Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht beste strijkijzers uit de test

 

Een overzicht van de beste strijkijzers uit de strijkijzer test van de Consumentenbond, Kieskeurig en andere experts.


Ben je op zoek naar een goed strijkijzer? Een stoomstrijkijzer of misschien wel een stoom generator? Kijk hier voor de beste strijkijzers voor basis gebruik, voor power strijkers en voor de echt zware strijkklussen. Dit zijn de beste strijkijzers van dit moment volgens diverse testen waaronder de Consumentenbond strijkijzer  test.

De beste strijkijzers uit de test

Hieronder vind je de de beste strijkijzers uit de strijkijzer test van de Consumentenbond en Kieskeurig, de strijkijzers met de hoogste waardering van consumenten en de strijkijzers die door experts als beste strijkijzer zijn getest.Zie ook:

Bij de beste strijkijzers per categorie vind je alle strijkijzers die door de experts van Coolblue als beste strijkijzer zijn getest Deze experts weten precies wat er te koop is en wat belangrijk is bij een goed strijkijzer.

Beste basis stoomstrijkijzer

Gebruik je het strijkijzer alleen om af en toe een broek en een overhemd te strijken, dan heb je geen duur professioneel strijkijzer met heel veel functies nodig. Voor de meeste mensen volstaat een basis stoomstrijkijzer. 

Goedkoop strijkijzer of niet. Natuurlijk moet ook een basis strijkijzer een goed strijkijzer zijn. Een strijkijzer waarmee je soepel en snel de kreukels uit je strijkgoed strijkt, een stoomstrijkijzer waarmee je met een extra stoomstoot de meest hardnekkige kreukels te lijf kan gaan.Philips Azur beste stroomstrijkijzer test Consumentenbond
Philips stoomstrijkijzerMaar  het beste goedkope strijkijzer is ook een licht strijkijzer dat makkelijk en plezierig in de hand ligt en makkelijk bij te vullen is. Een veilig strijkijzer dat zichzelf automatisch uitschakelt als hij al een tijdje niet gebruikt is.

Kortom ook aan een basis stoomstrijkijzer mag je veel eisen stellen!

Eenvoudige goedkope strijkijzers worden onder andere gemaakt door Leben, Bomann, Inventum, Severin, Bestron, Aigostar en Clatronic. Deze simpele strijkijzers koop je al onder de 25 euro. Voor een eenvoudig strijkijzer van Philips of Tefal betaal je meer, maar deze zijn beter van kwaliteit. 

Kijk in het bovenaan in het overzicht met beste strijkijzers per categorie wat volgens de experts het beste strijkijzer voor basis gebruik is.

Beste krachtige strijkijzer

Heb je wekelijks een stapel strijkgoed weg te werken? Dan adviseren we het beste krachtige strijkijzer uit deze lijst met beste strijkijzers. Dit beste strijkijzer levert een constante hoge stoomproductie zodat je je snel door een berg strijkgoed heen werkt (en leukere dingen kan gaan doen).


Philips Azur krachtig stoomstrijkijzer


Belangrijk is ook een automatische aanpassing van de temperatuur zodat je je strijkgoed niet eerst hoeft te sorteren. Alles voor snelheid en efficiĆ«ntie.  Natuurlijk moet het beste strijkijzer voor regelmatig gebruik ook beschikken over een automatische uitschakeling en over een krachtige stoomstoot voor de moeilijke kreukels.

Goede krachtige strijkijzer worden gemaakt door o.a. Philips, Tefal en Braun.

Ook het beste krachtige strijkijzer volgens de laatste test is tegen een lage prijs te vinden in het overzicht met beste strijkijzers volgens de experts.

Beste strijkijzer voor professioneel gebruik

Voor het beste strijkijzer voor de stoom-professional kom je al snel terecht op een stoom generator. Een stoom generator is een stoom strijkijzer met een aparte watertank. Zo kun je veel water gebruiken, maar ligt het strijkijzer licht in de hand omdat je het water niet hoeft te tillen.

Dit beste strijkijzer voor professioneel gebruik levert continue een constante stroom stoom zodat je lekker door kunt strijken, en als het nodig is kun je een extra krachtige stoomstoot geven.

Bijvullen gaat makkelijk, want het waterreservoir is afneembaar. De beste stoom generator is dusdanig krachtig dat je soepel en snel hele bergen strijkgoed wegwerkt. Ideaal voor professionals en voor grote gezinnen, en voor iedereen die zich snel door zijn strijkgoed heen wil werken.


Philips stoom generator


Hoewel het aanbod aan stoomgeneratoren veel minder groot is dan de keuze uit stoomstrijkijzers zijn er veel bekende strijkijzer fabrikanten die ook een stoomgenerator aanbieden. Zoals Philips, Tefal, Braun, Black & Decker, Calor, Domo, Singer, Rowenta, Bosch en Laurastar

Ook de beste stoomgenerator van dit moment, tegen de beste prijs, is te vinden in het overzicht met beste strijkijzers volgens de experts.


Tip: Op Beste Strijkijzer Kopen vind je een overzicht van de beste winkels waar je een goed strijkijzer goedkoop kunt kopen. Ook is er veel informatie te vinden over het vinden van het voor jou beste strijkijzer.

Strijkijzer of stoomgenerator?

Hierboven heb je al kennis kunnen maken met de stoomgenerator. Een stoomgenerator is een stoomstrijkijzer waarbij het water niet in het strijkijzer zelf zit, maar in een apart waterreservoir. Dit reservoir staat tijdens het strijken naast je. 

Het voordeel van een stoomgenerator is dat het gewicht dat je in de hand hebt veel lager is en dat je veel langer kunt door strijken voordat je moet bijvullen. Het waterreservoir is immers veel groter.

Daarbij is de stoomopbrengst en de kracht van de stoomstoot groter bij een stoomgenerator dan bij een gewoon strijkijzer. Al deze voordelen maken een stoomgenerator vooral heel geschikt als je grote hoeveelheden achter elkaar moet strijken.

Nadelen kent de stoomgenerator echter ook. Het apparaat is in zijn geheel groter, je moet de watertank immers ook kwijt. Ook duurt het door de grote hoeveelheid water langer voordat de generator op temperatuur is. En een stoomgenerator is duurder dan een stoomstrijkijzer.


Zie ook: Beste strijkijzers test

Foto's: Philips


Samenvatting:
Wat is het beste strijkijzer. Of je nu het beste stoomstrijkijzer of de beste stoomgenerator zoekt, hier boven vind je de beste strijkijzers uit de test van de experts van Coolblue, van de Consumentenbond, van Kieskeurig en volgens reviews van consumenten. Je vindt er het beste strijkijzer voor grote hoeveelheid strijkgoed, maar ook het beste goedkope strijkijzer volgens de experts. 

Kijk op het eveneens hier boven genoemde Beste Strijkijzer Kopen voor meer tips, een keuzehulp en de beste winkels om een goed strijkijzer of een goede stoomgenerator goedkoop online te kopen. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.