer geavanceerde snufjes, maar het zijn wel smartphones met goede specificaties met betrekking tot snelheid, opslagruimte en mogelijkheden.

Ook de smartphone die momenteel de beste prijs kwaliteit verhouding biedt is hierboven bij de door Bol aanbevolen smartphones te vinden.


Meer beste smartphones

En zo zijn er nog meer beste smartphones in het bovenstaand overzicht te vinden. Hieronder een paar voorbeelden.


Beste smartphone voor social media
Sociale media is heel belangrijk voor veel gebruikers van een smartphone. Wie veel sociale media gebruikt stelt speciale eisen aan zijn toestel. Niet alleen moet deze beschikken over een goed scherm om sociale media weer te geven, ook moet hij over goede voorzieningen beschikken om zelf sociale media te maken. Denk daarbij aan goede camera´s voor foto en video. Ook selfies.

Beste smartphone voor entertainment
Films kijken, games spelen, dat vraagt om een meer dan gemiddeld beeldscherm, een wat groter formaat en veel snelheid en geheugen. Het is deze entertainment dat heel veel van je telefoon vraagt. Daarom zijn de beste smartphones voor entertainment vaak high-end smartphones (topklasse), met een bijbehorend prijskaartje. Bol.com kiest uit het aanbod aan deze telefoons de meest geschikte smartphone met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje.

Alle volgens de experts van Coolblue recente beste smartphones kun je vinden bij de bovenaan genoemde aanbevolen smartphones.

Zie ook:

Onderwerpen:
Beste smartphone test, beste telefoon getest, beste mobiele telefoon test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.