Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Rowenta stofzuiger beste in test

Een Rowenta stofzuiger is als beste stofzuiger uit de test gekomen bij een internationale test van stofzuigers.

Rowenta beste stofzuiger test

Deze Rowenta stofzuiger is niet alleen een heel goede stofzuiger, maar ook een milieuvriendelijke stofzuiger. Bovendien is deze goede Rowenta stofzuiger een relatief goedkope stofzuiger.

Stofzuiger keuzehulp

Rowenta Silent Force stofzuiger

We beginnen met de goedkoopste van deze twee stofzuigers, de Rowenta Silent Force is een traditionele slede-stofzuiger met stofzak. 

De naam liegt niet De Rowenta Silent Force  is een zowel krachtige als stille stofzuiger. Op vol vermogen wordt er niet meer dan 67 dB aan geluid gemaakt. Dat zo weinig geluid dat je onder het stofzuiger gewoon met elkaar kunt praten.

De stofzak is 4,5 liter groot. Deze hoef je daarom niet vaak te vervangen. De zuigkracht neemt niet noemenswaardig af als de zak voller wordt. Stof wordt prima opgezogen. Voor dierenharen in combinatie met tapijt zijn er betere stofzuigers.

Vier grote wielen maken het rijden makkelijk. Er wordt goed gefilterd (er wordt weinig stof uitgestoten), en  de zuigkracht is goed aan te passen.

Alle informatie over deze beste stofzuiger van Rowenta uit deze groot opgezette internationale stofzuiger test vind je hier onder.


Foto's: Rowenta


Een reactie posten

2 Reacties

  1. De Rowenta is een goede goedkope stofzuiger. Niet voor niets beste koop bij de consumentenbond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De consumentenbond mag deze Rowenta stofzuiger als beste koop getest hebben, ik vind de zuigkracht wat tegenvallen. Op harde vloeren prima maar op tapijt is deze beste koop wat teleurstellend. De prijs is wel aantrekkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.