Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste koffiemachine en beste koop

Informatie over de beste koffiemachine en de beste koop uit de Duitse koffiemachine test.

Beste koffiemachine duitsland test

Een volautomatische koffiemachine, waarmee je op één druk op de knop een heerlijke koffie, cappuccino, latte macchiato of espresso krijgt, is lang niet meer alleen aan bedrijven voorbehouden. Steeds meer consumenten kiezen ook voor het gemak van een volautomaat, waarvan de aanschafprijs uiteen kan lopen van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. 

Maar wat is de beste volautomatische koffiemachine voor thuis? In Duitsland zijn de volautomatische koffiemachines getest.

Beste koffiemachine en beste koop

De best wel prijzige Jura E8 kwam daarbij als beste koffiemachine uit de test.

Een goedkoper alternatief is de Melitta Caffeo Varianza CSP. Deze volautomaat werd uitgeroepen tot beste koop. 

Beide volautomatische koffiemachines (en vele andere goede koffiezetters) zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een koffiemachine te kopen. Hieronder meer informatie over beide beste koffiemachines uit de test in Duitsland.

Beste volautomatische koffiemachine: Jura E8

Heb je meer dan 1.000 euro over voor een volautomatische koffiemachine? Kijk dan eens bij bovenstaande winkels naar de Jura E8. Volgens de test is dit de beste koffiemachine die er te koop is. 

De Jura E8 koffiemachine bereidt koffie van koffiebar-kwaliteit. Verse koffie van versgemalen koffiebonen en cappuccino's met fluweelzacht melkschuim.


Jura beste koffiemachine test

Jura E8 koffiemachine


De bediening van deze Jura koffiemachine gaat eenvoudig via de toetsen en het TFT-kleurenscherm aan de voorzijde, en je kunt twee koffie's tegelijk laten bereiden. Het waterreservoir is goed toegankelijk en door de inhoud van 1,9 liter hoef je niet vaak het water bij te vullen.

De beste automatische koffiemachine uit de test beschikt over spoelprogramma's en reinigingsprogramma's waarbij je met één druk op de knop het apparaat en de leidingen kunt reinigen. De melkuitloop is vaatwasserbestendig en kan makkelijk worden uitgenomen.


Jura beste koffiemachine test

Deze Jura is meer dan een espressomachine alleen


Of je nu een espresso, cappuccino, latte macchiato of een gewone koffie wilt, met de Jura E8 bestel je met één druk op de knop je gewenste koffie.

Bij de hier boven genoemde link vind je alle informatie en de prijs van deze best geteste volautomatische koffiemachine (beste espressomachine).

Beste Koop: Melitta Caffeo Varianza CSP koffiemachine

Eigenlijk is het enige nadeel van de als beste koffiemachine geteste Jura E8 de prijs. Daarom is er in de koffiemachine test ook een beste koop aangewezen (een voordelige keuze). 

Deze voordelige keuze is de Melitta Caffeo Varianza CSP die bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels onder de 800 euro te koop is.

Dit is een heel redelijke prijs voor een volautomaat en zelfs goedkoop voor een automatische koffiemachine van deze kwaliteit.


Mellita koffiemachine beste koop test

Beste koop: Melitta koffiemachine


Ook met deze Melitta volautomatische koffiemachine maak je koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en espresso van versgemalen koffiebonen of van gemalen koffie. Dit gaat volautomatisch. De capaciteit van het waterreservoir is 1,2 liter. 

In de test brouwde deze koffiemachine de beste espresso van allemaal. De Melitta koffiemachine is makkelijk te bedienen maar wel wat traag.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een koffiemachine te kopen voor volautomatische koffiemachines tegen de laagste prijs.

Zie ook

Al je ervaringen met volautomatische koffiemachines en andere espressomachines (goede ervaring of slechte ervaring) lezen we graag bij de reacties onder dit artikel. Daar kun je ook je opmerkingen, tips en vragen publiceren.


Onderwerpen:
De beste volautomatische koffiemachine uit de espresso machine test in Duitsland is de Jura E8. Bij deze test was de Melitta Caffeo Varianza CSP de beste koop (de espressomachine met de beste prijs / kwaliteit verhouding). Zijn deze beste koffiemachines / beste espressomachines voor jou te duur? Dan vind je bij de bovenstaande beste koffiemachines testen meer beste koffiemachines uit de test, waaronder ook de beste goedkope koffiemachines.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Voor mij is Jura de top van de koffiemachines. Zowel thuis als op mijn werk heb ik een Jura koffiemachine. Op mijn werk is dat een heel professionele koffiemachine, maar voor thuis is dat onbetaalbaar. Thuis heb ik een meer bescheiden Jura E4 die voor thuisgebruik prima te betalen is.

    Ik heb gekozen voor de witte versie want ik vind een witte koffiemachine prachtig staan. Hij staat ook niet verstopt in de keuken maar in de buurt van mijn eettafel in de huiskamer, Dat is ook de plek waar ik regelmatig thuis werk. Dus zowel tijdens het werken als 's avonds na de maaltijd kan ik een heerlijke koffie zetten zonder naar de keuken te lopen.

    De koffie uit deze betaalbare volautomatische koffiemachine smaakt heerlijk en is ook prima op temperatuur. Ik hou van een sterke hete kop koffie. Bij deze Jura koffiemachine kun je dat heel goed naar eigen wens instellen. Ik kan iedereen die een koffiemachine zoekt Jura aanbevelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.