Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Rowenta. Beste stofzuiger en beste koop

 

De stofzuiger test van de Consumentenbond telt 2 testwinnaars. Een Rowenta stofzuiger en een Philips stofzuiger zijn als beste stofzuiger getest.


Rowenta beste stofzuiger consumentenbond test

Van deze twee beste stofzuigers uit de Consumentenbond stofzuiger test is de Rowenta duidelijk de goedkoopste stofzuiger van de twee.

Beide stofzuigers hebben van de Consumentenbond ook het label Groene Keuze gekregen.

Hieronder vind je informatie over de goedkoopste van deze twee best geteste stofzuigers, de Rowenta. Kijk bij de best geteste Philips stofzuiger voor de informatie over de beste stofzuiger van Philips.

Andere testen van stofzuigers zijn te vinden in het beste stofzuiger test overzicht.


Rowenta Silent Force stofzuiger

We beginnen met de goedkoopste van deze twee stofzuigers, de Rowenta Silent Force (type RO7740EA). Dit is een traditionele slede-stofzuiger met stofzak. Met de titels Beste Stofzuiger, Beste Koop en Groene Keuze scoort deze beste Rowenta stofzuiger een hattrick bij de Consumentenbond.


Foto: Rowenta.nl

De naam liegt niet De Rowenta Silent Force  is een zowel krachtige als stille stofzuiger. Op vol vermogen wordt er niet meer dan 67 dB aan geluid gemaakt. Dat zo weinig geluid dat je onder het stofzuiger gewoon met elkaar kunt praten.

De stofzak is 4,5 liter groot. Deze hoef je daarom niet vaak te vervangen. De zuigkracht neemt niet noemenswaardig af als de zak voller wordt. Stof wordt prima opgezogen. Voor dierenharen in combinatie met tapijt zijn er betere stofzuigers.

Vier grote wielen maken het rijden makkelijk. Er wordt goed gefilterd (er wordt weinig stof uitgestoten), en  de zuigkracht is goed aan te passen.

Alle informatie over deze beste stofzuiger van Rowenta uit de Consumentenbond stofzuiger test vind je hier onder.


Foto's: Rowenta

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.