Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AEG beste stofzuiger voor mensen met huisdieren

Redactie     14:08    


Het is lastig om een beste stofzuiger aan te wijzen. De ene stofzuiger presteert beter op tapijt en de ander is de beste als je last hebt van allergie. Het hangt dus erg van de omstandigheden af welke stofzuiger als beste uit een test komt. Hier kijken we naar de beste stofzuiger voor mensen met huisdieren.

Deze test is uitgevoerd door CoolBlue. Hun Stofzuigerstore is één van de beste winkels om een stofzuiger te kopen. De experts van deze stofzuiger-speciaalzaak kozen voor de AEG ASP7150 voor mensen met een huisdier (en dan met name honden en katten). Zo is deze stofzuiger krachtig en beschikt over een krachtige turboborstel die uitstekend in staat is de ronddwarrelende haren van huisdieren op te zuigen. Ook op tapijt presteert deze AEG stofzuiger erg goed, en haren in het tapijt zijn vaak de grootste ergernis bij mensen met een huisdier.

Ook op andere een zeer goede stofzuiger

Ook op andere punten scoort deze AEG stofzuiger erg goed. Hij is energiezuinig, heeft een lekker lang snoer en dus een groot bereik (12 meter) en niet alleen op tapijt, maar ook op harde vloeren presteert de AEG ASP7150 uitstekend. Met de parketborstel maak je de meest kwetsbare vloeren schoon zonder ze te beschadigen. Ook worden er speciale mondstukken meegeleverd voor onder andere meubels en kieren.


Het omwisselen van de stofzak gaat makkelijk bij deze beste stofzuiger voor mensen met een huisdier, maar wacht niet te lang met het verwisselen van de stofzak want bij een volle zak neemt de zuigkracht af.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om deze en andere goede stofzuigers goedkoop aan te schaffen.

Publicatie test: september 2016
Meer testen stofzuigers

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.