Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste epilators

Redactie     15:30     No commentsOntharen met een epilator is een zeer grondige manier van ontharen. Je verwijdert de haartjes namelijk met wortel en al. Dat betekent dat je huid heel lang glad blijft voor er nieuwe haartjes ontstaan. Hier kijken we naar de beste epilators van dit moment.

Dit zijn de beste epilators

In het overzicht beste epilators vind je alle epilatoren die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Niet alle epilators zijn goed geschikt voor alle lichaamsdelen, zoals wenkbrauwen, gezicht en oksels. Daarom kun je in het overzicht aangeven welke lichaamsdelen je wilt behandelen met de epilator. Hieronder meer informatie over de verschillen tussen de verschillende epilators.

Braun Silk Epil epilator

Braun Silk Epil epilator

Wat wil je met de epilator ontharen?

Je hebt goede allround epilators waarmee je heel je lichaam kunt epileren. Niet alleen armen en benen, maar ook het gezichtshaar, oksels, schaamstreek en wenkbrauwen. Hiervoor worden dan meestal tal van hulpstukken meegeleverd die de epilator meer veelzijdig maken. Maar dit maakt de epilator natuurlijk wel duurder.


Epilator Philips


Philips epilator met hulpstukken

Wil je alleen je benen en eventueel armen kunnen eplileren? Dan kun je een meer eenvoudige, maar goede, epilator kiezen die vaak goedkoper is. En er zijn ook specifieke gezicht epilators en wenkbrauw epilators. 

Geef in het bovenstaande overzicht met beste epilators aan welke delen van het lichaam je wilt epileren. Je ziet dan welk van de beste epilators aan deze eis voldoen.

En zo kun je nog meer eisen opgeven. Daarover hier onder meer.

Tip: Op Beste Epilator Kopen vind je de beste online winkels waar je een epilator goedkoop kunt kopen.


Cecotec Bamba epilator

Cecotec Bamba epilator

Tips epileren en het kiezen van je beste epilator

  • Heb je wel eens last van ingegroeide haartjes? Scrub je huid dan voor het epileren. Bij sommige van de beste epilators wordt hierbij een speciale gezichtsborstel meegeleverd. Dit kun je selecteren in het overzicht met beste epilators, maar je kunt ook een eigen scrubborstel gebruiken en handmatig scrubben.
  • Je hebt epilatoren met snoer en epilators met accu. Een accu geeft je meer bewegingsvrijheid, maar deze epilators zijn gemiddeld iets duurder.
  • Wil je draadloos epileren zonder na iedere sessie op te laden? Kies dan voor een epilator met een extra goede accuduur (+ 40 minuten). Ook dit kun je selecteren bij bovenstaande beste epilators.
  • De snellaad functie kun je ook selecteren. Hiermee is een epilator met accu in een paar minuten gebruiksklaar.
  • Ook kun je aangeven dat je een epilator wil die onder de douche te gebruiken is. Deze epilators zijn geheel waterdicht en veilig onder de douche te gebruiken.
  • Een gevoelige huid hoeft je er niet van te weerhouden om te epileren. In het bovenstaande overzicht met beste epilatoren vind je ook epilators die bij een gevoelige huid te gebruiken zijn.
  • Sommige goede epilators beschikken over een lampje zodat je het epileren beter kunt zien.
  • Ontharen met laser of licht geeft een nog lang glad resultaat dan een epilator. Kijk bij de beste IPL apparaten test voor meer informatie.
Zie ook:

Samenvatting:
Hierboven vind je een overzicht met beste epilators en geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou beste epilator tegen de laagste prijs. Uit het overzicht met beste epilators kun je eenvoudig jouw persoonlijk beste epilator selecteren.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.