Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blender: De beste blenders uit de test

 

Zoek je een goede blender? Hier vind je de beste blender uit menig test. De beste blenders uit de test van de Consumentenbond, Kieskeurig e.a.


Een blender (in minder hip Nederlands een hakmolen) is een keukenapparaat om mee te mixen en te pureren. De blender wordt veel gebruikt om smoothies mee te maken, of om ijs mee te crushen. Maar je kunt hem ook gebruiken als verbeterde versie van de staafmixer en hem in de keuken gebruiken als keukenmachine voor het pureren en mixen van gerechten. Hier de beste blenders uit de test.

We kijken hier onder naar enkele beste blenders die als beste blender getest zijn in verschillende tests.

De beste blenders

Wat is de beste blender voor je dagelijkse smoothie? De beste blender on the go? (een blender met drinkbeker zodat je je smoothie meteen kunt meenemen). Of de beste blender voor het betere kookwerk? De beste blender om soep mee te maken? Je merkt het, er is niet één beste blender, er zijn meerdere beste blenders! 


Bij de blender test van Coolblue vind je de beste blenders in diverse categorieën. Bij de Consumentenbond test de best geteste blender en de beste koop en bij alle beste blenders vind je alle blender die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Kijk bij deze uitslagen van blender testen en je weet wat de beste blenders zijn die op dit moment te koop zijn. 

Meerdere soorten blenders

Bij de beste blenders van dit moment die je hierboven ziet vindt je enkele blenders in diverse categorieën. Wil je alleen smoothies maken met je blender? Dan heb je een minder uitgebreide (en minder dure) blender nodig dan dat je er ook warme soepen mee wilt maken of kruiden mee wil hakken. Hieronder kijken we de specifieke mogelijkheden die blenders kunnen hebben.

Hierboven in de beste blenders van dit moment vind je enkel van deze specifieke blenders uit een recente test. Bij de andere testen van blenders vind je nog meer best geteste blenders.

Soep maken
Soep maken kan met een blender op twee manieren. Je hebt specifieke soepmakers waarmee rauwe ingrediënten hakt en mixt tot een soep die je daarna in een pan opwarmt, maar je hebt ook soepmakers met een hittebestendige kan en verwarmingsfunctie waarin je de soep helemaal klaar kunt maken.

Zoek je de beste blender om soep mee te maken? Hier onder vind je de beste soepmakers uit de test. Dit zijn soep blenders die niet alleen de soepgroente en andere ingrediënten blenden, maar die ook de soep koken zodat ze zelfstandig een heerlijk verse soep voor je maken.


IJskoude smoothies maken
Blenders worden vooral gebruikt om smoothies mee te maken. Wil je een ijskoude smoothie kunnen maken, kies dan voor een blender waarmee je ook ijs kunt crushen. Voeg dan ijsblokjes toe aan je mix en je krijgt een heerlijk verfrissende ijssmoothie. Neem je de smoothie mee? Dan blijft deze extra lang koud als je er ijs aan toevoegt bij het mixen. Wij je minder water in je smoothie? Kies dan voor het crushen van bevroren fruit.

De beste blenders die ijs kunnen crushen zijn ook via bovenstaande links te vinden.

Smoothie to go
Het verschil tussen een gewone blender en een blender to go zit hem in de kan. Bij een blender voor een smoothie to go is dat geen bewaarkan of schenkkan maar een goed afsluitbare drinkfles. Zo neem je je smoothie meteen na het maken mee, zonder deze over te hoeven gieten. Vaak worden er meerdere drinkflessen meegeleverd zodat je met meerdere personen een smoothie kun maken en meenemen.

Ook de beste beste smoothie to go kun je hier boven vinden. Of kijk bij de beste smoothie to go blenders voor de beste blenders waarmee je niet alleen een heerlijk gezonde smoothie kunt maken, maar waarmee je ook meteen die heerlijke smoothie mee kunt nemen.

Beste babyvoeding blender
Weer een heel andere beste blender is de beste blender om babyvoeding te maken. Deze blender is ook een goede blender voor andere blender bewerkingen, maar voor het maken (fijn maken) van voeding voor de baby zijn deze blenders extra goed geschikt. Met de beste babyvoeding baby maak je van een prakje een gezonde verse babyvoeding.


Vind je eigen beste blender

Op Beste Blender Kopen vind je een Blender Keuzehulp. Geef bij deze keuzehulp aan wat je met je blender wilt kunnen maken en welke eigenschappen je van je blender verwacht en je krijgt een overzicht met alle voor jou beste blenders.

Zie ook:

Foto: Brandless


Samenvatting:
Wat is de beste blender? Bovenaan vind je de top 10 met beste blenders van dit moment. Met een goede blender kun je een smoothie maken, bijvoorbeeld ijssmoothie, maar je kunt ook soep maken met een soepmaker, blender. Een goede blender to go beschikt over een drinkfles waarin je je smoothie gelijk kunt meenemen. Kijk bovenaan voor de beste blenders. Op Beste Blender Kopen vind je de beste winkels om deze beste blenders goedkoop online te kopen. Daar vind je ook de beste blenders uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.