Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste strijkijzers uit de test op een rijtje

 

Hier vind je de beste strijkijzers uit de strijkijzer test van de Consumentenbond, Kieskeurig en andere testen.


Strijkijzers worden regelmatig getest door onder andere de Consumentenbond en door Kieskeurig. Wat zijn de beste strijkijzers uit hun tests? En welk van deze strijkijzers zijn nog verkrijgbaar? Dat kun je hier nagaan.

De Consumentenbond wijst regelmatig de het beste strijkijzer en de beste koop aan (het beste voordelige strijkijzer), terwijl de beste strijkijzers bij Kieskeurig en Bol.com vooral gebaseerd zijn op de ervaringen van de gebruikers van de strijkijzers. De experts van Coolblue testen alle strijkijzers en wijzen de beste strijkijzers in verschillende klassen aan.

Kijk bij de beste strijkijzers uit de test hier onder voor al deze beste strijkijzers en stoomgenerators. Al deze strijkijzers zijn nog verkrijgbaar in Nederland.


Beste strijkijzer kopen

Ben je op zoek naar een goed strijkijzer of een goede stoomgenerator tegen een lage prijs? Neem dan vooral ook eens een kijkje op Beste Strijkijzer Kopen. Daar vind je de goedkoopste aanbieders van strijkijzers, met het grootste aanbod aan strijkijzers en stoomgenerators die tegen lage online prijzen (met vaak hoge kortingen) worden aangeboden.

Ook vind je op Beste Strijkijzer Kopen de actuele strijkijzer top 10, nog meer testen van strijkijzers en stoomgenerators en veel tips en informatie voor bij de aanschaf van deze strijkapparatuur.


Philips Azur beste stroomstrijkijzer test Consumentenbond
Philips stoomstrijkijzer

Strijkijzer of stroomgenerator?

We hebben al een paar keer de naam stoomgenerator laten vallen. De stoomgenerator is een stoomstrijkijzer waarbij het water niet in het strijkijzer zelf zit, maar in een apart waterreservoir. Dit reservoir staat tijdens het strijken naast je. Het voordeel van een stoomgenerator is dat het gewicht dat je in de hand hebt veel lager is en dat je veel langer kunt doorstrijken voordat je moet bijvullen. Het waterreservoir is immers veel groter.

Daarbij is de stoomopbrengst en de kracht van de stoomstoot groter bij een stoomgenerator dan bij een gewoon strijkijzer. Al deze voordelen maken een stoomgenerator vooral heel geschikt als je grote hoeveelheden achter elkaar moet strijken.


Stoomgenerator Tefal
Stoomgenerator Tefal


Nadelen kent de stoomgenerator echter ook. Het apparaat is in zijn geheel groter, je moet de watertank immers ook kwijt. Ook duurt het door de grote hoeveelheid water langer voordat de generator op temperatuur is. En een stoomgenerator is duurder dan een stoomstrijkijzer.

Bij de testen hierboven vind je zowel de beste stoomstrijkijzers als de beste stoomgeneratoren uit de tests.

Zie ook: Alle strijkijzer tests


Samenvatting:
In het overzicht bovenaan vind je de beste strijkijzers uit de test die in Nederland te koop zijn. Het betreft alle beste stoomstrijkijzers en beste stoomgeneratoren / beste stoomgenerators uit de testen van de Consumentenbond (tevens beste koop) en Kieskeurig. Dit overzicht wordt verzorgd door Bol.com, waar je deze beste strijkijzers goedkoop kunt kopen.

Meer beste strijkijzers en meer beste winkels om een strijkijzer goedkoop te kopen vind je op het bovenaan genoemde Beste Strijkijzer Kopen. Je vindt daar nog meer tips, informatie en aanbiedingen voor bij het goedkoop kopen van je beste strijkijzer.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *