Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blender. De beste blenders van dit moment

Redactie     12:26     No comments


Een blender (in minder hip Nederlands een hakmolen) is een keukenapparaat om mee te mixen en te pureren. De blender wordt veel gebruikt om smoothies mee te maken, of om ijs mee te crushen. Maar je kunt hem ook gebruiken als verbeterde versie van de staafmixer en hem in de keuken gebruiken als keukenmachine voor het pureren en mixen van gerechten. Hier de beste blenders uit de test.


De beste blenders

Wat is de beste blender voor je dagelijkse smoothie? De beste blender on the go? (een blender met drinkbeker zodat je je smoothie meteen kunt meenemen). Of de beste blender voor het betere kookwerk? De beste blender om soep mee te maken? Je merkt het, er is niet één beste blender, er zijn meerdere beste blenders! Kijk bij de beste blenders van dit moment voor alle beste blenders uit de laatste test.

De beste blender kopen

Nog veel meer informatie over de beste blenders zoals de Blender top 10, de beste en goedkoopste aanbieders van de beste blenders en een blender keuzehulp voor het vinden van de voor jou persoonlijk beste blender vind je op Beste Blender Kopen.


Meerdere soorten blenders

Bij de beste blenders van dit moment die je hierboven ziet vindt je enkele blenders in diverse categorieën. Wil je alleen smoothies maken met je blender? Dan heb je een minder uitgebreide (en minder dure) blender nodig dan dat je er ook warme soepen mee wilt maken of kruiden mee wil hakken. Hieronder kijken we de specifieke mogelijkheden die blenders kunnen hebben.

Hierboven in de beste blenders van dit moment vind je enkel van deze specifieke blenders uit een recente test. Bij de andere testen van blenders vind je nog meer best geteste blenders.

Soep maken
Soep maken kan met een blender op twee manieren. Je hebt specifieke soepmakers waarmee rauwe ingrediënten hakt en mixt tot een soep die je daarna in een pan opwarmt, maar je hebt ook soepmakers met een hittebestendige kan en verwarmingsfunctie waarin je de soep helemaal klaar kunt maken.

Kijk hierboven voor de beste soepmakers.

IJskoude smoothies maken
Blenders worden vooral gebruikt om smoothies mee te maken. Wil je een ijskoude smoothie kunnen maken, kies dan voor een blender waarmee je ook ijs kunt crushen. Voeg dan ijsblokjes toe aan je mix en je krijgt een heerlijk verfrissende ijssmoothie. Neem je de smoothie mee? Dan blijft deze extra lang koud als je er ijs aan toevoegt bij het mixen. Wij je minder water in je smoothie? Kies dan voor het crushen van bevroren fruit.

De beste blenders die ijs kunnen crushen zijn ook via bovenstaande links te vinden.

Smoothie to go
Het verschil tussen een gewone blender en een blender to go zit hem in de kan. Bij een blender voor een smoothie to go is dat geen bewaarkan of schenkkan maar een goed afsluitbare drinkfles. Zo neem je je smoothie meteen na het maken mee, zonder deze over te hoeven gieten. Vaak worden er meerdere drinkflessen meegeleverd zodat je met meerdere personen een smoothie kun maken en meenemen.

Ook de beste blenders to go zijn hierboven te vinden.

Vind je eigen beste blender

Op het bovenaan genoemde Beste Blender Kopen vind je een Blender Keuzehulp. Geef bij deze keuzehulp aan wat je met je blender wilt kunnen maken en welke eigenschappen je van je blender verwacht en je krijgt een overzicht met alle voor jou beste blenders.

Foto: Brandless


Onderwerpen:
Beste blenders test, smoothie maken, ijssmoothie, soep maken, soepmaker, goede blender to go, beste blender test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.