Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste epileerapparaat test

Het beste epileerapparaat uit de epilator test en meer goede epileerapparaten, met review, mogelijkheden en aanbiedingen.Ontharen met een epileerapparaat is een zeer grondige manier van ontharen. Bij epileren verwijder je de haartjes namelijk met wortel en al. Dat betekent dat je huid heel lang glad blijft voor er nieuwe haartjes ontstaan. Hier kijken we naar de beste epileerapparaten van dit moment.

Dit zijn de beste epileerapparaten

Hieronder vind je de beste epileerapparaten uit de test in hun klasse. Zoals het beste epileerapparaat voor het gezicht, de beste epilator voor het hele lichaam en het beste goedkope epileerapparaat (basis epilator).


Verder hebben we een overzicht met alle epileerapparaten, hun lage prijzen, een review, gebruikerservaringen en alle andere informatie en specificaties.

Niet alle epilators zijn goed geschikt voor alle lichaamsdelen, zoals wenkbrauwen, gezicht en oksels. Daarom kun je in het overzicht met alle epileerapparaten aangeven welke lichaamsdelen je wilt behandelen met het epileerapparaat. 

Hieronder meer informatie over de verschillen tussen de verschillende apparaten om te epileren.


Braun Silk Epil epilator

Braun Silk Epil epileerapparaat

Wat wil je met het epileerapparaat ontharen?

Je hebt goede allround epileer apparaten waarmee je heel je lichaam kunt epileren. Daarmee kun je niet alleen je alleen armen en benen grondig ontharen, maar ook het gezichtshaar, oksels, schaamstreek en wenkbrauwen. 

Hiervoor worden dan meestal tal van hulpstukken meegeleverd die het epileerapparaat meer veelzijdig maken. Maar meer hulpstukken en meer mogelijkheden maken het epileerapparaat natuurlijk wel vaak duurder.


Epilator Philips


Philips epileerapparaat met hulpstukken

Wil je alleen je benen en eventueel armen kunnen epileren? Dan kun je een meer eenvoudig, maar goede, epileerapparaat kiezen dat vaak goedkoper is. En er zijn ook specifieke gezicht epilatoren en wenkbrauw epilatoren. Ook deze specifieke epileerapparaatjes zijn meestal een stuk goedkoper dan een allround epileerapparaat.

Geef in het bovenstaande overzicht met goede epileerapparaten aan welke delen van het lichaam je wilt epileren. Je ziet dan welk van de beste epileerapparaten aan deze eisen voldoen.

En zo kun je nog meer eisen opgeven bij het kiezen van je persoonlijk beste epileerapparaat. Daarover hier onder meer.

Tip: Op Beste Epilator Kopen vind je de beste online winkels waar je een epileerapparaat goedkoop kunt kopen.


Cecotec Bamba epilator

Cecotec Bamba epilator

Tips epileren en het kiezen van je beste epileerapparaat

 • Heb je wel eens last van ingegroeide haartjes? Scrub je huid dan voor het epileren. Bij sommige van de beste epileerapparaten wordt hierbij een speciale gezichtsborstel meegeleverd. Dit kun je selecteren in het overzicht met alle goede epilatoren maar je kunt ook een eigen scrubborstel gebruiken en handmatig scrubben.
   
 • Je kunt kiezen tussen een epileerapparaat met snoer en epileerapparaat met accu. Een accu geeft je meer bewegingsvrijheid tijden het epileren, maar deze epilatoren met accu zijn gemiddeld iets duurder.
   
 • Wil je draadloos epileren zonder na iedere sessie op te laden? Kies dan voor een epileerapparaat met een extra goede accuduur (+ 40 minuten). Ook dit kun je selecteren in het bovenstaande epileerapparaat overzicht.
   
 • De functie snelladen kun je ook selecteren. Met snel laden is een epileerapparaat met accu in een paar minuten gebruiksklaar.
   
 • Ook kun je aangeven dat je een epileerapparaat wil dat onder de douche te gebruiken is. Deze epilators zijn geheel waterdicht en veilig onder de douche te gebruiken.
   
 • Een gevoelige huid hoeft je er niet van te weerhouden om te epileren. In het bovenstaande epileerapparaat overzicht vind je ook epileerapparaten die bij een gevoelige huid te gebruiken zijn.
   
 • Sommige goede epileerapparaten beschikken over een lampje zodat je het epileren beter kunt zien.
   
 • Ontharen met laser of licht geeft een nog lang glad resultaat dan een epilator. Kijk bij de beste IPL apparaten test voor meer informatie.

Zie ook:

Foto bovenaan: Braun epileerapparaat

Samenvatting:
Op deze pagina vind je een overzicht met beste epileerapparaten uit de test in hun klasse. Bijvoorbeeld het beste epileerapparaat gezicht, het beste epileerapparaat lichaam en het beste goedkope epileerapparaat uit de test. Ook geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou beste epileerapparat tegen de laagste prijs. Uit het overzicht met alle epileerapparaten kun je eenvoudig jouw persoonlijk beste epileerapparaat selecteren.

Een reactie posten

0 Reacties