Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blenders uit de tests

Redactie     11:36     No comments


Met een blender kun je een heerlijke smoothie of milkshake maken. Ook kun je er babyvoeding mee pureren en soms zelfs ijs en noten mee malen. Hier kijken we naar de beste blenders uit de test van de Consumentenbond en Kieskeurig.


De beste blenders volgens de Consumentenbond en Kieskeurig

Bol heeft een handig overzicht samengesteld met beste blenders uit de test. Het betreft diverse blenders die eerder door Kieskeurig en / of de Consumentenbond als beste blender of als beste koop zijn getest en die momenteel nog leverbaar zijn. 

Kijk bij de beste blenders uit de testen voor alle gegevens, gebruikerservaringen en de actuele lage prijs van deze beste blender volgens de Consumentenbond en Kieskeurig.

Het gaat om goede, maar ook heel betaalbare, blenders van diverse fabrikanten zoals Philips, Tefal, Bosch, NutriBullet, Braun en Tristar. Allemaal merken die prima presteren.

Hieronder geven we informatie over blenders in het algemeen. Kijk in het overzicht hierboven voor alle gegevens van de best geteste blenders door de Consumentenbond en Kieskeurig.De mogelijkheden van een goede blender

Het maken van smoothies en gemixte sapjes is de belangrijkste taak van een blender. De beste blender zorgt daarbij voor een mooie gladde smoothie in slechts enkele seconden. Een goede sterke motor is daarvoor belangrijk en het is erg handig als je de keuze hebt tussen meerdere snelheden zodat je zowel harde als zachte ingrediƫnten goed kunt bewerken. Een pulsestand is handig voor het hakken van ingrediƫnten zoals knoflook.

Het malen van ijsblokjes is ook een taak van de blender die door veel mensen zeer op prijs gesteld wordt. Daarvoor moet de blender wel krachtig genoeg zijn. Het gemalen ijs is heerlijk in cocktails en andere koele drankjes.

Ook de kan is een belangrijk onderdeel van de blender. De kan moet een behoorlijke inhoud hebben en de sap moet makkelijk kunnen worden uitgeschonken. Niet alleen de techniek en de prijs, maar ook de kwaliteit van de kan is daarom een belangrijk onderdeel in de blender test.

Daarnaast is het plezierig als zo veel mogelijk onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Tip: Kijk op Beste Blender Kopen voor blender aanbiedingen bij de beste winkels, een keuzehulp met meer dan 500 blenders en meer tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste blender.


Zie ook: Meer testen blenders
Foto's: De hier afgebeelde blenders zijn van Braun


Samenvatting:
Bol.com heeft een handig overzicht online gezet met alle beste blenders uit de test van de Consumentenbond en de reviews van Kieskeurig die momenteel te koop zijn. Je vindt daar alle specificaties en de laagste prijzen van deze beste blenders uit de test.

Meer beste blenders uit de test vind je in het bovenstaand testoverzicht en bij het eveneens boven genoemde Beste Blender Kopen vind je de goedkoopste winkels voor een goede blender.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.