Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphones in diverse categorieën

 

De beste smartphones uit de test. De beste smartphone in elke klasse, met de beste prijs / kwaliteit verhouding.


Zoveel soorten gebruikers, zoveel beste smartphones. Welke smartphone is voor jou de beste smartphone? De experts van Coolblue hebben een aantal smartphones aangewezen als beste smartphone voor een bepaald soort gebruiker. Kijk hier voor deze beste smartphones.


Dit zijn de beste smartphones uit de test

Een overzicht van deze beste smartphones uit hun test vind je bij de aanbevolen smartphones. 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën waarin de smartphones ingedeeld zijn.

Tip: Meer testen van mobiele telefoons vind je op de smartphone test overzichtspagina.


De beste smartphone om bereikbaar te zijn

Tussen de aller beste smartphone die je kunt kopen (beste high end smartphone) en de beste smartphone om bereikbaar te zijn bevindt zich een wereld van verschil. 

Terwijl de allerbeste smartphone uit elkaar lijkt te knallen van alle mogelijkheden, het ruim bemeten geheugen en een processor met raketkracht, is de beste smartphone om bereikbaar te zijn vooral bedoeld voor hetgeen de telefoon is uitgevonden, namelijk telefoneren.


Daarvoor zou je oma's Nokia 64 uit haar jonge jaren kunnen gebruiken, maar die is niet meer te koop. Bovendien wordt er bij de keuze van de beste smartphone om bereikbaar te zijn van uitgegaan dat je de telefoon ook voor andere zaken wilt gebruiken.

De beste smartphone om bereikbaar (of met andere woorden, de beste smartphone om te telefoneren) te zijn is daarom een goedkope, eenvoudige, maar wel volwaardige hedendaagse smartphone. Met Android, met goede mogelijkheden voor internet en social media, en geschikt voor alle populaire apps. 

De beste smartphone om alleen maar bereikbaar te zijn hoeft technisch geen hoogvlieger te zijn, maar het is wel een volwaardige smartphone, met een prijskaartje ruim onder de 100 euro. Want meer hoef je heus niet te betalen voor een goede smartphone waarmee je alleen maar wil bellen, internetten en een beetje appen.

Kijk bij de boven genoemde aanbevolen smartphones voor de beste smartphone om bereikbaar te zijn uit de meest recente smartphone test.


Smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding

Wil je een telefoon die meer kan dan de hier boven genoemde meest eenvoudige smartphone, maar die wel veel minder duur is dan de meest uitgebreide modellen? Dan kom je uit bij de smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding, ook wel beste koop genoemd. 

Deze beste koop bij de smartphones biedt veel mogelijkheden en een degelijke kwaliteit voor relatief weinig geld.

Terwijl de eerste smartphone in de budget-categorie valt is de smartphone met de beste prijs kwaliteit verhouding meestal in de mid-range (de middenklasse) te vinden. 

Deze telefoons bieden geen overbodige luxe en zeer geavanceerde snufjes, maar het zijn wel smartphones met goede specificaties met betrekking tot snelheid, opslagruimte en mogelijkheden.

Ook de smartphone die momenteel de beste prijs kwaliteit verhouding biedt is hierboven bij de door hier boven genoemde aanbevolen smartphones te vinden.


Meer beste smartphones

En zo zijn er nog meer beste smartphones in het bovenstaand overzicht te vinden. Hieronder een paar voorbeelden.


Beste smartphone voor social media
Sociale media is heel belangrijk voor veel gebruikers van een smartphone. Wie veel sociale media gebruikt stelt speciale eisen aan zijn toestel. Niet alleen moet deze beschikken over een goed scherm om sociale media weer te geven, ook moet hij over goede voorzieningen beschikken om zelf sociale media te maken. Denk daarbij aan goede camera´s voor foto en video. Ook selfies.

Beste smartphone voor entertainment
Films kijken, games spelen, dat vraagt om een meer dan gemiddeld beeldscherm, een wat groter formaat en veel snelheid en geheugen. Het is deze entertainment dat heel veel van je telefoon vraagt. Daarom zijn de beste smartphones voor entertainment vaak high-end smartphones (topklasse), met een bijbehorend prijskaartje. Bol.com kiest uit het aanbod aan deze telefoons de meest geschikte smartphone met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje.

Alle volgens de experts van Coolblue recente beste smartphones kun je vinden bij de bovenaan genoemde aanbevolen smartphones.

Zie ook:

Samenvatting:
Er bestaat niet één beste smartphone voor alle gebruikers. Natuurlijk is er één smartphone aan te wijzen die alle andere smartphones qua kwaliteit, specificaties en mogelijkheden achter zich laat, maar meer dan 99 procent van de mensen die hun beste smartphone zoeken laten deze mobiele telefoon links liggen omdat deze te duur is. Daarom hier boven meerdere beste smartphones. De beste smartphone in diverse prijsklassen en de beste mobiele telefoon per soort gebruiken. Al deze beste smartphones uit de test vind je hier boven.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.