Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine en beste koop volgens test consumentenbond Duitsland

 

Informatie over de beste koffiemachine en de beste koop uit de koffiemachine test van de Duitse consumentenbond.


Een volautomatische koffiemachine, waarmee je op één druk op de knop een heerlijke koffie, cappuccino, latte macchiato of espresso krijgt, is lang niet meer alleen aan bedrijven voorbehouden. Steeds meer consumenten kiezen ook voor het gemak van een volautomaat, waarvan de aanschafprijs uiteen kan lopen van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. 

Maar wat is de beste volautomatische koffiemachine voor thuis. De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft volautomatische koffiemachines getest.


De best wel prijzige Jura E8 kwam daarbij als beste koffiemachine uit de test van de Duitse consumentenbond. Een goedkoper alternatief is de Melitta Caffeo Varianza CSP. Deze volautomaat werd uitgeroepen tot beste koop. 

Beide volautomatische koffiemachines (en vele andere goede koffiezetters) zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een koffiemachine te kopen. Hieronder meer informatie over beide beste koffiemachines uit de test van de Duitse consumentenbond.

Beste volautomatische koffiemachine: Jura E8

Heb je meer dan 1.000 euro over voor een volautomatische koffiemachine? Kijk dan eens bij bovenstaande winkels naar de Jura E8. Volgens de test van de Duitse consumentenbond is dit de beste koffiemachine die er te koop is. De Jura E8 koffiemachine bereidt koffie van koffiebar-kwaliteit. Verse koffie van versgemalen koffiebonen en cappuccino's met fluweelzacht melkschuim.De bediening gaat eenvoudig via de toetsen en het TFT-kleurenscherm aan de voorzijde, en je kunt twee koffie's tegelijk laten bereiden. Het waterreservoir is goed toegankelijk en door de inhoud van 1,9 liter hoef je niet vaak het water bij te vullen.

De beste automatische koffiemachine uit de test beschikt over spoelprogramma's en reinigingsprogramma's waarbij je met één druk op de knop het apparaat en de leidingen kunt reinigen. De melkuitloop is vaatwasserbestendig en kan makkelijk worden uitgenomen.


Of je nu een espresso, cappuccino, latte macchiato of een gewone koffie wilt, met de Jura E8 bestel je met één druk op de knop je gewenste koffie.

Bij de hier boven genoemde link vind je alle informatie en de prijs van deze door de Duitse consumentenbond best geteste volautomatische koffiemachine (beste espressomachine).

Beste Koop: Melitta Caffeo Varianza CSP koffiemachine

Eigenlijk is het enige nadeel van de als beste koffiemachine geteste Jura E8 de prijs. Daarom heeft de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest ook een beste koop aangewezen. Dit is de Melitta Caffeo Varianza CSP die bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels onder de 800 euro te koop is.

Dit is een heel redelijke prijs voor een volautomaat en zelfs goedkoop voor een automatische koffiemachine van deze kwaliteit.


Ook met deze volautomatische koffiemachine maak je koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en espresso van versgemalen koffiebonen of van gemalen koffie. Dit gaat volautomatisch. De capaciteit van het waterreservoir is 1,2 liter. 

In de test brouwde deze koffiemachine de beste espresso van allemaal. De Mellita koffiemachine is makkelijk te bedienen maar wel wat traag.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een koffiemachine te kopen voor volautomatische koffiemachines tegen de laagste prijs.

Zie ook: meer testen van koffiemachines


Onderwerpen:
De beste volautomatische koffiemachine uit de espresso machine test van Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) is de Jura E8. Bij deze test van de 
Duitse consumentenbond was de Melitta Caffeo Varianza CSP de beste koop (de espressomachine met de beste prijs / kwaliteit verhouding). Zijn deze beste koffiemachines / beste espressomachines voor jou te duur? Dan vind je bij de bovenstaande beste koffiemachines testen meer beste koffiemachines uit de test, waaronder ook de beste goedkope koffiemachines.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.