Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste strijkijzers uit de test op een rijtje

Redactie     17:05     No comments


Strijkijzers worden regelmatig getest door onder andere de Consumentenbond en door Kieskeurig. Wat zijn de beste strijkijzers uit hun tests? En welk van deze strijkijzers zijn nog verkrijgbaar? Dat kun je hier nagaan.

De Consumentenbond wijst regelmatig de het beste strijkijzer en de beste koop aan (het beste voordelige strijkijzer), terwijl de beste strijkijzers bij Kieskeurig vooral gebaseerd zijn op de ervaringen van de gebruikers van de strijkijzers. Kijk bij de beste strijkijzers uit de testen voor al deze beste strijkijzers en stoomgenerators. Al deze strijkijzers zijn nog verkrijgbaar in Nederland.

Beste strijkijzer kopen

Ben je op zoek naar een goed strijkijzer of een goede stoomgenerator tegen een lage prijs? Neem dan vooral ook eens een kijkje op Beste Strijkijzer Kopen. Daar vind je de goedkoopste aanbieders van strijkijzers, met het grootste aanbod aan strijkijzers en stoomgenerators die tegen lage online prijzen (met vaak hoge kortingen) worden aangeboden.

Ook vind je op Beste Strijkijzer Kopen de actuele strijkijzer top 10, nog meer testen van strijkijzers en stoomgenerators en veel tips en informatie voor bij de aanschaf van deze strijkapparatuur.

Strijkijzer of stroomgenerator?

We hebben al een paar keer de naam stoomgenerator laten vallen. De stoomgenerator is een stoomstrijkijzer waarbij het water niet in het strijkijzer zelf zit, maar in een apart waterreservoir. Dit reservoir staat tijdens het strijken naast je. Het voordeel van een stoomgenerator is dat het gewicht dat je in de hand hebt veel lager is en dat je veel langer kunt doorstrijken voordat je moet bijvullen. Het waterreservoir is immers veel groter.

Daarbij is de stoomopbrengst en de kracht van de stoomstoot groter bij een stoomgenerator dan bij een gewoon strijkijzer. Al deze voordelen maken een stoomgenerator vooral heel geschikt als je grote hoeveelheden achter elkaar moet strijken.

Nadelen kent de stoomgenerator echter ook. Het apparaat is in zijn geheel groter, je moet de watertank immers ook kwijt. Ook duurt het door de grote hoeveelheid water langer voordat de generator op temperatuur is. En een stoomgenerator is duurder dan een stoomstrijkijzer.

Bij de testen hierboven vind je zowel de beste stoomstrijkijzers als de beste stoomgeneratoren uit de tests.

Zie ook: Alle strijkijzer tests


Onderwerpen:
Beste strijkijzer consumentenbond test, beste koop, beste strijkijzers kieskeurig, best geteste strijkijzer consumentenbond test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.